Şimdi Ara

Elac BS 53

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hoparlörü almaya karar verdim sadece masaüstü pc icin kullanicam. bu hoparlörü kullanmis deneyimi olan üstadlardan arti-eksileriyle yorum almak isterim.

Elac BS 53
     Elac BS 53
     Elac BS 53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 6 Haziran 2016; 19:21:54 >

• Bayağı hormonlu bir bookshelf galiba dinlemedim ama elac ın giriş seviyesi bir ürün. Hangi amfiye bağlamayı düşünüyorsunuz. Bu hoparlör yakından dinlenmez yanlız. En azından aranızda 2mt mesafe olmalı..ç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Tripathlerle ve yanına dıy dac ekleyerek düsünüyordum aslında. Evet biraz irice bas sürücüsüde geniş.ama güç isteyen bir hoparlörmü bunlarla verim alabilirmiyim dinlerken bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 7 Haziran 2016; 12:09:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elac BS403 dinlemeni isterim. beğeneceğini umuyorum nedense!?
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Onlarida dinledim kardesim hemde cok begendim,burada cogunlukla elac var.bs 403 elac jet tiz sürücüsü kullanilmis muazzam bir sesi var.fakat bs 53 100€, bs 403 1400€ bi hayli fark var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 8 Haziran 2016; 13:02:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh oh fark bi hayli demek için bile az. orada bu kadar yokdur diye biraz iyimserliğe kapıldım. :)
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    sanirim forumda elac ve bu modeli kullanan hic olmamis...., ama ileride neden olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 9 Haziran 2016; 1:53:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modeli yıllar önce Akmerkez de ki Elac satan mağazada harman Kardon ampli ile dinledim o Zaman hoparlörlerim Acoustic Energy neo1 v2 idi elac'ın kasası o kadar başarısızdı ki alt frekans sunumu tamamen uğultudan oluşuyordu ve muhtemelen crossoverı da oldukça kalitesizdi bundan dolayı ses tamamen kulak tırmalıyan cinsten ve çok keyifsizdi..Uzun lafın kısası bu model giriş seviyesi ve vasat bir model.

• @atalay gorunen o ki hakli cikacan.

• atalayalper kullanıcısına yanıt
    Ayni sekilde hemfikiriz sizinlen. Bir hevesle aldim getirdim. Heco200lerden daha iyidir diye umarken tamamen kabus gibiydi.birini tak digerini cikir sayisiz parca dinledim. Sanirim kisa zamanda elimden cikarmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 12 Haziran 2016; 0:23:04 >
  • Kusura bakmayın lütfen hevesinizi kırmak istemezdim hoparlörleri aldığınızı bilmiyordum.. Memnun kalmadınız mı? Hiç mi kurtarır yanı yok 🤔

• atalayalper kullanıcısına yanıt
    Cok sekılde denedım dıger hoparlörümle kıyaslamalarda yaptım malesef cansız detaydan uzak ve banko parçalarımda bile performansı etkileyemedi beni. Aslımda hata benim birkaç videosu beni aldattı uyguna bunundaca alıverdim. Başka marka ve modelde bookshelf aramaya devam...

• Bunun 53.2 high end olan versiyonu çıkmış o nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.