Şimdi Ara

ELAMİDAS BİLGİLENDİRME KONUSU NEDEN KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O KADAR BİLGİ PAYLAŞIMI TÜRKÇEYE ÇEVRİLEN YAZI VARDI NEDEN KAPANDI KONUSU.

• Ben de merak ediyorum.
  • 1. sayfasından 8. sayfasına kadar tartışma, küfürler, hakaretler olunca silinmesi çok doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

1. sayfasından 8. sayfasına kadar tartışma, küfürler, hakaretler olunca silinmesi çok doğal.

• Server açıldı, ayrıntılı çevirisi yapıldı, ortalık durulmaya başladı -Hadi konuyu silelim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1. sayfasından 8. sayfasına kadar tartışma, küfürler, hakaretler olunca silinmesi çok doğal.

Çocuk 12k kelime çevirmiş, yeni topic açılsın. Çevirilen açıklama konuya yapıştırılsın ?
  • quote:

2 aydır millet tartışıyor sw açıldıktan sonra mı kapatmak aklınıza geldi.hakaret eden yoktu bence ama sizce varsa neden o kişilerin mesajlarını silmek ve cezalandırmak yerine herkesin faydalandığı bi konuyu kapatıyosunuz.

yoksa konuyu açan kişiyle aranız bozuk olduğu için mi bunu ilk sayfalarındada yazmıştınız konunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Çocuk 12k kelime çevirmiş, yeni topic açılsın. Çevirilen açıklama konuya yapıştırılsın ?

düşünce sw nin tanıtımına nasıl zarar verrelim tarzında olunca tabi böle şeyler aklada gelmiyor
  • Konuyu tekrar geri getirdim. Yazılan herhangi bir hakaret ceza olarak o kişiye dönecektir. Rahatsız olduğunuz mesajları şikayet ediniz lütfen.

@apwbdumblodore

Bahsedilen kişi ile tartışmam olmadı. Konuyu bu kadar iyi takip ettiğiniz için sizin daha iyi bilmeniz gerekir.

@synaX:Lecter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.