hayda bu nerden çıktı ikisinin mevkileri farklı ikisi de iyi topcu karşlaştırma yaprsam diğerin haksızlık yapmış olurum..elano çizgide çok iyi elano forvetin arkasında elanoda olan yetenek keitada yok keita da olan yetenek elanoda yok..
dady cool
Santos ikisinide döver
Aslında iyi soru. Dün Keitanın yerine girmişti, dediler Keita çok tekme yemeye başlamıştı Rijkaard onu korumak için çıkarttı. Eeee bundan sonra kimin yerine girecek.
santos= 12 elano+32 keita eder.
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
tabi tabi
Keita 5 Elano eder.
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Aslında iyi soru. Dün Keitanın yerine girmişti, dediler Keita çok tekme yemeye başlamıştı Rijkaard onu korumak için çıkarttı. Eeee bundan sonra kimin yerine girecek.
Aydın'ın yerine girecek.
Benim Keitaya daha Gaziantep maçından olan bir sempatim var. O maçta yerden yere vurdular onu ama ben takımın yıldızı olucak, takıma çok maç kazandıracak demiştim. O maçtan sonra 3 maç daha oynadık ve Keita'nın performansı ortada.
Elano ise daha 70 dakika oynadı. Bu 70 dakikada gördüğüm kadarı ile topu ayağında fazla tutmayı sevmeyen bir oyuncu. Alıyor-veriyor.Bu yüzden oyunda gözükmüyor. Vücudunu fiziğine göre iyi kullanan bir oyuncu Elano,defansa yardım ediyor,orta sahada pres yapıyor. Dün 2-3 tane gol olabilecek pas verdi. Golüne ise diyebilecek bişey yoktu.
İkisinin arasından bir tercih yapılmesı gerekirse benim favorim Keita
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
quote:
+1
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
quote:
+1
siz alex hagiden daha iyi diyenlerle aynı kişilersiniz sanırım oruç varmı
2side süper adam buarada keita'nın yedek klübesindeki hareketleri beni bitirdi
Hepsi :)
Elano - Keita - Kewell - Arda - Baros - Nonda
hücum hattının hepsi mükemmel oyunculardan oluşuyor.
Bazı kendilerini avutmaya çalısanlar matematik işlemine dökmüsler yok 12 keita yok 24 elano Size santosmu iyi diye sormuyoruzki anında kıskanclık baslıyor.. Bence ikiside iyidir farklılışım göstermiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme