Şimdi Ara

elazig firat tip fakultesi vs dis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar siralamam 14300 kesin degil ama 14000deki elazig gelir gibi gorunuyor.onun disinda tio fakultelirinden ordu rize giresun erzurum ing vs yerler geliyor. Sizce elazigda iyi universite yillari gecer mi ayrica elazig tip mi yoksa medipol yada gazi dis mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de 13964 sıralamam.Elazığda yaşıyorum.Burada tıp düşünüyorum bende ama gelmez bana bence.Kılavuzdaki 14.000 yaklaşık değer çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gelir ya umit ettigimden degil cerrahpasa bile her sene 400 400 geriye geliyor yani gelme imkani yuksek sana kesin gelir .

bide biraz tanitsana imkanlar acisindan hastanenin durumu nedir.
    hastane kampustemi degil mi
    bi yardimci olurmusun

• 14600üm ben de harran düşünüyorum

• fırat anadolunun en iyi ünilerinden bir tanesi fakat yeri nedeniyle tercih edilmiyor sana kalmış 2 side güzeldir
  • Tıp komtenjanlari belli oldu mu?

• Son tercih klavuzu belli olmadi galiba 7 trmmuzdan once belli olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama kontanjan artışı 260 civarı bu sene.O yüzden hiç ümidim yok desem olur yani.Hastane kampüste.İmkan olarak çok iyi bir şehir değil ama iyi derecede.Üni şehir merkezine çok yakın.Şehir içinde yani.Eğitim olarak da arkadaşlarım var onlardan bişeyler biliyorum.Sınavlar komite şeklinde.

• elekcenerator E kullanıcısına yanıt
    Gelir sana kesin.Ama kılavuz yaklaşık sıralamalar dediği için mesela fırat 14000 yazıyor ama 13k civarı da olabilir sonuçta yaklaşık.Tam olarak kaçla kapattığını nasıl öğrenebilirim?

• 13k civari oldugu sanmam ya hatta ben direk 14000le kapattigini saniyordum oda olmazsa enfazla 13500ila 14500arasidir gibime geliyor

• Gelir mi gelmeze mi bilmiyorum ancak yazdığın şehirler arasında öğrenci hayatı için en uygun olan şehir bence erzurumdur lakin okuyacağın bölümler uzun olunca şehir hayatının biraz canlı olması lazımki kafanı toplayabilesin, Erzurumunda tek sıkıntısı ingilizce tıp geliyor olması.Tabii oda kimisine göre avantajlı olabilir çünkü türkçe tıptan basit ve soruları sürekli çıkmış sorulardan hazırlanıyor ayrıca sınıf mevcudları az
  • 13.500 ise hiç olmaz zaten.Çok az artış var.

• redand kullanıcısına yanıt
    Erzurumun elazığdan çok bir farkı yok bence ikisini de biliyorum.Sadece Atatürk üni. Fırattan iyi çoğu bölümde.

• Godmyheart G kullanıcısına yanıt
    birbirlerine yakınlar ancak bana göre erzurum bir tık öndedir.Yaşayınca anlaşılıyor bazı şeyler.Tabi elazığda türkçe okumak varken ben erzurumda ing. okumam oda ayrı bir mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redand -- 29 Haziran 2014; 12:33:55 >
  • Bir tık önde evet fakat Elazığda kapatıyor o açığı artık.Ama ingilizce okumak bence de sıkıntı.

• Elazig sehrine biraz baktimda sehir biraz kuvuk gorunuyo acaba dogru yeremi baktim yaninda gol gibi birsey vardi

• horinmaru H kullanıcısına yanıt
    Evet yarımada gibi göller var.Etrafı göl olduğu için kışlar özellikle düşünüldüğü gibi ağır geçmiyor.Kar falan çok az kalır burda.Böyle şeyler önemli bence.Erzurum o bakımdan hiç çekilmiyor okuyanlardan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Godmyheart

Gelir sana kesin.Ama kılavuz yaklaşık sıralamalar dediği için mesela fırat 14000 yazıyor ama 13k civarı da olabilir sonuçta yaklaşık.Tam olarak kaçla kapattığını nasıl öğrenebilirim?

valla abicim yarına en geç yayınlanır klavuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: elekcenerator

quote:

Orijinalden alıntı: Godmyheart

valla abicim yarına en geç yayınlanır klavuzu

Sanirim arkadas baska bir seyden bahsediyo yani bu siralamalar ortalama siralamalar diyo gercekte oyle degil ornegin gercekte 13k ile aliyor olabilir diyo ama ben oyle degilsiye biliyorum siz ne siyorsunuz

• Bak ben Elazığda yaşıyorum sana bilgi vereyim dostum.
    Şimdi bir kere fırat tıp ülkedekilerin içinde tus kazandırma oranında derecedir. Yani bölüm gerçekten çok iyi. Üniversite çok büyük ve bence eğitim vs. Açısından süper her şey.
    Yalnız şehirde gezilecek mekan çok az yani sadece 1 sinema var. Alışveriş için büyük mağaza olarak yani center şeklinde bir tane var.
    Ama kafeler çok,ortam iyi insanlar modernleşiyor burada.
    En önemlisi hava temiz kalabalık değil mevsimler çok iyi.
    Elazığ ülkenin çeşitli koşullarıyla (trafik,iklim...) yaşanılabilecek 3. Şehriymiş. Ankette okumuştum.
    Söyleyeceklerim bu kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.