Şimdi Ara

Elde kaldı Huntelar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu fener RVP yi aldı onlar icin iyi oldu cokda guzel iyi oldu basarısız olsa bile en azından taraftarın icinde ukde kalmadı getir bana 10 yıldız sezon sonu sampiyon olmim ama yıldızlara dalıvereyim :)
    asıl mevzuya gelirsek dunyada alınabilecek forvetleri bilmek icin scooter olmaya gerek yok hatta forumdakiler cuneyti cebine koyar salar suan alınabilecek tek kisi kaldı o da huntelear yonetimin yerinde olsam bu tepkileri (hos adam akılı tepki gosteren taraftarda yok ) dindirmek icin kac paraysa artık basarım parayı alırım hunteları ve taraftarın gonlunu diycem ki bi an bizimkileri fenerli yoneticiler sandım sozumu duzeltiyom bizimkilerden bi cacık olmaz :)
    şimdi bu konuyu niye actım neden actım acmıssam acmısımdır acmamıssam acmamısımdır yonetimde ve transfer komitesinde işin ehli oldugunu sananlar olabilir lakin oyle degildir emmellemem bu kadar

• Hocam huntelaar adam mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene ortalama 20 gol atan bir forvetimiz var alınacaksa iyi bir yedek alınacak neden kasıyorsunuz bu kadar , fener aldıysa aldı hayırlı olsun demek düşer bize çok imreniyorsanız gidin feneri tutun
  • quote:

Orijinalden alıntı: c r i m s o n

her sene ortalama 20 gol atan bir forvetimiz var alınacaksa iyi bir yedek alınacak neden kasıyorsunuz bu kadar , fener aldıysa aldı hayırlı olsun demek düşer bize çok imreniyorsanız gidin feneri tutun

Burak ve sağ-sol bek oyuncuları yüzünden takımımızın defansının rezalet olduğunu göremiyor musunuz?

İleride Elmander veya Drogba varken neden az pozisyon veriyorduk hiç düşündün mü? Çünkü ileri atılan topları indirip saklayabiliyorlardı. Gerektiğinde ayaklarına gelen topları oyalayıp takım arkadaşlarına servis ediyorlardı. Takımın saha dağılımının düzelmesine yardımcı olyorlardı. Burak bunların hiçbirini yapamadığı için karşımızda biraz kalburüstü bir takım olunca 90 dakika boyunca karşı takımdan sürekli baskı yiyoruz. Geçen sene büyük maçların tamamında oyun olarak ezildik resmen. Santraforda Elmander,Drogba varken, beklerimizde Riera ve formda Eboue varken derbilerde ezen taraf biz oluyorduk. Aradaki farkı bu oyuncular yaratıyordu.

• Siz neyine kaşınıyorsunuz yahu

Tamam Burak über bir oyuncu mu değil ama adam hersene +15 atıyor.

Drogba geldi sağa kaydırdılar baktılar olmadı tekrar santrafora geçti çatır çatır attı golleri

Defans yol geçen hanı Ortasaha ne olacağı belli değil Sağ açıkta kim olacağı belli değil buralara oyuncu gelmesi gerek önce

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider çeşmeye durumu sizin ki
  • Scooter

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

her sene ortalama 20 gol atan bir forvetimiz var alınacaksa iyi bir yedek alınacak neden kasıyorsunuz bu kadar , fener aldıysa aldı hayırlı olsun demek düşer bize çok imreniyorsanız gidin feneri tutun

Burak ve sağ-sol bek oyuncuları yüzünden takımımızın defansının rezalet olduğunu göremiyor musunuz?

İleride Elmander veya Drogba varken neden az pozisyon veriyorduk hiç düşündün mü? Çünkü ileri atılan topları indirip saklayabiliyorlardı. Gerektiğinde ayaklarına gelen topları oyalayıp takım arkadaşlarına servis ediyorlardı. Takımın saha dağılımının düzelmesine yardımcı olyorlardı. Burak bunların hiçbirini yapamadığı için karşımızda biraz kalburüstü bir takım olunca 90 dakika boyunca karşı takımdan sürekli baskı yiyoruz. Geçen sene büyük maçların tamamında oyun olarak ezildik resmen. Santraforda Elmander,Drogba varken, beklerimizde Riera ve formda Eboue varken derbilerde ezen taraf biz oluyorduk. Aradaki farkı bu oyuncular yaratıyordu.

Bütün olay bu. Ancak bunu görecek sd ve td yok bizde. Geçen sezon sonunda zirve yapan ezik futbolu hedefliyor adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben huntealaerı istemiyorum.
    Hiçmi yok bizim kuluplerimizin scout ekibi yahu git 25 yasında bir oyuncu al.
    Ne hunteaları gelmiş 32 yaşına

• havalara bak. Sen kimsin ? Kaybol
  • RvP le naniyi biz isteseydik sizin kapinizdan iceri girmezdi bu adamlar siz hamzaya borçlusunuz

• Fener van persie yi alırsa doğrusu 1 hafta kendimr gelemeyeceğim.çünkü bilen bilir ilk biz konuşuyorduk.Ama icraatı fener etti.umarım hayırlı olur.

Huntelaarın aslında persie den asağı kalan fazla yanı yok.rvp daha teknik.huntelaarın ise şutları çok isabetli.

Ama objektif olursak rvp huntelaardan bir tık daha iyi.neyse umarım alırız bizde huntelaarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Oncelikle FENERBAHCE ye bu su gibi sifatlar takamazsin bu 1

yasina verip sikayet etmiyoum dikkat et bu 2

Huntelaar sizin kapidan iceri girmez buda 3

ramazandan mi yoksa güneş mi geciyo başiniza anlamiyorum ki bu nasil konuşma tarzi. sen kimsin? şikayet etmiyomuş aman ne büyük iyilik yaptin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Oncelikle FENERBAHCE ye bu su gibi sifatlar takamazsin bu 1

yasina verip sikayet etmiyoum dikkat et bu 2

Huntelaar sizin kapidan iceri girmez buda 3

Birader sen kimsinde millete ahkam kesiyorsun.

Elde kaldı Huntelar

• Scooter

• quote:

Her sene ortalama yirmi gol atan forvetimiz nedense kritik anlarda olmuyor. Geçen sene kaçan şanslar yüzünden şampiyonluğu kaybettik, bu sene de güç bela sürpriz gollerle kaybetmenin direğinden döndük.
  • teacher47 sen misin?

Kendi hesabından açtığın saçma sapan konularla tepki çektikten sonra fake hesapla mı şansını denemek istedin? Yok yani yazım tarzı, aptalca espriler, scooter falan çok belli olmuş da o yüzden şettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Siz neyine kaşınıyorsunuz yahu

Drogba geldi sağa kaydırdılar baktılar olmadı tekrar santrafora geçti çatır çatır attı golleri

Defans yol geçen hanı Ortasaha ne olacağı belli değil Sağ açıkta kim olacağı belli değil buralara oyuncu gelmesi gerek önce

Yılda rvp ye verecek 17millonu nereden buldunuz hafız ?? Cl gruplarına kalamazsanız beterin beteri neymiş göreceksiniz. Busefer sizi kimse kurtaramayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Siz neyine kaşınıyorsunuz yahu

Yılda rvp ye verecek 17millonu nereden buldunuz hafız ?? Cl gruplarına kalamazsanız beterin beteri neymiş göreceksiniz. Busefer sizi kimse kurtaramayacak.

Kanka bizde para bol sen kafanı yorma

Aç Fenerbahçe maçlarını keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Her sene ortalama yirmi gol atan forvetimiz nedense kritik anlarda olmuyor. Geçen sene kaçan şanslar yüzünden şampiyonluğu kaybettik, bu sene de güç bela sürpriz gollerle kaybetmenin direğinden döndük.

Bir yalana inanmışsınız kılıfını uydurmaya çalışıyorsunuz . Burak yıldız bir golcüdür çatlasanız da öyle .

• quote:

Orijinalden alıntı: shinigami99

şimdi bu fener RVP yi aldı onlar icin iyi oldu cokda guzel iyi oldu basarısız olsa bile en azından taraftarın icinde ukde kalmadı getir bana 10 yıldız sezon sonu sampiyon olmim ama yıldızlara dalıvereyim :)
    asıl mevzuya gelirsek dunyada alınabilecek forvetleri bilmek icin scooter olmaya gerek yok hatta forumdakiler cuneyti cebine koyar salar suan alınabilecek tek kisi kaldı o da huntelear yonetimin yerinde olsam bu tepkileri (hos adam akılı tepki gosteren taraftarda yok ) dindirmek icin kac paraysa artık basarım parayı alırım hunteları ve taraftarın gonlunu diycem ki bi an bizimkileri fenerli yoneticiler sandım sozumu duzeltiyom bizimkilerden bi cacık olmaz :)
    şimdi bu konuyu niye actım neden actım acmıssam acmısımdır acmamıssam acmamısımdır yonetimde ve transfer komitesinde işin ehli oldugunu sananlar olabilir lakin oyle degildir emmellemem bu kadar

Ben elektrikli scooter kullaniyorum. Iyi oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.