Selamlar, Kız arkadaşımın laptopu bir yerden borç üzerine ailesine gönderilmiş, gönderilen laptop hp dv2720et, üzerinde normalde vista varmış ama xp yüklemişler. Laptopun altında bir adet vista serial key'i var ve kız arkadaşım vista istiyor. Laptopun düşündüğünüz gibi bir recovery bölümü yok çünkü format yedi daha önce. Şimdi vistayı nerden edinebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...
Herhangi bir vistayı kendi serialiniz ile kurmalısınız. Zaten lisans olayı o cihazın altındaki serial. Başka bir şey değil...
işte sorun olan şey elimizde herhangi bi cd de yok...
yok mu cevaplayacak??
Elinizde CD yoksa yapacak bir şey de yok..Zira
forum.donanimhaber.com/register.asp
Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.
Benim amacım kopya yazılım değil ki :s Sadece elimde zaten bilgisayarın olmasıyla kazanılmış bir vista işletim sistemi var, download yapıp, kendi serial keyim ile aktive edecektim o kadar..
Neyse teşekkürler...
microsoft un sitesinden msdn surumu indirilebiliyor diye bilimiyorum ancak cdkey iniz ile calısmaması ihtimali yuksek.