Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.121
Cevap
117
Favori
368.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark matter

Son sızıntı doğruysa baya rezalet oyun gibi duruyor.Neyse çıkmadan kesin yargıya varmamak lazım.

ne gördün anladın da rezalet yakıştırmasını yaptın hemen

• console-master kullanıcısına yanıt

Meme açan kadın görememiştir hocam.

• Oyun daha çıkmadan gameplayi bile gösterilmeden rezalet diyenleri de gördük. From software'in dark souls 2 hariç tüm oyunlarını bitirmiş biri olarak söyleyebirim ki adamların kötü yaptığı bir oyun yok. Tüm yapımları gerçekten çok kaliteli çıktı bu zamana kadar. Elden ringle de bu çıtayı düşürmeyeceklerine inanıyorum. 3 saniyelik 240p bir görüntüden nasıl hemen oyuna rezalet deniyor gerçekten anlam veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt

Valla sekiro gibi grafikler olsun yeter bana. Souls türünü çok seviyorum. From software de bu işin asıl üstadı. Elden ring souls severler için harika olacak bana kalırsa. From softwareden çıkıp beğenmediğim bir oyun olmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 2 Mart 2021; 14:42:21 >
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.

• Onvious kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

ne gördün anladın da rezalet yakıştırmasını yaptın hemen

Alıntıları Göster

Orada zaten kesin bir dil kullanmadığımı açıkça belirttim.Kesin yargıya varmamak lazımda belirttim.Öyle bir his uyandırdı.Tekrar altını çiziyorum son gameplay video larını görünce iyice şekillenecek.

• Ben neden beğenmedim açıklamaya çalışayım.

Çünkü gördüğüm "şey" Dark Souls modu gibi duruyor, grafik kalitesinden bağımsız söylüyorum çünkü DSIII hiçde fena durmayan bir oyun. Oysa bu "internal demo"da animasyonlar, kamera açıları, renk paletleri vs. "fan made" bir mod gibi duruyor. Ben ise Elden Ring'den bambaşka bir diyar, yepyeni bir atmosfer ve belki de yepyeni bir kombat bekliyorum, doğal olarak.

Neden doğal olarak, çünkü yapmışlıkları var. Bu stüdyo atmosferi ve kombatı Souls serisinden çok farklı olan iki oyun yapabildi, Bloodborne ve Sekiro. İkisi de şahane oyun. Bloodborne PS4 neslinin en iyi oyunu, Sekiro ise yapılmış en iyi aksiyon oyunu olabilir. Miyazaki ve ekibi işin kolayına kaçaçak kadar üşengeç değil, aksine hastalıklı seviyede farklı yaratıcı sanatçıları var, artı Miyazaki üstadın istediğini yapabilecek kredisi de var artık.

Tüm bunları kafamızda kurup çıkacak oyunu hayal ettiğimizde ise, bu gördüğümüz "şey" den memnun olmamız mümkün değil. Olamaz, olmamalı. Aklı selim bir insan, ne kadar FromSoft fanı olursa olsun bu gördüğümüz demoya benzer çıkacak oyuna itiraz etmelidir.

Çoğumuzun malumu, tüm oyuncuların ders alması gereken çok taze bir acımız var; Cyberpunk2077. Miyazaki üstadın CDPR gibi acemilikler yapmayacağına eminiz ama, o kadar çok sessiz kaldılar ki korkuyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 2 Mart 2021; 15:44:49 >

• Oyun bu ise çıkmasin zaten, grafikler falan hic umrumda degil fakat ben o dalga gectigimiz "Ubisoft aynılığı" denenmesine kızgınım.Mesale ile yuruyen karakteri kime gostersen Ds2 der. Çok farklı şeyler beklemistik bu değildi yani. İnsallah tepkileri gorurlerde çoğu şeyi yenilerler. 2023 e kadar beklemeye raziyim.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

Sekiro da ki assasination aktarmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Lütfen Sekiro gibi, tek bir kola bacağa yatırım yapan bir oyun olmasın ... Diğer Souls oyunları gibi yüzlerce build olabilsin... Başka hiç bir şey istemiyorum.

Hay ağzına sağlık. kalbimden geçeni yazmışsın.

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

Katılıyorum: Renk paleti olmamış. daha karanlık sahnelere alışığız. videoda ki çiğliğin önemli kısmı renk paletinden kaynaklanıyor bence. Tabi at sırtında kafalara bam bam vurması hiçte içime sinmedi. umarım daha iyi vuruş hissi alırız. Ben at üstünde ki savaş sahnelerinin daha epic geçmesini bekliyorum. bir assasign creed oyunu değil bu.

Katılmıyorum: kısacık videoda, büyük bir kılıç, balta, farklı boyutta kalkanlar, zırhlar görüyoruz. ve bunun yanında büyü sınıfı da var. Özellikle DS3 sunulan; envayi çeşit silah ve her sınıfa özel zırh setlerimiz, bu oyunda da olacak duruyor. Bunlar bloodborne ve sekironun eksikleriydi. Ve ayrıca karaterde geliştirebileceğiz. bu da sekiro da yoktu.

Şu sahne bana yeter. Karakter boss fighte giriyor. bir elinde spear var, diğer elinde staff ile cast spells başlatıyor. Bir testereyle oyun mu geçer demeyeceğiz yani :)

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Valla ben testereyi lvl 45 de bıraktım :) ayrıca bu çok kişisel bir zevk, bende çok fazla seçenek içinde boğulmayı sevmem. Benim derdim keşif. O ormanda ne var onu merak ediyorum, şu bossu mızrakla aldım birde büyü ile deneyeyim değil benim derdim.

Oyunun yarı açık dünya olacak. Bol bol keşfedilebilecek yer bekliyorum ben de bu yüzden. Bu arada 3 saniyelik ejderha videosu dışında başka sızıntı göremedim ben. Başka görüntüler de mi var?

Edit: Şimdi izledim sızan traileri da sanırım tost makinesiyle çekilmiş video. 144p falandı izlediğim görüntü. Hiçbir şey anlamadım ne izlediğimdenElden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 2 Mart 2021; 17:47:29 >

FromSoftware çok büyük bir stüdyo değil. Yaptıkları en büyük oyun Sekiro oldu. Yaptıkları en farklı oyun oldu. Grafikler, renk paleti, AI, düşman tasarımları, oyun dizaynı her şeyi farklıydı. Ama görece harita büyüklüğü bakımından en küçük oyunlarından birisi olabilir. Şimdi yaptıkları oyun ise açık dünya olacak. Oyuna at eklemişler bu demek oluyor ki fast-travel yok ya da kısıtlı ve harita büyüklüğü çok fazla. Harita alanı arttıkça stüdyolarda soru işaretleri oluşmaya başlar. Çünkü bu alanı kaliteli bir şekilde doldurmak gerekir. Doldurmazsanız oyunun akıcılığından ve ömründen yemiş oluyorsunuz. Hem oyuncu bu boş alanları sevmiyor, hem yapımcı için boşa çalışma saati ve ben önemsemesem dahi oyun puanlarının kötü olması gibi sonuçlarla geri dönüyor. Oyunda farklı bölgeler ve kraliyetler olacağı söyleniyor. İşin içinde Martin olduğu için ben bunu bekliyordum zaten. Demek istediğim şey şu kocaman bir haritası olacak ve bu souls tarzı bir şekilde belki de daha iyi bir tasarımla dizayn edilecek ve bizlere sunulacak, yolda giderken eminim ki farklı farklı şeylerle karşılaşacağız yani haritası dolu dolu olacak. Tabii bu benim temennim.

Siz e gördünüz bilmiyorum ama ben traillerdan gördüğüm 2 tane şey var. Birisi gizlilik gibi bir şey eklemişler, diğeri de uzun mesafeye zıplayabilen bir karakterimiz var. Souls oyunlarında bilirsiniz karakter uzağa zıplayamaz ve azıcık yüksekliklere tırmanamaz. Bu oyunda tırmanma gibi şeyler olursa keşfe yönelik olan tarafı genişletmişler diyebilirim. Benim grafiklere bir takıntım yok ama kötü olacağını düşünmüyorum en kötü Sekiro ayarında olacaktır. Ama asıl önemli olan oyunun mekanikleri ve animasyonlar. Bunları da geliştirdiklerini düşünüyorum. Özenli bir firma ve yaptıkları işle oyun dünyasına yön veriyorlar. Belki de yeni bir formül buldular ve bu şekilde oyun dünyasını değiştirecekler kim bilir.

Hikaye konusunda ben souls tarzı analtımı çok seviyorum. Bulduğunuz her itemin açıklama kısmını teker teker okumak ve kafanızda bir şeyler oluşturma hissini seviyorum. Bu oyunda narrative anlamında ne olacak ben bu kısmı çok merak ediyorum.

Şimdi işin içinde Martin olduğu için çoğu oyuncunun şikayetçi olduğu kısmı yani hikayenin anlatımını değiştirebilirler. Bu bile aslında başlı başına bir iş sürecidir aslında. Çünkü her şeyde olduğu gibi bu metinlerinde kalite kontrolü var ve direkt Martin bunlara bakacaksa işimiz iş. Çünkü kendisi bu tür konularda oldukça sıkı davranıyor.

İşin özetine gelirsek, ben traillerdan pek bir şey anlamadım. Sizin gibi 160p çözünürlüğüne sahip ne olduğu belli olmayan şeyleri görüp beklenti oluşturabilecek birisi değilim. Kaldı ki bu gördüğümüz şeyler ne zamana ait hiç bir fikrim yok. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. FS hiçbir zaman grafik bakımından şahane oyunlar yapmadı. Teması, atmosferi, animasyonları ki pek de iyi değildir esasında ve oynanabilirliği ile fark yaratan bir firma. Ben buna ekstradan lore'u da ekliyorum.

Benim büyük bir tepki vermem için bu saydığım şeylerin kötü olması lazım. Ancak dediğim gibi ben bu ne izlediğimizi bilmediğimiz şeye bakıp bir karar veremiyorum. Resmi tanıtımına bakarız, gerçekten FS kalitesine uymayan kötü bir iş ile karşılaşırsak öncelikle oyuncular olarak bizler büyük bir darbe alırız. Çünkü uzunca bir süredir oyuncular olarak biz bu oyunu bekliyoruz, kötü çıkmasını isteyeceğim son şey olabilir. Ayrıca ben uzunca bir süredir de Hollow Knight: Silksong'u bekliyorum. Elden Ring'in kötü olacağına hiç ihtimale dahi vermiyorum ama oldu ki kötü çıktı, ben ümitlerimi Hollow Knight: Silksong'a yükleyeceğim. Dediğim gibi bu ay içinde resmi tanıtımı geleceği söyleniyor, bekleyip görelim diyorum. Henüz tepki vermek için çok erken.

Bu oyunda farklı bir mitoloji anlatılacak sanırım Kelt mitolojisiydi. Çok farklı bir şey deneyecekler. Benim şahsi fikrim şu ki bunlar çok büyük bir oyun yapıyorlar ama bunun altında sanki ezildiler gibi geliyor. Umarım yanılırım. Hangi anlamda sıkıntı yaşadıklarını ise yakında görürüz gibi duruyor. Ama yine klasiktir grafikleri pek iyi olmayacaktır. Yeni nesil de farklı bir versiyonu gelir mi bilemiyorum ama pastadan pay kapmak için yapmalarını kesin görüyorum ben. Yazarken şimdi yine heyecanlandırdı oyun beni. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] Umarım sizler haklı çıkmazsınız ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 2 Mart 2021; 17:55:29 >

• from software in oyunlarında grafik aramam. Ona rağmen bloodborne sekiro gayet iyiydi. Bu oyunda en az onlar kadar iyi olur oda yeter zaten

• StativeDread kullanıcısına yanıt

bence olası çünkü elden ring eski nesil için gelitirilen bir oyun. sekiro, ds3 ayarında bir grafik bekliyorum ben o yüzden. demon's souls direkt ps5 için geliştirilen bir oyundu.

• Grafikler çok önemli değilde o sneak ,zıplama animasyonları ps2 oyunu gibi duruyor renk paletinide beğenmedim ama trailer zaten 1 senelikmiş çoğu şey değişmiştir eminim.

• Yazın Microsoft sunumunda gameplay görürüz diye düşünüyorum. Umarım 2021'de çıkar oyun. Gerçi FromSoftware fanı olarak önce Sekiro'yu oynamam lazım Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

• Sıkıntı oluşturan kısım grafik beklentisi değil zaten, videodaki kapı açma animasyonundan backstab'e, yürümeden zıplamaya kadar tüm animasyonlar 10 küsür yıl önceki Demon's Souls'dan, Dark Souls'dan kalma, 4 yıldır geliştirilen bir oyunun ilk aşamasından bile böyle bir video çıkmaması gerekiyordu, burada anlaşılması zor, garip bir durum var.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.