İçerikler belli olmaya başlamış. |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
Maalesef gamepass dışındaki xbox oyunları için de farklı bir şey söz konusu değil. Far cry 6,bf 2042, cod, cyberpunk gibi oyunlara bakın. Hepsi ps'le aynı fiyat. Konsol oynamak lüks oldu ülkede. Tek hesaplı yer steam. Ancak orada bile fiyatlar artmaya başladı. Sony fanboyu kesinlikle değilim eleştirilerimi görürsünüz ps konusunda. Ancak bu durumun sebebi Sony değil iktidar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 4 Kasım 2021; 16:42:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben açık konuşayım korsanı buldum mu dayıyorum. hiç lamı cimi yok yani. O da şu an malum bir tek PC'de. Ha ben de george gibi brian arkadaş gibi 50-60 birime oyun alsam işim olmaz korsanla ama durum budur. Eğer tek platformum PS5 olsaydı yanmıştım. Her oyunu oynayan biri olarak imkanı yok PS5'e her oyunu alamayacaktım tabii ki kimse alamaz. Şükür ki sadece tek tük kazanabiliyor Sony bende oyunlardan o da Exc.'lerde. Elden Ring de benim için PC'de oynanacak bir oyun.
Dediğiniz gibi xbox da aynı durumda. Game pass ile kurtarıyor o taraf.
İktidar tabii ki ebubekir sıddık bebeğin baby shower'larına para yetiştiremez olduk o ayrı. Ama steam nasıl yapıyorsa, epic nasıl yapıyorsa, kısaca PC nasıl yapıyorsa konsollar da yapabilir. İktidar tabii ki lanet gelsin ama tek suçlu o değil. Yerel fiyatlandırma yapabilirler ama ya yapmıyorlar ya da "yapmalarına izin verilmiyor"
Ben PC'de FC 6'yı 250 liraya Ray Tracing destekli oynayabilirken, konsoldaki adam 400 Lira'ya Ray tracing desteği de olmadan oynuyorsa bir şeyler farklı burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Kasım 2021; 16:49:47 >
-
Heyecan ne aşamada, işi gücü bıraktım izliyorum ben de.
-
Ön sipariş açıldı.
599tl.
Souls oyunlarından farklı. Witcher 3 gibi daha çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 4 Kasım 2021; 17:9:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açık dünya hoşuma gitmedi ya. Dungeon güzel. Şu at olayını da sevmedim. Ayrıca karakter az önce baya yüksekten zıpladı hiçbi şey olmadı.
Şu an biraz daha açıldı çok güzel görünüyor dar alanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 4 Kasım 2021; 17:14:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
600 tl ye psn storeda fiyat göründü
-
Xbox storede 299 tl gözüküyor hata mı acaba
tahmin dogru cikti 599 tr 4000 rp hint, 2 sorum.var dil kisminda bisi goremedim tr secenegi.olacakmi.birde bu oyun sadece ps5 surumune mi geldi bilgisi olan varmi
Hocam Steam'de de 299 lira.
Elden Ring - Pre-Order Trailer | PS5, PS4
PlayStationyoutubeTime hastens on, friend. There is no fitter moment than now. Pre-order #ELDENRING to receive the Digital Adventure Guide and a Bonus Gesture.https://www.youtube.com/watch?v=D1mDo1CEMuE -
Tam hayattan kopmalık, tüm achievement'ları toplamalık oyun. En az 500 saat gömülür buna. Atmosfer ve genel art dizaynları muhteşem görünüyor
-
Gene bandai namco oyunu ve xbox özel türkiye fiyatlandırması 299tl xbox ta. 599tl bizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 4 Kasım 2021; 17:25:0 > -
tayca var, lehce var, italyanca var, turkce yok
o neydi beeeeeeeeeeeee
of of harika. o haritanın büyüklüğü nedir öyle. bu oyun 100 saat sürer net:)
-
Ps storeda bir yanlışlık oldu diyor. Ps plus oyunlarını alırken de oyunu pre order yaparken de. Herkeste mi var şu an sıkıntı
Xbox ın iki katı fiyat. Tepki koyalım almayalım psn den ön siparişle.
-
Oyun daha açık dünyaya kaydığı için Souls zorluğunu biraz daha azaltmışlar, serpiştirmişler gibi geldi bana. Yardımcı ruhlara yaptiracagimiz karşılıklar güzel duruyorlar. Karakter customize' ye dair bir şey göremedik daha. Ilerleyen tarihlerde daha çok şey görecekmişiz.
Bence From software bu oyunla hem Soulslike tarzını sevenlere hem de haşin zorluğu sevmeyenlere hitap edip, bünyesine daha fazla oyuncu katmayı hedeflemiş olabilir.
Hikayeye dair de bir kaç enstantaneler gösterdiler. Melina falan kim, bilemiyoruz. Sağlam da hikaye geliyor. Hikayesi de bol övgüler alacak bir Souls oyunu geliyor gibi. Haydi bakalım..
xbox storeda oyun 299ken psde 599 olmasını sağlayan şey ne acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X