Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.126
Cevap
117
Favori
369.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görmesek daha iyiydi hocam Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELDEN RING - LAUNCH EDITION [PS5]

Kaynak :

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]
    Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]bandai namco ent. - official store
    ELDEN RING - LAUNCH EDITION [PS5] | Store Bandai Namco ent.
    https://store.bandainamcoent.eu/uk/product/679593/elden-ring-launch-edition-ps5

genel bakış

Bandai Namco Mağazasında ön sipariş verin ve şunları elde edin:

• Bir Bonus jest*, Yüzük : Bu öğeyi almak için ön sipariş verin, jest oyun içinde kullanılabilir.
    • *Oyuncu bunu oyunda daha sonra da alabilir.
    • EPİK HD duvar kağıtları
    • Dijital macera rehberi : Bu kılavuz, oyuncunun Aradaki Topraklardaki maceraları için faydalı bilgiler içerir.

LANSMAN SÜRÜMÜ:

Çeviridir :

• Oyun : Fiziksel ELDEN RING oyun diski (bir kutu içinde kod olacağı PC hariç), Xbox Series X/S-Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC İndirme'de mevcuttur
    • Sanat kartları :  ARASINDAKİ LANDS manzarasını gösteren 3 Özel Sanat kartı, Boyut: 135X170mm
    • Dokuma Yama :  Özel bir dokuma yama, runeyi her yere yanınızda götürün.
    • Çıkartmalar :  Oyun içi amblem desenlerine sahip 3 özel çıkartma.
    • Poster  :  Geçmişten gelen bir kahramanı temsil eden özel bir poster, Boyut: 39X334mm
    • Alternatif bir Steelbook  : geçmişin bir kahramanını betimleyen özel ve sınırlı bir Steelbook

• blackprague kullanıcısına yanıt

Xbox series x aldım ben 299 TL ye :) ps5 600 TL olunca :) mecburen

• oyunun en çok eleştirildiğini gördüğüm kısmı olan grafiklerini şahsen beğendim ben. renk paleti çok doğru seçilmiş. renklerdeki derinlik ve çeşitlilik yine birçok oyunda olmadığı kadar tatmin edici düzeyde. hava döngüsü, atmosferin sık olarak değişmesi ve özellikle çizim mesafesi büyük gelişme gibi duruyor. dark souls 3 ve sekiro'da çok bulanık kalıyordu uzaktaki detaylar fakat bunda yeni nesilin bir avantajı olsa gerek (çünkü ragnarök tede çizim mesafesi gayet güzeldi) çok daha net gözüküyor. evet grafikler gerçekçi değil ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor, tarz olarak bence çok tatlı duruyor.

oynanış olarak ise oyun çok fazla şey vaadediyor gibi durdu bana, bu yüzden biraz huylanmadım desen yalan olur. klasik dark souls oynanışının yanında sekiro esintilerinide gördük. buraya kadar herşey normal fakat at işin içine girdikten sonra ve bu atın gerçekdışı bir varlık olduğuda ortada iken oyun birden darksiders 2 moduna girdi. gerek atın kullanımı, çağırılışı, hareketleri hatta geri döndürülüşü bile çok andırdı darksiders 2'yi bana. eğer bu yola girmişlerse hakikaten iş git gide daha fazla büyür. acaba ilk defa dark souls külliyatında bulmacalar mı göreceğiz? bulmacalar ve fantastik bir at varsa platform öğeleride vardır o zaman? tam oha noluyoruz derken birde üstüne konuşmacı "stealth" ben yok artık moduna geçtim. eğer tüm bunların üstüne birde stealth'i üstelik açık dünya bir oyunda başarıyla yapabilirse zaten kafadan top20 oyundna birisine dönüşür oyun. bakalım, beklentiyi arttıran bir gösterim oldu kendi adıma.

• altan52 A kullanıcısına yanıt
    Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]ecnebileblebiyoutube
    Skiooo Skioooo :)))
    https://youtu.be/cSDSrMtMCBs
  • Büyüleri baya değiştirmişler.

• Oyun bana Dark souls + Sekiro + Morrowind birlesiminden olusturulmus bir proje gibi geldi gameplay den sonra.

Acikcasi boyle cikarsa sabahlar olmasin resmen Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

• Offf xbox fiyata gel, helal be microsoft.600 nere 300 nere, ön sipariş geçmek farz oldu artık. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ELDEN RING – Collector’s Edition Reveal

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]Bandai Namco Entertainment Americayoutube
    Secure your path to the Lands Between. Pre-order the #ELDENRING Collector’s Edition: http://spr.ly/6007JXY0V The Premium Collector’s Edition will be available for pre-order for fans in US and Canada soon, exclusively at the Bandai Namco Store. Follow ELDEN RING: Twitter: https://twitter.com/eldenring/ Instagram: https://www.instagram.com/eldenring/ Facebook: https://www.facebook.com/eldenringofficial
    https://www.youtube.com/watch?v=2Wh4Io2ydaU
  • Xbox için p2 hakkına talibim ama çok uzun süre oyunu satmayacak güvenilir arkadaşlar olursa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Of of of. daha ne olsun Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

tek eksik 600 TL

• microsoft, Elden Ring marketing sponsoru. gamepass e gelmesi bile bekleniyordu. konsollar arası fiyat farkı olması normal de. keşke 2 katı olmayaydı...

• porsux kullanıcısına yanıt

Bulmaca işine girmezler sanmıyorum, maksimum silah ve büyü ile darbe alınca kırılan duvarlar ve/veya açılan gizli kapılar olur. Öte yandan stealth mekaniğinin olacağı en baştan belliydi.

Ben Odyssey'e, Bloodborne'a ve Sekiro'ya yüzlerce saat gömdüm hocam, bu oyun benim hayatımı bitirir gibime geliyor.

• Ayıptır arkadaş bı tarafta 600 lira diğer tarafta 300 lira, bu millete reva mı bu ya tamam dolar uçmuş eko kötü de Sony Türkiye de yakaladım öperim kafasında. Yarın birgün ağlarlar yine bizim elimizde değil bu fiyatları indirmek İngiltere'den ya da başka yerden emir alıyoruz diye haram zehir zıkkım olsun kazandıkları paralar. SeriesS i satmasam alırdım PC de kullanmıyorum mecbur indirim bekliycez.

• Xbox fiyatı da artacak bence. İşimi şansa bırakmamak için Xbox sürümünü aldım.

• Umarim dex yerine koymuslardir

• ps4 surumu yokmu bu oyunun, sanirim.oyunu 2 ortak.alcak.ps4 surumu.olaydi.iyidi 3 kisi girerdik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 4 Kasım 2021; 18:25:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Şu mesajım da dediklerim aynen geçerli fakat bu oyunda fiyat farkının bu kadar fazla olması abes. Gerçi dark souls remasteredda bildiğim kadarıyla ps de daha pahalı. Bandai namco oyunlarıyla ilgili sanırım durum. Xboxı veya pcsi olan oradan alsın hiç düşünmeden. Biz kardeşle psci olduğumuzdan mecbur buradan alcaz

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Derken xbox da 300 psde 600 lira oyun

Dedik ama yukarida 619 diye. Kanini biliyorum bu acgozlu sonynin.

• Dante kullanıcısına yanıt

Az önce ben de kendimi alıntılayıp cevap verdim hocam. Zaten dark souls remasteredda da aynı şekilde psde daha pahalı. Bandai namco oyunlarının hepsi için geçerli sanırım bu durum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.