Bence de neredeyse eksiksiz çeviriler. Problemsiz oynanır anlaşılır da. Ve bizim gibi pek dil paketi çıkmayanlar için bulunmaz bir nimet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden Ring Türkçe Yama İstek (3. sayfa)
-
-
Heyecanla merakla bekliyoruz hocam. şimdiden emeğinize sağlık!
-
Hocam tarih verin tarih oyun bitti ya
-
@zartzurt456 Oyun çıktığı gibi yama gelecek demişti. Sanırım attığı son ekran görüntüsünden türkçe karakter sorunu var ondan bekleniyor olabilir. Gerçi PS4 demo versiyonuna yaptıkları türkçe yama da türkçe karakter sorunu yoktu.
Veya oyunda çok diğer oyunlar gibi diyalog olmadığından temiz daha az hatalı şekilde yayınlamayı bekliyordur. Bekleyelim bakalım. Vardır takıldıkları biryer o yüzden bekleniyordur.
Bu arada türkçe yama konusunda çokta sıkıntı olmuyor, gayet anlaşılır şekilde oynanıyor oyunları. Bir çok oyunu türkçe yamaları sayesinde oynadım sorun olmadı.
İlk çıktığında tabiki çeviri sorunları oluyor ama onlarıda hem kendileri hemde geri bildirimler ile versiyon olarak (V1, V2 gibi) düzelte düzelte gidiyor ve stabil hale geliyor yamalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 27 Şubat 2022; 2:15:32 > -
Oyunu yarım saat oynadım. Optimizasyonu biraz kötü ama hoşuma gitmedi desem yalan olur. Türkçe yama olursa daha iyi olacak. Olmasa bile oynanmayacak kadar zor bir dile sahip değil oyun.
-
Reis 3 gün sonra pc yi kaldırıcam. Oynama şansım olmayacak. Betada olsa bir sürümünü yüklermisin yamanın hatalarıylada olsa oynarım. Teşekkürler.
-
yarım saatte bir f5 atıyorum :) @zartzurt456
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caseytuva -- 27 Şubat 2022; 12:49:57 > -
uzun suredir sessizlik var. sanirim aksama yama geliyor. tesekkurler
-
hiç bir yamayı bu kadar sabırsız beklemedim. Şimdiden ellerinize sağlık. @zartzurt456
-
valla saatte 1 f5 atıyorum, çok ilerlemek de istemiyorum oyunda :D
-
ne zamana gelir yama oyunu indirdim bekiyorum.
-
Geldi yama ama bende kurunca oyun oynanmaz oldu :-\ ayrıca sakıncalı diye çevrimdisi modda başlattırdi. Komple kaldırdım oyunu bakalım duzelmesini beklycez
Eşit: yama direkt onboard grafik kartıyla çalışıyor Nvidia panelinden yüksek performanslı grafik kartını seçince duzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anubis75 -- 28 Şubat 2022; 15:21:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamayı geldi mi? Geldiyse nerden indiricez hocam
-
nerden indirdiniz?
-
Discord bildirimleri den görür görmez indirdim makine çeviri yanlış değilsem.
Discord linki var mı
valla varsa biz de girelim indirelim hayra geçer bu kandil akşamınsa sevap kazanırsınız
-
Nereden indirebiliriz yamayı?
-
Arkadaşlar atın şu linki atın da hadi bizde oynayalım :d
-
hocam seri atın valla indirdim yamayı bekliyom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X