Şimdi Ara

Elden Ring Türkçe Yama İstek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
21.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • discord linkini veya yama linkini atabilirmisiniz arkadaşlar?

• https://forum.donanimhaber.com/elden-ring-1-02-1-turkce-yama-v1-89-openai-gpt-3-translate--152127700#152131337

• var mı yamayı kurup oynayan ? Yama linkinden sonra sesler kesildi herkesin bilgisayarı falan mı bozuldu ne oldu  

• Ben hayatımda bu kadar saçma bu kadar vasat oyun görmedim oyunda ne hikaye göevin belli ne gidecegin yer belli herkes videolarda atla eşekle koşuyor ne at var ne eşek veren yada herhangi bir binek iyi satın almadık yoksa yazık 500tl paraya. TR yama için tşkler emeğinize sağlık ama malesef oyun vasat :(

• yunus_3535 Y kullanıcısına yanıt

Yok dostum, o kadar sıkıntılı bir oyun değil.

Ana görev: Kayıt yerleri olan Grace'lerde sarı bir ışık ile sana gitmen gereken yeri gösterir yada haritayı açıp da görebilirsin.

Binek: Gece olunca alıyorsun. oyunda biraz ilerle kayıt yerlerinde bolca otur dinlen o zaman bir ara sahne girip bineği alırsın.

Yuvarlak masa: Oyunda sarı ışığı takip edip Margit the Fall Omen'a kadar gell, yenilince Grace de dinlen bir ara sahne gelecek ve yuvarlak masaya gideceksin.

Oyunda hızlı ilerleme yolu:

1- İyi bir silah: Sana tavsiyem başlar başlamaz hızlıca Claymore'u alman, haritanın en altında morne kalesi var, başladığın yerin tam zıt yönüne doğru git, bayağı bir ilerdikten sonra sana ok atan bir dev göreceksin, orası Morne kalesi, asansörden çıkınca yanan bir yığın görüceksin, oraya doğru son sürat koş sağa dön yine sağ de ve bir odada sandık var onun içinde.

Aldıktan sonra Smithing Stone Topla, oyuna başladığın ilk yerde biraz ilerleyince yıkılmış kilisede bir satıcı var orada 1 tane alıyorsun, aldığı yerde de Yuvarlak Masayı açmana gerek olmadan Claymore'u Upgrade de yapabilirsin. Yine o kiliseden sağa gidersen Limgrave Kanalları var bir mağaranın içinde orada 8-9 tane var, sağdan soldan da 2-3 tane daha bulursun rahatça, Claymore'u çok hızlı şekilde +3'e çıkarabilirsin.

2- Yay ve Ok: Oyuna ilk başladığın yerin hemen solunda büyük bir uçurum var, oraya in, o bölgede ateş başında bekleyen bir satıcı var ondan yayı alabilirsin, bolcada ok al, böylece uzaktan rahatça öldürebilirsin çoğu kimseyi

Umarım yazdıklarım işine yarar, oyun dediğin gibi hiçbir şey açıklamıyor, seni bir dünyanın içine bırakıp orada macera yaşamanı istiyor.

• yunus_3535 Y kullanıcısına yanıt

Dostum bu firmanın elinden çıkan tüm oyunlar aynı mantıktadır. 2009'dan beri hep bu şekilde oyunlar yaptılar. Yani ben de senin gibi farklı bir şey bekleyerek oyunu indirdim ama 20 saatte kanser oldum bıraktım. Bu oyunun hitap ettiği kesim kendine işkence çektirmekten zevk alan bir kesim ve o kafada değilsen oynayamazsın.

• oyun dehset iyide alt yazılar biraz rezalet şu alt yazılar düzelinceye kadar biraz adam öldürüp level atlıyorum.

• Oyuna ps 4 te başladım hayırlısı bakalım burada bilgiler devam eder umarım işime yarayacaktır teşekkürler

• Şu kaliteli oyunlar artık Türkçe dil desteği ile gelsin. Orijinal alıp para veriyoruz bu ne yüzsüzlük? Herkes İngilizce mi biliyor ki? Oyun lan oyun uluslararası ilişki kurmuyoruz. Neyse yamalarla idare ediyoruz. Sırf bu yüzden torrent ile oyun indirene de kızamıyorum. İndir bedava nasılsa dil desteği yok. Neyse ben yine orijinal alan enayilerdenim. Oyuna yama yapınca online oynamaktan feragat edeceğiz ama olsun. Oyun yapımcıları güzel bir oyun yapmış hakkını ödemek lazım. Bir de aslında hakkımız olan dil desteğini orijinal oyunla beraber alabilsek şahane olurdu. Yazık yani o kadar para kazanıp da bir çevirmen bile tutamıyorlar sanki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.