Heyecanla bekliyoruz o zaman @zartzurt456 |
Elden Ring Türkçe Yama İstek (2. sayfa)
-
-
-
Eline sağlık ne zamana paylaşırsın tahmini
-
Helal olsun, beklemedeyiz.
-
kesinlikle çevrilmesi lazım. gene 3-5 grup çevirecek belli
-
sorunmu çıktı sen bukadar geçe kalmazdın beklemedeyiz
-
Ellerine kollarına sağlık , heyecanla beklemedeyiz.
-
inşallah hemen çıkar, 7 saat kaldı torrentten inmesine :)
-
beklemedeyiz..
-
ne zmn yayınlarsın hocam ?
-
makina çeviri bile olsa oynanır.. bekliyoruz..
-
Bekliyoruz.
-
bekliyoruz yapıştır gelsin
-
Direk metin dosyası üzerinden yapılacak bi iş değil bu, bazı kelimeler orjinal kalmalı, düz çeviri olmamalı.
-
Hocam oyunu aldım biraz optimizasyon düzelsin diye bekliyorum rtx2060'ım var yer yer 45 lere 40 lara iniyor fps o arada sen yamayı çıkarırsan diye seni bekliyorum üstadım @zartzurt456
-
Heyecan ile bekliyoruz
-
Emeğinize Sağlık Sizden Ricam Her Ne Kadar Makine Çeviri Olsada ''Anlaşılabilir'' Saçmasapan Rastgele Direkt Kopyala Yapıştır Bir Çeviri Olmamasıdır Bekliyoruz
-
beton yetmez be nasıl bi kralsın sen
-
@zartzurt456 tr oyun dünyasınin sabrı yıllarla aylarla zorlanirken bu süreyi günlere indirmiş bir arkadaş. Son 15 senede bir kaç böyle katkı sağlayan kişi vardır ancak, yok kusursuz çeviri olsun yok direkt olmasin diye boş yapmayin. Sistemim 4k series x ama sırf bu çeviri için PC de oynycm -
Dostum zartzurtun çevirileri anlaşılmayacka kadar kötü olmuyor. En son Tale of arise çevirisini denemiştim oldukça anlaşılır bir çeviriyidi keza Elden Ring gibi bir oyun için çok yeterli olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X