arkadaslar dün gece 3 e kadar takıldım oyunda 2. lwl sonuna geldm bi templeye girdim hatun falan indirdim örümcek aglarından gectikden sonra asagıya inince bi bölgede kaldım solda 3 tane dönen bulmaca gibi bişeyler var kartal yılan sembolleriyle üstte 2 tane var ama onlar sabit ilerdede kapı var ne yaptım ettim acamadım sidmi diceksiniz bukadar anlatıcagına resim alsaydınya be kardeşim o pc suan pederde :) randevu alcakmıs yardım eden olursa simdiden tskler...
Oyunun ana konusunda bu soru 20 defa soruldu 20 defa cevaplandı.. Neden her soru ıcın extra konu acıyorsunuz kı ?
Ayrıca oyunda o taslarla ılgılı Kocaman adamın gozune zorla batan bır ıp ucu var... Aynı sembollerı tasıyan kafanı yukarı kaldırınca 2 tas dah goreceksın ortadakı ıse yere dusmus durumunda onunde duruyor o tasların sırasına gore cevır tasları sende oradakı Kol aktıf olacak ve kapı acılacak..
Assagılama gıbı algılama ama oyundakı en basıt bulmacalardan bırıdır o eger onda zorlandıysan oyuna devam etmesen senın hayrına olur.
arkadasım haklısın fakat hor görme lütfen bu tur oyunları uzun suredır oynamıyorum genelde knight online kurbanı oldugumuzdan hata yaptıysam ozr dlerim...
dedigim gibi hor gorme degil benımkısı oyun zevk ıcın oynanır alıskın degılsen zevk alamazsın :) Ana konu var bu oyun ıle ılgılı 150 sayfalık fılan oyunla ılgılı her bılgıyı bulursun 1 gununu harca o konuyu oku oyunu %80 ögrenırsın.