Şimdi Ara

Elder Scrolls online kurulumdaki bozukluk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belitrttiğim gibi kurulum bi yere kadar geliyor sonra ilerlemiyor önce %1 de kaldı kapattım açtım %10 a kadar çıktı şimdi %11 de saat 4 de başlatmama rağmen hala %11 de çözümü nedir ne yapabilirim şu an 1mb ile güncelliyor fakat ilerleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livebait -- 27 Aralık 2014; 19:38:24 >

• Yardımcı olacak yok mu ya.
  • Aldığım hata Http request failed.
     Elder Scrolls online kurulumdaki bozukluk
  • Kardeş o hatayı ben de aldım. Kurulumda sadece o değil pek çok hata çıkıyor karşına. senin karşılaştığın hatayı çözmek için bir kaç yöntem yazmışlar forumda.

Öncelikle hata gelince bir 15 dk. kadar bekle. Bazen kendiliğinden devam ediyor. Devam etmezse launcher kapatıp yönetici olarak tekrar çalıştır. Masaüstü kısayolu kullanıyorsan kısayoldan değil direk dosya konumundan aç.

Bunları ben denedim bende işe yaramadı. Bir de dns flush var.

Başlat-Çalıştır-Cmd-ipconfig /flush dns bu yolu denemeni öneririm. Bu hatayı çözmek benim iki günümü aldı umarım sende daha kısa sürer
  • Antropoet kullanıcısına yanıt
    Şu an %57 ye kadar geldi ilgilendiğin için saol bakalım neler olacak.
  • Bol şans
    hocam 3 gündür uğraşıyorum en fazla %62ye geldi sonra sıfırlanıyor üzünç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam launcher kapatmaman lazım. Kapatırsan sıfırlanıyor. Bildiğim noktaları yazıyorum:

* VPN ve proxy kullanmadığından emin ol.
    * antivirüs kullanıyorsan veya güvenlik duvarı aktifse kurulum bitene kadar devre dışı bırak, veya ESO için izin oluştur.
    * Port yönlendirme yap. Adres çubuğuna ip adresini yazıp (genelde 192.168.1.1 olur) giriş yap. ip adresini bilmiyorsan şu yolla öğrenebilirsin:

windows tuşu + r > cmd > ipconfig enter

ip adresini öğrendikten sonra kullanıcı adı-şifre için daha önce değiştirmediysen

kullanıcı: admin
    şifre: password

kullanıcı: ttnet
    şifre: admin

ya da bunların tersi şekilde denersen muhtemelen girersin. port yönlendirmeyi nasıl yapacağını google aramasıyla öğrenebilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=rNiKlsUBngk

bu videoda anlatılıyor örneğin.

Port yönlendirme sayfasına geldikten sonra şunları ekle:

ad: ESO Game
    TCP/UDP(ya da her ikisi): 24100-24131
    server ip: bilgisayarın ip adresi

ad: ESOLobby
    TCP/UDP: 24500-24507

ad: ESOLobby2
    TCP/UDP: 24300-24331

bunları sırayla ekledikten sonra kaydet. bitince de önceki mesajda belirttiğim flush dns i tekrar yap.

Bu port yönlendirme biraz zahmetli gibi görünüyor ama google dan falan bakarak yapınca çok zor bir iş değil. Yine de onla uğraşmak istemiyorsan her takıldığında cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp flush dns yap ve download bitmeden launcher kapatma.

Ben de bu şekilde çözdüm kolay gelsin

• Tamam hocam Hallettim sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livebait -- 31 Aralık 2014; 22:02:39 >
  • Rica ederim. Oyuna girebildin mi hocam? Çünkü benim download biteli 1 hafta oluyor ama ben play dedikçe crash report alıyorum oyun açılmıyor. ESO Support ekibiyle kanka olduk her gün mailler gelip gidiyor hala giremedim :)
    Hocam o hatayı almadım fakat kredi kartımı bir türlü tanımadı kredi kartım Visa ama hata veriyor.
  • Müsaadenizle bir hatada ben belirtmek istiyorum oyunu hard copy olarak satın aldım. DVD ler geldi ama DVD yi takınca okumuyor başka DVD ler deneyince hiç sıkıntı olmuyor bu oyunda kaynaklı bir hata mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.