Şimdi Ara

elder scrolls v skyrim buglar yardım acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. elder scrolls v skyrimi indirdim ve oynarken çok büyük sorunlarla karşılaşıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. ilk olarak,

1- favorilere 2 tane steel sword ekliyorum ve q'ya basıp favorileri açıyorum. kılıcın üstüne bastığımda hep sol eline alıyor kılıcı ve sağ eline büyü veriyor. sağ eline alamıyor, dual wielding yapamıyor ne yapabilirim ?
    2- 1. sorun dolayısıyla steel sword'a 1 numarasını verdim. fakat bu sefer başka bir sorunla karşılaştım. bu sefer de oyun içinde 1 e basınca yine sol eline alıyor kılıcı, diğer eline alıp dual wield yapmak için bir daha 1'e basıyorum bu sefer sol elindeki kılıcı geri bırakıyor. üstüne üstün favorilerde 1 numarasını verdiğim steel sword'un numarası yok oluyor ve unbind yapıyor kendini otomatikmen.
    3- arkadaşlar ben obliviondaki kontrollere alıştığım için skyrim'i de aynı kontrollerle oynamak istiyorum. normalde e tuşu aktivite yapmaya yarıyorken ben onu zıplama olarak kullanıyorum. fakat oyunu kapatıp bir daha açtığımda oyun kendi defaultlarını yüklüyor. ve yine e tuşu aktivite yapmaya yarıyor.

şimdilik sorunlar bunlar, yardımlarınıza muhtacım daha 7 level oldum ve bu buglar yüzünden delirdim şimdiden. çorbadaki sinek gibi bir şey oldu bu. bu arada oynun son çıkan update'ini yükledim fakat aynı problemler.. diğer bilgisayara da yükledim aynısını ama yine aynı be arkadaş... lütfen yardımcı olun

• yok mu yardım edebilecek bi babayiğit ?
  • Bunlar onemli seyler degil. Oblivionu unut skyrime alis. Pire icin yorgan yakma oyunun tadini cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birini sağ tıklayarak diğerini sol tıklayarak eline almayı denesen?

hiç dual wield kullanmadım tahminen olması lazım
  • Skyrim'den Oblivion'da aldığın tadı alamazsın, ne yaparsan yap. Ben bir umut Elder Scrolls Online'ı bekliyorum. Belki güzel bir proje çıkar
  • Birini sağ diğerini sol tıklayarak almayı dene, çözümlerine baktım adamlar öyle yapmış galiba.
  • arkadaşlar sorunu çözdüm. yeni updateleri ve dawnguard'ı yükledim. bu sorunları yaşayanlar update yapsın. yardımlarınız için teşekkürler. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.