Eldezenfektanı(Gökhan Güneş)isimli şahıstan 1 adet hb (20 papel+ 25 tl çek) hesap aldım. Siparişi geçtim. Ürünler kargoda hasar görünce dağıtıma çıkarılmadı ve hepsipay cüzdanı ile kartıma iadeler gerçekleşti. Bu süreçte hesap sahibine de bilgi verdim. 20 papel cüzdan doğrulması iade edildiği saniye kullanım süresi dolduğu gerekçesiyle hemen eksi bakiye oldu. Ben de müşteri hizmetleriyle görüşme yapıp durumu anlattım, iki gün sonra hem 20 papel hem de müşteri memnuiyeti kapsamında 20papel yüklendi. Satıcı şahıs bu kuponun kendisine ait olduğunu söyledi. Kendi siparişini bilerek iptal etmiş de ona istinaden tanımlanmış(!) Ben de müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım iki defa ve yönlendirmeli soru sormadan direkt bu papellerin hangi siparişe istinaden tanımlandığını sordum. İkisi de benim siparişime aitti. (görüşme kayıtları mevcut) Bu papellerle siparişimi iki gün önce oluşturmuştum. Satıcı bu sabah kargom dağıtıma çıkacakken iptal etti. Kendisine kupon için 15 tl vermiştim. Artı olarak 20 papel müşteri memnuniyeti kapsamında tarafıma verilmişti. Bu iki faydam da yandı. Hakkım helal değildir. Forumdaşlarıma duyurulur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prdxxxxx -- 30 Haziran 2022; 11:31:37 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün