Şimdi Ara

Eldezenfektanı(Gökhan Güneş) siparişimi iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Firma #Hepsiburada
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eldezenfektanı(Gökhan Güneş)isimli şahıstan 1 adet hb (20 papel+ 25 tl çek) hesap aldım. Siparişi geçtim. Ürünler kargoda hasar görünce dağıtıma çıkarılmadı ve hepsipay cüzdanı ile kartıma iadeler gerçekleşti. Bu süreçte hesap sahibine de bilgi verdim. 20 papel cüzdan doğrulması iade edildiği saniye kullanım süresi dolduğu gerekçesiyle hemen eksi bakiye oldu. Ben de müşteri hizmetleriyle görüşme yapıp durumu anlattım, iki gün sonra hem 20 papel hem de müşteri memnuiyeti kapsamında 20papel yüklendi.

Satıcı şahıs bu kuponun kendisine ait olduğunu söyledi. Kendi siparişini bilerek iptal etmiş de ona istinaden tanımlanmış(!) Ben de müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım iki defa ve yönlendirmeli soru sormadan direkt bu papellerin hangi siparişe istinaden tanımlandığını sordum. İkisi de benim siparişime aitti. (görüşme kayıtları mevcut)

Bu papellerle siparişimi iki gün önce oluşturmuştum. Satıcı bu sabah kargom dağıtıma çıkacakken iptal etti.

Kendisine kupon için 15 tl vermiştim. Artı olarak 20 papel müşteri memnuniyeti kapsamında tarafıma verilmişti. Bu iki faydam da yandı. Hakkım helal değildir.

Forumdaşlarıma duyurulur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prdxxxxx -- 30 Haziran 2022; 11:31:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satın aldığım indirimden fazlasını kullanma diye bir şey söz konusu değil. Durumu size özelden izah ettim. Kimsenin hakkını yemem, hakkımı yedirtmem. Yukarda bahsettiğim ne varsa aynısını size aktardım. Hesabın mailini değiştirme söz konusu değildir. Dağıtıma çıkacak kargomu sabah erkenden iptal ettiniz. Hesabın şifresini değiştirmişssiniz. Paralar hesaba iade edilmiş. Bu durumda hem hesaba giremiyorum hem siparişim iptal hem de paralar sizin hesapta. Müşteri hizmetlerini arayıp parayı hesabıma aktardım ve hesap kapatma talebinde bulundum. 2 gün önce en son size ne yazdım: "Bu artık para meselesi değil, atın ibanı 20 tl yi size verim ama bu artık hak meselesi. Arayın müşteri hizmetlerini alın ses kaydını bana gönderin." Siz ne yaptınız: 2 gün cevap vermeyip bugün kargomu iptal ettiniz. Yakışır. ( Sipariş numaram ve müşteri hizmetlerinin cevaplarını görselde bulabilirsiniz. 2 ayrı görüşme, yönlendirmesiz soru, iki aynı cevap)

Çakal falan demişsiniz, hiç kötü laflara falan girmeyeceğim. Dm den gayet medeni bir şekilde konuşuyorduk. Forum yönetimi gereğini yapar.

Takdir forumdaşlarındır.

• Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cüzdan hareketlerini atın. Kim haklı kim değil görelim.

• poohdini P kullanıcısına yanıt

Hesaba erişimim söz konusu olmadığı için daha önce satıcının bana gönderdiği görselleri ekliyorum. Yazdıkalrım ve eklediğim görseller harici söylenecek,eklenecek başka bir şey kalmadı. Bundan sonrası forumun işi. Rahatsızlık için özür diler, konuya cevap yazmayacağımı bildirerek sözlerimi noktalıyorum.

• Eldezenfektanı, arkadaşın kaybını telafi et. Yakışmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    jxklasehu4@email.edu.pl al bu verdiğim hesabin maili girebiliyorsan gir kaybi mi var fazlasi mi görün, buraya yazin aldığı ürünlerinde parasini vereceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada ürünü iptal etti.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Ekran görüntülerini eklemiş arkadaş, ayrıca siparişi iptal etmek nedir? Arkadaşın hakkını ödemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Hesabımı versin geri parasını yatıracağım, ama kabul etmeyecektir çünkü aldığı indirimden fazlasi var hesapta

• Takip.

Olay çok basit. Benim maille işim yok. Adam sipariş vermiş, iptal olmuş. İptale karşılık müş hizmetleri ile görüşüp tekrar talep etmiş, normal kupona ek bir kupon daha vermiş sistem. Bu durumda kazanç sana ait olmuyor, hesabı kiralayan arkadaşın hakkı oluyor. Üstüne hesaba girip siparişi iptal etmen büyük hata. Sorunu çözmezsen adın kötüye çıkar, sen kaybedersin.

• Eldezenfektani isimli arkadaş ile benimde bir kaç alışverişim oldu daha önce lakin hesaba giriş yapıp alıcıdan habersiz ürünleri iptal etmesi etik değildir. Şahsi fikrim kaybı telafi etmesidir.

• gurkan_serez G kullanıcısına yanıt
    Etmeyeceğim demiyorum , hesabin mail adresini değiştirmiş versin hesabımı göndereceğim 15 tl sini . Papelden hariç kullandığı indiriminde parasını almayacağım.

• İkinizde hesaba erişemediginizi söylüyorsunuz. Ortak yolu bulmanızda ve yaşananları uzatmayıp egoları bir kenara bırakmakta fayda var. Kimse üç beş liranın peşinde değil burada. Herkes birşeyleri kupon ve hesaplarla asıl olması gereken fiyatlarla alma peşinde. Gerek yok bu tür aksiyonlara.

hesaba girip şifreyi değişmiş siparişi iptal etmişsin. adam parasını mh den arayıp kartına aktarmış hesabı da kapatma talep etmiş. ortada hesap mesap kalmamış. olmayan hesabın nesini isteyip adama para iadesi yapacaksanız? yaptığın yanlış.

• anddjusticeforall A kullanıcısına yanıt
    Kim dedi şifreyi degistigimi ? Cevap versin degistiysem bilip bilmeden yorum yapmayin

• iki kişi var ortada. alıcı ve satıcı. alıcı hesaba giremediğini söylüyor. sen şifre değiştirmediğini. bana vahiy gelmeyeceğine göre ne yazılmışsa ona göre yorum yapıyoruz sen de değiştirmediysen kesin miki yapmıştır. suçlu miki.Eldezenfektanı(Gökhan Güneş) siparişimi iptal etti 

• sipariş iptal etmek felan onlar yanlış ama hesap kiraladıktan sonra gelen haklar hesap sahibinin dir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.