Şimdi Ara

Silecek sularında neden metanolsüz tercih ediliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburadadan ÇBS belco -35 antifirizli silecek suyu aldım. Fakat dikkat ettiğim bir nokta var. İyi markalar hep metanol içremez diye not düşmüş.

Bu sıvıların metanolsüz olmasının ne gibi artısı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 19 Kasım 2009; 20:11:44 >

• nedenını bılmıyorum dostum ama bunu gordugum ıyı oldu kı ben arabaya antıfırız aldım ama sılecek suyunu da degıstırmek lazm onu unutmusum nedenı nı bilen varsada öğrenmiş oluruz cevabı bende bekliyorum. Saygılar...
  • bu arada ıyı marka demıssın ama sılecek suyu degılmı topu topu? yanı bende sana sunu sorayım ıyı markalar neler? ucuz olanlardan menthol harıcınde ne farkı var ?
  • geçen yıl bende aldım çbs -35 derece olanında.İnanın çok memnun kaldım.yeri geldi az miktar su ile karıştırdım ama hiç bir şekilde buz tutmadı.Bu yıl hala yarısı duruyor.Bu yılda idare eder.Hatta bimde satılan 5 litresi 5 lira olan -20 ye kadar dayanan silecek suyu ile karıştırım kullancam.
  • metanol silecek lastiği kurutttuğu için kullnılması tavsiye edilmez di,ye hatırlıyorum. aynı şey saf ve derişik alkol için de geçerli .
  • Cevaplar için teşekkürler demekki antifitizin içinde metanol olursa silecek lastiği zarar görebilir. Ben acaba doğaya mı zararı var diye düşünmüştüm.

Bende 2 tane 1 lt lik siparş ettim, suyla karıştırmayı düşünmüyorum fiyatıda çok iyi. Yanında çbs yağmur kaydırıcı aldım birde.
  • fiyatı ucuz ise saf olarak kullank lastik hortum içini de temizler. Ama kötü kokabilir. alkol türevleri aynı zamanda fıskiyenin lastik hortumuna ve püskürtme motoruna da zarar vermekte ve gevrek hale getirdiği lastik hortumlar zaman içinde hasarlanabilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.