Şimdi Ara

Eldorado 20 lwllik Glavie Elektirk Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes 70 60 lwl lik char satıo am bende kullanmadığım için satıom köpeği war 900 k war itemleri full İYİ bir char satmak istemiorum sadece takas!

• quote:

Orjinalden alıntı: Grk.UA

Herkes 70 60 lwl lik char satıo am bende kullanmadığım için satıom köpeği war 900 k war itemleri full İYİ bir char satmak istemiorum sadece takas!

Biri bunu tercüme edebilirmi?Biraz daha net konuşsan.
  • aman ağam 20 lvllık char bu bir scam olmasın..ss de yok
  • bence sen uyu 20 lvl char bu foruma göre cok ezik bi char ben bi günde 24 yapıom i
    bari 60 yapsaydın
  • Bnm charım deil ki :D arkın çarı
  • Yani dioki arkımın şifresini öğrendim onun haberi olmadan biriyle değiştirmek istiyorum..

Kimsede zaten almaz lvl 20 glavye elektrik çarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Yani dioki arkımın şifresini öğrendim onun haberi olmadan biriyle değiştirmek istiyorum..

öle deme hocam istanbulda oturan birisi alır belki elektirikci char baksana evin sigortasi felan atarsa veya elektirikler kesilirse gelir yapar hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Topiğin başlığı SATILIK ama takas istiyom diyo Aga çar pls
  • bombaymış bu başlığından anlatımına eşsizmişsin sen be..bi an gözüm karardı elektrikle çalışan glavie gibi okudum
  • aga bu char çok yüksek ben alcam 1yılda 15lwl yaptım pm at bana

LöL ben bu charı 1günde kasarım...
  • ellemı kastın botlamı eldorado o kadar eskı bı server deıl bu kadar surede nasıl kastın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Yani dioki arkımın şifresini öğrendim onun haberi olmadan biriyle değiştirmek istiyorum..

öle deme hocam istanbulda oturan birisi alır belki elektirikci char baksana evin sigortasi felan atarsa veya elektirikler kesilirse gelir yapar hemen

• yaf agam astediks vardı o da satıyordu 18 lvl onla değiş o buzcu nükher idü...Çok pis nuke çakıyordu 18 lvlda..Garmant ya da porojactordı senin tabirinle..Bir de ağam çzimesi vardı adamın üstüne -3 str -74 int vardı..daha düşük lvllı gibi atah yapıyordun
    İyi Ferhunde Hanımlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.