Bildirim
Electric Circuits Dersi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Norton, Thevenin?
Sınavda işlemleri doğru yapmak önemliydi. Sınavdaki sorularda tekrar tekrar "sil baştan başla" yaptım.
-
2.dönem karşılaşacağımız ders ele296 😶🌫️ -
Zor meret her zaman, temel teoremleri bile son derece uğraştırıcı -
en zor dersinizmiş, şimdiden başla kanka çalışmaya gg.
-
Ee201-202
Bizim okulda da ee209 var makinecilere havacılara da hocalar pek sallamıyormuş dersi -
Ben de hakkında pek iyi şeyler duymadım bir de fizik gibi doğrudan cs alakalı değilse insan pek motive olmuyor derse
Donanım olarak şu seviyeyle uğraşıyorum devamını da artık eeciler yapsın xd
Bu logic design güzel mesela, zaten bölüm dersi direkt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Kasım 2024; 1:29:35 > -
ee cidden okunmazmış ya insan kafayı yer a
emek kazanç oranı da düşük.
-
şu kadar kafa yormanın sonucu 25K maaş . Kpssden memur olun 40-45K para kazanın daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X