Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya eger adam gibi elektro gitar calmak istiyorsanız .önce gidin yazilin bir gitar kursuna orda clasic gitarla parcalari calmayi ögrenin ondan sonra alın bi elektro gitar onu calin.yani kimse öle direk elekrto gitar calamaz yani birisi size ögretirse ögrenebilirsiniz.baska yolu yoq
  • ya zate fender fln alcak halı yok adamın kore malı fln alsa sımdılık ogrenmesı ıcın zate bı sure sonra idare etmicek onu o ben cort g200 veya g210 alcam klavyesı rahat die duydum o yuzden ebnce sende kendıne gore klavyesı rahat olan bi gitar oneren fln olursa sanada uyarsa al derım eger heves varsa ıcınde zate goturursun ısı yas ta onemlı yanlız ben su an 16 yasındayım bana denıyo 20 yasında tam bole kendını gelıstırırsen bıseler yaparsın denıo ıste dusun neden yasın onemlı oldugunu yoksa 25 30 yaslarından baslarsan zate iş işten gecmıs olur ark ım eger bırazcık heves varsa halledersın derım ben

• ELEKTROYA BAŞLAMADAN ÖNCE KLASİK GİTAR ÖĞREN NOTA BİLGİN OLSUN....
    ELEKTROYA HEMEN ATLAMAK SENİN İÇİN ZOR OLUR
    İKİNCİSİ
    GİTAR ÇALIŞMALARINI AKSATIRSAN İYİ BİR GİTARİST OLAMAZSIN
    GİTAR ÇALMADAN ÖNCE BOL BOL MÜZİK DİNLE..MÜZİK KULAĞIN OLMASI LAZIM

VE ASLA PES ETME İNAT ET SEN ONU YEN O SENİ YANMESİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

quote:

Orjinalden alıntı: _TyPh0N_

Arkadaşlar bende elektro gitar çalmak istiyorum fakat daha önce ne gitar çaldım ne de çalmaya çalıştım. Bazı arkadaşlar demişler önceden klasik çalmak daha yararlı olur diye fakat benim maddi durumum 2 gitar almaya yetecek kadar yeterli değil ve ayrıca yeterli zamanımda yok. Malum 2 sene sonra ÖSS var. Bir an önce çalmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hemen elektroya başlarsam çok mu zorlanırım? Ayrıca gitar olarak Cort X-6 hoşuma gitti sizce nasıl ?

hemen elektroya baslasan elektro gitarda cok ileri gidersin ama bass gitarda zorlanabilrsin ama kararlıysan elektro calacam bass la isim olmaz gibi dusunuyorsa elektroyla baslaman sana zaman kazandırır
    x6 baslamak icin ideal ama ilerde sorunları cıkabilr gitarın.akord kiliti var o gitarda o bazen sorun cıkartabiliyormus ama bence baslangıc icin super bi gitar

Yardımların için tşk. X-6'da kilit sorunu olduğunu bende duymuştum, ama ben yinede X-6'da kararlıyım. Bugün İzmir'de bi' kaç yere sordum en düşük 400 YTL'ye bulabildim. Fiyat sizce uygun mu? Ayrıca bana amfi de lazım, çok pahalı olmayan bi' amfi önerisi yaparsanız sevinirim. Bütün param gitara gidecek galiba...

• ibanez rg350dx le çalmaya başlamak ne kadar mantıklı arkadaşlar?
  • bence gitar calmanın temelını ogrenmeden ibanez rg350dx calmak mantıklı olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

ibanez rg350dx le çalmaya başlamak ne kadar mantıklı arkadaşlar?
  • gitara klasikle başlanır die bişi yoktur. ne çelcaksan onla başlarsın. elektirik gitar çalcaksan onla başla. nası öğrencem diosan bi kitap al. önereceğim kitap bora uslusoy solo gitar teknikleri. bende ondan çalışıyorum. bide cort x2, x6, veya kx5 gayet güzel gitarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

Hemen elektro gitar alma derim..Yapamassın felan sıkılırsın elinde patlar. Önce bir 6-7 ay bir kursuna git kursa gitmeklede olmuyo gayret etmen lazım öğretmen sana küçük küçük parçalar verir,onları evde çalış,hergün en kötü 1 saat çalısırsan yetenekde varsa tamamdır,hocanın verdigi ödevleri sakın aksatma ... Yukarıda bir arkadaş konser görüntülerini seyret demiş çok dogru hırs ve gaz veriyolar gerçekten ...

Edit : eklemeler

1 saat deil 5 6 saat calısırsan ileriyi dusunuyosan eger slash 18 saat calıstıgı gunler olmus su anda da benım gozumde en iyisi slash işte tahmın et ne kadar fedakarlıkta bulunman gerektigini yani bu iş heves işi deil tutku

• Nihayet aldım X-6'mı.
    En kısa zamanda başlayacağım artık kurslara.
  • Kendim çalarak bişeyler öğrenebilir miyim?Electro falan önceden vardı.Abimin duruyordu bana verdi.Şimdi açıkcası kursa gidecek pek vaktim yok.Acaba kendim öğrenebilir miyim?
  • toicteki yazilari biraz okudum ANK de bi birlik oılusmus hosuma gitti ama bi arkadas 4 yıldır klasik gitar caldigini ama hala elektroya gecmedigini soledi bence gec bile kalmis....... bi arkadasimiz calısmanın zevksiz sıkıcı oldugunu solemis dogrudur bi muzisyenin yaptıgı en kotu istir calısmak cok sıkılır icinden hep notar parmaklarima yapıssa ne yaparsam yapayım dogru calsa die dusunenler dahi olabilir aranizda ki ben o duruma geldigimi biliyorum ANK ile ilgili fazla bi bilgim yok ama İST ye gelindigi anda akan sular durur oncelikle gitara yeni baslayanlara x6 oneririm biraz zorlar ama icinde varsa asarsın ki sesine asık olur benim gibi gitarla yatar hergun temizxler elinden gelenin en iisini yapmaya calısırısın kısacası bi asker tufegine ne ozen gosteriyosa sende gitarina o ozeni gosterirsin ki fazlasini hak ediyo....... gitar almadan once ne tarz calmak istediginizden emşn olun gitarinizi taksimden den alin istiklalden butun gitarcilarda gitar alana 1 ay bedava ders verilmektedir ve eger arkadaslarınız varsa sizin gibi gitar calmak isteyen birlikte baslain hem sıkılmanızı engeller hemde karsınızdaki arkadasiniz da olsa onu kendinize bi rakip olarak gorur ve onu gecmek icin ii ce hrs yaparsınız ayrıca amfi de marshall i oneririrm.....ve grup olayı sizin icin cok onemli arkadasınızla baslamıs olabilrsiniz ama 2 kısı bi yere kadar idare eder sizi ondan sonra grup olayına girin hem birbiriniz eksiklerini tamamlamakta zorlanmazsınız hemde calıstıgınız vakitler bile daha eglenceli gecer ki onlari daha eglenceli hale getirmekte sizin elinizde ki biz grup olarak hafta da 5 gun e kadar calıstıgımız oluyo sokakta calısmak zevkli oluyo bunu bilin gelen gecen uzaylı gormus gibi size bakıyo tabi muziginizi sevip destekleyenlerde cıkıyo

• klasik gitar ve elektro gitarda aynı yerlere bastığında aynı notalar çıkmaz mı? klasikte farklı elektroda farklı nota mı çıkar aynı aralığa basınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewanius -- 19 Temmuz 2007; 14:44:03 >
  • cort x6 güzel gitar. arkadaşımda var sesi felan baya güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewanius

klasik gitar ve elektro gitarda aynı yerlere bastığında aynı notalar çıkmaz mı? klasikte farklı elektroda farklı nota mı çıkar aynı aralığa basınca?

alakasi bile yok electro ara sira canlanip senle dans ediyo
  • SX SST-62 K bu marka elektro gitar nasıl sizce?Bu elektro gitarı almak istiyorum.Amfiside yanında 276YTL ve amfi 10 w.Ben daha elektro gitara yeni başlıcam.Ve kursuna gidecek vaktim yok onun için de kitaptan öğrenmek istiyorum.Ve bana önerebileceğiniz kitap hangisi?
    SAYGILARIMLA ACİL CEVAP BEKLİYORUM

• ilk öğrenicek biri bence ilk olarak klasik gitarda öğrenmeli gitarı tanımalı notayı akoru herşeyi öğrenmeli parmakları alışmalı sonra elektroya geçmeli bence en sağlıklısı bu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttollgaa

gitara klasikle başlanır die bişi yoktur. ne çelcaksan onla başlarsın. elektirik gitar çalcaksan onla başla. nası öğrencem diosan bi kitap al. önereceğim kitap bora uslusoy solo gitar teknikleri. bende ondan çalışıyorum. bide cort x2, x6, veya kx5 gayet güzel gitarlar.

sence yeni başlıyan biri için kolaydan aşama aşama zora gitmek mi yoksa birden zorla başlayıp heves kırmak mı daha doğru ? her zaman bi aşama vardır bi merdiven vardır birden atlamanın manası yok ... tabi bu bnm şahsi görüşümdür katılmıyabilirsiniz ama müzik eğitmenleri her zaman her şekilde bunu tavsiye eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Kendim çalarak bişeyler öğrenebilir miyim?Electro falan önceden vardı.Abimin duruyordu bana verdi.Şimdi açıkcası kursa gidecek pek vaktim yok.Acaba kendim öğrenebilir miyim?

Azim ve inanmak herşeydir...yaparsın ben kurs falan almadım direk elektro gitarla başladım 5 yıldır çalıyorum klasik neden çalmadın dersen tınısı hoşuma gitmiyor elektro öle değil bir laf vardır klasik gitar anca sevgili olur ama elektro gitar karın onlur onunla herşeyi yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahill

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ucuzla pahali elektro gitar arasindaki fark nedir,dahami kaliteli ses veriyor?,ucuz bisey alsam beni tatmin edermi

yeni başlayanları tatmin eder.. ama param çok dersen alırsın bir fender herkese hava atarsın...

FENDERDE GERÇEKTEN GÜZEL Bİ MARKA AMA GİBSON U TEK GEÇERİM HELEKİ HAVA ATMA KONUSUNDA GİBSON - VOODOO İLE KAPIŞACAK GİTAR TANIMAM

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: cahill

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ucuzla pahali elektro gitar arasindaki fark nedir,dahami kaliteli ses veriyor?,ucuz bisey alsam beni tatmin edermi

yeni başlayanları tatmin eder.. ama param çok dersen alırsın bir fender herkese hava atarsın...

FENDERDE GERÇEKTEN GÜZEL Bİ MARKA AMA GİBSON U TEK GEÇERİM HELEKİ HAVA ATMA KONUSUNDA GİBSON - VOODOO İLE KAPIŞACAK GİTAR TANIMAM

Demek öyle...

Alın bakalım Gibson Hd.6x-Pro...(Bu arada bu gitarın satıldığı bir yer biliyorsanız özelden adresi atın.)

İncelemek isteyenler için:

http://www.gibson.com/DigitalGuitarNew/gibsonDigital.html

Edit:Yanlışlıkla aşırı büyük resmi koymuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 21 Ağustos 2007; 16:12:52 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.