Şimdi Ara

Electro Gitarı Nasıl PC'ye Bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi electro gitar aldım anfim henüz yok duyduğuma göre bilgisayara gitarı bağlayınca anfi görevi yapıyormuş. İlgili programı yani Guitar Rig 3'ü indirdim ama ses ayarlarını bir türlü yapamadım denemediğim yöntem kalmadı. Mümkünse msnden yada buradan yardımcı olabilir misiniz ? Yada başka bildiğiniz program var mı ? Şimdiden Teşekkürler

MSN : r0ck3r@msn.com

• lütfen arkadaşlar yardım edin :(:(
  • Abimin elektro gitarı var biz onunla şöyle kayıt yapıyoruz:
    Gitarın cakını (böyle yazılıyodur herhalde) küçültücü vasıtasıyla pcnin line-in girişine bağlıyoruz.Burda önemli olan konu pcnin ayarlarında kayıt kaynakları arasında line-in girişininde seçili olması.(line-in mavi olan giriş) Bunu ayarlamak için ses ayarlarından Özellikler->Kaydetme ordaki listeden de giriş,wave,mic. vb seç işte. Sonuçta Cool Edit 2 ile bu ayarlarla kayıt yapabiliyoruz.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavlov

Abimin elektro gitarı var biz onunla şöyle kayıt yapıyoruz:
    Gitarın cakını (böyle yazılıyodur herhalde) küçültücü vasıtasıyla pcnin line-in girişine bağlıyoruz.Burda önemli olan konu pcnin ayarlarında kayıt kaynakları arasında line-in girişininde seçili olması.(line-in mavi olan giriş) Bunu ayarlamak için ses ayarlarından Özellikler->Kaydetme ordaki listeden de giriş,wave,mic. vb seç işte. Sonuçta Cool Edit 2 ile bu ayarlarla kayıt yapabiliyoruz.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

ben bilgisayara bağladım ses falan çıkıyorda amfi görevi yaptıramıyorum :(

• ya lütfen yardım edin :(
  • ??????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için amfi yapıcam. ??
    12 yıl önce açıldı
    sound bar pc ye bağlanır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.