Slim XBOX360 alsam para kalmıyor, alsam mutlu olucam, bu sefer para kalmadığı için Slim 360'a oyunda alamıyorum. İki ucu b....... misali.
Eski manda kasa ile yola devam. Durduk yere huzurumu bozmayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Slim XBOX360 alsam para kalmıyor, alsam mutlu olucam, bu sefer para kalmadığı için Slim 360'a oyunda alamıyorum. İki ucu b....... misali.
Slimlerde yakıyo ortalığı be.Bizde elite ile yetiniyoruz işte.
quote:
Orijinalden alıntı: akın99
quote:
Ya ben biliyorum huyumu o yüzden de almak istemiyorum aslında. Şimdi heves ediyorum bir ürünü alıyorum sonra aldıktan 1 gün sonra o heyecan heves falan gidiyor. Eldeki ile yetinmeyi öğrenemedim gitti yaw. Slim'de eksik kalsın bir süre.
quote:
quote:
quote:
Ya ben biliyorum huyumu o yüzden de almak istemiyorum aslında. Şimdi heves ediyorum bir ürünü alıyorum sonra aldıktan 1 gün sonra o heyecan heves falan gidiyor. Eldeki ile yetinmeyi öğrenemedim gitti yaw. Slim'de eksik kalsın bir süre.
kesinlikle insan elindekiyle yetinmesi bilicek.Bende takas düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
quote:
quote:
quote:
Evet bende bir eşya alıyorum onunla biraz oynadıktan sonra hevesim kaçıyor örneğin büyük bi hevesle Driving Force GT direksiyon almıştım oynadım onunla 15 gün kadar şimdi ise depoda duruyor.
bizim burda 849 tl taksitle 923 tl ye geliyor. kutusunu gördük konsolu açmamışlar daha
923 de çokmuş ya
quote:
Kardeş x360 yokmu sende
Var yahu bende ama Slim'in dizaynına hastayım ilerde kesin almayı düşünüyorum. Aslında elime bi yerden 100 dolar daha geçti. Pzt günü gidip alma şansım bile var dur bakalım hayırlısı.
Kardeş alda oyunları sonra alırsın nolcak elinde yokmu hiç oyun orjinal
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction Var yahu bende ama Slim'in dizaynına hastayım ilerde kesin almayı düşünüyorum. Aslında elime bi yerden 100 dolar daha geçti. Pzt günü gidip alma şansım bile var dur bakalım hayırlısı.
Valla ben sırf lıvede oynamak ıcın jtaglının yanına bı tane almayı dusunuyorum ama buara bulasmamam lazım :)
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Orijinalden alıntı: nicksiz20
quote:
Orijinalden alıntı: dunesea
Bu cihazın
USA fiyatı 299 dolar
İngilterede ise 189 Pound
Almanyada ise 247,95 Euro (Fiyatlar Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de den alınmıştır)
Türkiyede ise 870 TL
Doları bu gün itibari ile 1.5 den hesaplarsak 580 Dolar'a geliyor.
yani anlamıyorum ben, bütün dünya bizim yarı fiyatımıza alıyor bu cihazları. kayıt dışı ekonomi neden olur ? aha işte bu yüzden olur. insanlarda haklı olarak gidip spot ürün alıyor. ha bu insanlar, spot ürün almaktan çok mu mutlular ?? tabikii değiller. ne garantisi ne yedek parça ve servisi konusunda kafaları rahat olmuyor. ama alıyorlar işte.
evet bende az once bunu yazıcaktım yani çıldırmamak elde değil
Devlet de sağ olsun.Vergiyi bir geçiriyor pir geçiriyor.
Hiçbir ülkede bu denli yüksek vergi yok.(Gelişmişlik oranı da göze alındığında)
sorun vergi mergi değil. yurtdışında satan adam vergisiz mi satıyor bunu? oda vergi koyuyor. bizde daha ağır vergiler olsada istediğin kadar vergi koysan fiyat 2 katına ulaşmaz. bizde satıcının kar payı yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: berqo
Kardeş alda oyunları sonra alırsın nolcak elinde yokmu hiç oyun orjinal
6 tane vardı hepsini elden çıkardım 1-2 ay önce. :) Yeniden alması sorun değil benim açımdan ama 1 ay beklerim işte. Sabır denen şey yok bende ama malesef. (:
quote:
Orijinalden alıntı: harmonyoa
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction Var yahu bende ama Slim'in dizaynına hastayım ilerde kesin almayı düşünüyorum. Aslında elime bi yerden 100 dolar daha geçti. Pzt günü gidip alma şansım bile var dur bakalım hayırlısı.
Valla ben sırf lıvede oynamak ıcın jtaglının yanına bı tane almayı dusunuyorum ama buara bulasmamam lazım :)
Alırsanda artık orjinal oyun için Slim almak en mantıklısı. Oyunları zaten yurtdışı sitelerinden temin edebiliyoruz ucuza oyun bulması dert değil.
Pazartesi foruma gelip aldım derim belki sağım solum belli olmaz benim.
Alıcamda evdekıler topa koyar benı parayı oyuna yatırıcagına gıt evlen artık dıyorlar :) :)
BENCE BU INSANLARI ELECTRO WORLD INSANLARI HAFİFTEN SALAK DURUMUNA SOKUYOR BU FIYATLARA BIRDE TURKIYEDE ILK BIZDE DİYE HAVA ATIYOLAR HAVA ATACAKLARINA FIYATI MAKUL SEVIYELERE CEKSINLER BU FIYATTTAN ANCAK APTALLAR ALIRR MALESEFFF
quote:
Orijinalden alıntı: harmonyoa
Alıcamda evdekıler topa koyar benı parayı oyuna yatırıcagına gıt evlen artık dıyorlar :) :)
haksız deiller oyuna verecegin parayla çoktan evini barkını kurardın bende bir araba alırdım şöle eski modelinden
quote:
Orijinalden alıntı: contra_11
BENCE BU INSANLARI ELECTRO WORLD INSANLARI HAFİFTEN SALAK DURUMUNA SOKUYOR BU FIYATLARA BIRDE TURKIYEDE ILK BIZDE DİYE HAVA ATIYOLAR HAVA ATACAKLARINA FIYATI MAKUL SEVIYELERE CEKSINLER BU FIYATTTAN ANCAK APTALLAR ALIRR MALESEFFF
electroworld ne yapsın ülkeye malı garantili sokmak istiyorsan bu vergileri ödeyeceksin diyor devlet
bu fiyattan başka garantili satan yok fwsiz kullanıp garantiden yararlanmak isteyenler ne zamandır aptal oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: contra_11
Kardeş 2 yıl garantide veriyorlar makina zaten yeni çıktı ne olup ne olmadığı belli değil ve güvenli yerden alışveriş yapmak istiyosan Electro World en mantıklısı bence he mesela İngiltere'de bir dostun olur ondan göndermesini istersin ama böyle bir kaynak yoksa slim alacaklar ve garantili isteyenler Media Markt ve Electro World u düşünmeli.
Fiyat 850 ye düşmüş arkadaşlar 20 TL indirim yapmışlar bu gün gördüm.
quote:
Fiyat 850 ye düşmüş arkadaşlar 20 TL indirim yapmışlar bu gün gördüm.