Şimdi Ara

Electro World'de Xbox 360 Slim ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Şu Elektroworld'ün bir sürü ilde mağazası var, İzmir'de yok.Acaba neden açmıyorlar ?

Bencede İzmir gibi güzel bir ilimizde Electro world mağazası açılmalı ama eğer Electro world mağazasının bulunduğu bir yere giden yakının varsa gelirken ordan alıp getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın99 -- 7 Ağustos 2010; 21:45:15 >
  • electro world öyle üçkağıtçı ki. diyorlar daha ucuzunu bulun flan bilan indirimli..külliyen yalan.

ben buldum! koçtekno da 600 tl olan kamera electro da 639 liraydı.. gelelim asıl meseleye teknosada da aynı fiyat ancak electro world 6 taksit yaptırmak istedik fiyat 699 a cıktı

teknosada 639 tl üzerinden 6 taksit yaptılar aldık.

koçteknodan 6 taksit 600 lira ya alıyorduk ancak son anda kart çekmedi veeve gelmek zounda kaldık. limit yokmuş. eve gelmek zorunda kalınca sabahtan akşama kadar yorulmuştuk teknosa vardı çok yakında..

gittik oradan aldık. electro world bizi kandırıyordu az daha

indirim de hikaye. diyolar biz oraları saymıyoruz zaten ben de kızılaydan pasajdan almıyorum..

koç tekno yani tekno mağaza

• fiyata bak çay demle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

fiyata bak çay demle

• quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

fiyata bak çay demle

• quote:

Orijinalden alıntı: contra_11

BENCE BU INSANLARI ELECTRO WORLD INSANLARI HAFİFTEN SALAK DURUMUNA SOKUYOR BU FIYATLARA BIRDE TURKIYEDE ILK BIZDE DİYE HAVA ATIYOLAR HAVA ATACAKLARINA FIYATI MAKUL SEVIYELERE CEKSINLER BU FIYATTTAN ANCAK APTALLAR ALIRR MALESEFFF

electrworld her zaman ucuzu baz alır laf ettirmem Electro ya iyi ki var ülkemizde

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

BENCE BU INSANLARI ELECTRO WORLD INSANLARI HAFİFTEN SALAK DURUMUNA SOKUYOR BU FIYATLARA BIRDE TURKIYEDE ILK BIZDE DİYE HAVA ATIYOLAR HAVA ATACAKLARINA FIYATI MAKUL SEVIYELERE CEKSINLER BU FIYATTTAN ANCAK APTALLAR ALIRR MALESEFFF

electrworld her zaman ucuzu baz alır laf ettirmem Electro ya iyi ki var ülkemizde

sanki babanın oğlu..

• vatan yıllardan beri var..hala microsoftun xboxu satmıyor......
    oraya ilk 360ı sokan ben oldum...elemanlar bune bune diye bakıyordu ....
    uydu cihazımı...
    -öteki yok microsft çıkarmış oyun konsolu..
    sony yasak getirmiş benim tv me digitürk ve uydu baglanıp teşhir edilmeyecek..ben size bluray player veriyom ona filim takın öyle gösterin diye.
    satılan pillerin çogu sony.bi tane duracell yok..yanlı mı bunlar..
    ama ekran kartı olunca ertesi gün türkiyede yanlı bunlar yanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 11 Eylül 2010; 10:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

Kaç para veriyorlar sana?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.