Şimdi Ara

Electro World'de Xbox 360 Slim ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce istanbul-kartal şubesinde bu resmi çektim.

Electro World'de Xbox 360 Slim !
  • Vay bizim burdakine Kurmuşlar mı bari televizyona,çocuklar akın ediyordu mağazaya oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

1 saat önce istanbul-kartal şubesinde bu resmi çektim.

Kutuların içine etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: contra_11

BENCE BU INSANLARI ELECTRO WORLD INSANLARI HAFİFTEN SALAK DURUMUNA SOKUYOR BU FIYATLARA BIRDE TURKIYEDE ILK BIZDE DİYE HAVA ATIYOLAR HAVA ATACAKLARINA FIYATI MAKUL SEVIYELERE CEKSINLER BU FIYATTTAN ANCAK APTALLAR ALIRR MALESEFFF

Adam gibi konuş dicem ama onun içinde adam olman lazım neyse.
    Garantili mal ve gümrük vergisi ile yurda sokulmuş bir ürün nasıl fiyata satılıcak acaba bu ülkede gümrük mevzuatları belli.Gerçi bunu kime anlatıyorum senin gibi birinin kafası bu tip şeylere çalışmaz.

• Elite geldiği zamanda aynı fiyata satılıyordu, hatta media markt ve teknosa halen 120gb elite konsolu 2 oyunla beraber bu konsoldan daha pahalı satıyor.

Bence fiyatın düz 800 TL olması gerekiyor şu an için biraz pahalı.
  • quote:

Off şu yavrulara bak

• 2 sene dükkan garantili almak isteyen varsa Kadıköy/Ramson'a bir baksın. Daha iki gün önce getirmişlerdi bir tane. Ben Xbox'ı alırken orada yatıyordu kuzu kuzu ama anca kedinin ciğere baktığı gibi bakabildim, külüstür ile eve döndüm. Dükkandan çıkarken bir elimdekine baktım bir reyondakine baktım, kader kahpe kader şarkısını söyleye söyleye evin yolunu tuttum..
  • Ama fiyat ne kadar pahalı olursa olsun, Electo World yöneticilerini alnından öpmek lazım. Adamlar spotçulardan bile önce getirdi.
  • Spotçular fw si çıkmadan getirmeyiz diyorlar yoksa getirirlerdi.

• quote:

Ne güzel burdaki 360 AVM de sadece 1 tane var.

• quote:

Kutular hep eziliyo çalınmasın diye yaptıkları işe bak.Sanki adam ordaki kucaklayıp parasını vermeden evine götürebilecek.Kutuları ne hale getirmişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: akın99

quote:

Kutular hep eziliyo çalınmasın diye yaptıkları işe bak.Sanki adam ordaki kucaklayıp parasını vermeden evine götürebilecek.Kutuları ne hale getirmişler...

Açıp içinden gamepadi yürütür kimsenin ruhu duymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

869 TL kardeş kesin fiyat.870 olsa alamayacaktık iyi 869

99 kuruşu yok mu hocam 869'dan sonra, vallaha almam yoksa.

bi ara migros bi kampanya yapmıştı 7 tl den 6.99 a o aklıma geldi allah razı olsun bi kuruşumuz olmasa alamayız zaten
    bi arkadaşda demiş ki kutuları ne hale getiriyolar diye bi ara psp almaya ankamall a gitmiştim kutuda o şeyden yoktu açtık baktık joystıck ve şarj cihazı alınmışdı şok oldum yhaa ne kalıbsız insanlar var işte 3 kuruşluk şey için

• bu electro world dekiler korsan okuyor mu okumuyosa yanında hediye var mı? 870 lira gerçekten pahalı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE

bu electro world dekiler korsan okuyor mu okumuyosa yanında hediye var mı? 870 lira gerçekten pahalı:D

Yok abi işletme okuyor.
  • yok işletme okumasın korsan okusun
  • Fransadan gecen hafta 328 euroya aldim bir tane. magaza 3 yıl garanti verdi. 4 oyun da yanında hediye. 26 euroyu geri aldım tax free den. 302 euro ya gelmis oldu. ilk 2 gun biraz fazla oynadim galiba forza 3 oynarken takildi. korkmadim desem yalan olur. su anda calısıyor ama takılma biraz canımı sıktı. neyseki parisde sirketin ofisi oldugu icin herhangi bir sıkıntıda kolayca goturup garanti kapsaminda degistirme sansımız var.
    yine parisde darty de 285 euro ya GTA hediyeli veriyorlardı. 250 euro tek basına konsol satiyorlardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

quote:

bi ara migros bi kampanya yapmıştı 7 tl den 6.99 a o aklıma geldi allah razı olsun bi kuruşumuz olmasa alamayız zaten
    bi arkadaşda demiş ki kutuları ne hale getiriyolar diye bi ara psp almaya ankamall a gitmiştim kutuda o şeyden yoktu açtık baktık joystıck ve şarj cihazı alınmışdı şok oldum yhaa ne kalıbsız insanlar var işte 3 kuruşluk şey için

Valla hocam bizim burdaki electro world de reyonun başında görevli duruyor öyle bişiy yapsalar daha iyi olur kutuları ezmek yerine.Yada alarm cihazını üzerine yapıştır niye bantlıyonsunki kasada çıkarsınlar cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın99 -- 2 Ağustos 2010; 17:21:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

quote:

Valla hocam bizim burdaki electro world de reyonun başında görevli duruyor öyle bişiy yapsalar daha iyi olur kutuları ezmek yerine.Yada alarm cihazını üzerine yapıştır niye bantlıyonsunki kasada çıkarsınlar cihazı.

Hocam kutuları kucaklayıp götürmez zaten adamlar açar içindekileri alır. Alarm o şekilde sarmazsa kutuyu bunu engellemez ki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.