Şimdi Ara

Electro World'de Xbox 360 Slim ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: akın99

quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

quote:

869 TL kardeş kesin fiyat.870 olsa alamayacaktık iyi 869

99 kuruşu yok mu hocam 869'dan sonra, vallaha almam yoksa.

bi ara migros bi kampanya yapmıştı 7 tl den 6.99 a o aklıma geldi allah razı olsun bi kuruşumuz olmasa alamayız zaten
    bi arkadaşda demiş ki kutuları ne hale getiriyolar diye bi ara psp almaya ankamall a gitmiştim kutuda o şeyden yoktu açtık baktık joystıck ve şarj cihazı alınmışdı şok oldum yhaa ne kalıbsız insanlar var işte 3 kuruşluk şey için

Valla hocam bizim burdaki electro world de reyonun başında görevli duruyor öyle bişiy yapsalar daha iyi olur kutuları ezmek yerine.Yada alarm cihazını üzerine yapıştır niye bantlıyonsunki kasada çıkarsınlar cihazı.

Hocam kutuları kucaklayıp götürmez zaten adamlar açar içindekileri alır. Alarm o şekilde sarmazsa kutuyu bunu engellemez ki?

Zaten alarm o şekilde sarsa yine açamaz kutuyu ama bant la iyice sıkıyorlar sonra eziliyo işte kutu o bandı bağlama sadece alarmı tak oraya kutuda ezilmez alarmı tutan ipler sıkı değil kutuyu ezmiyor ama alarmın altında olan bant kutunun içine ediyor yav.

• Hee tamam ben o bantları görmemişim, şikayetiniz ondan mı ki sizin?
    Alarmın kendi ipi de kutunun içine etmeye yetiyor, baya kesiliyor kutu zaten o bantlar olmasa da birşey farketmez ki.
  • quote:

Hee tamam ben o bantları görmemişim, şikayetiniz ondan mı ki sizin?
    Alarmın kendi ipi de kutunun içine etmeye yetiyor, baya kesiliyor kutu zaten o bantlar olmasa da birşey farketmez ki.

Evet çok kötü görünüyor kutu o bantlar yüzünden.
  • fw yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

fw yapılabiliyor mu?

Daha yok ama kesin çıkacak diyebiliriz.
  • Bu fiyatların sebebi vergi değil. 200 euro - dolar - pound luk bir mala % 100 bile vergi koysan 900 liranın altında bir fiyata gelir ki olabilcek en yüksek vergi %40 tır. Ps3 slim dede aynı ib...liği yaptılar. Sony malzeme kalitesini düşürdü bir takım ekstraları kaldırdı maliyeti azalttı fiyat ucuzladı bizde ise slim yeni bir ürün diye fat tan daha pahalı sattılar. Ne yazikki kar paylarını olması gerekenden 3-4 kat fazla koyuyorlar sebep budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu fiyatların sebebi vergi değil. 200 euro - dolar - pound luk bir mala % 100 bile vergi koysan 900 liranın altında bir fiyata gelir ki olabilcek en yüksek vergi %40 tır. Ps3 slim dede aynı ib...liği yaptılar. Sony malzeme kalitesini düşürdü bir takım ekstraları kaldırdı maliyeti azalttı fiyat ucuzladı bizde ise slim yeni bir ürün diye fat tan daha pahalı sattılar. Ne yazikki kar paylarını olması gerekenden 3-4 kat fazla koyuyorlar sebep budur

Ne fat tan pahalı satması ya.2007 de ps3'ü 1.500 TL verip aldım slim ilk geldiğinde 900 civarındaydı.
  • ya arkadaşlar kuzenim cumartesi günü 4 günlüğüne canadaya gidicek slim aldırmayı düşünüyorum vergisiyle beraber 489 liraya geliyor bi tane canadada ki elektronik firmasının sitesinden baktık birde 4gb lık slim modeli var ama o 9. ayda çıkıyormuş 199$ 489 lira fiyat normalmi vergi iadesi alamıyorum dedi canada vatandaşı olduğu içinmiş veya abi biraz daha bekle arkadaşlarım gidip geliyor olmazsa 4gb lığı aldırim dedi 4gb lığın fark olarak sadece harddisk farkımı var acaba çünkü fiyat farkı var baya aralarında???
  • Evt sadece hdd farkı var ama buna değer çünkü 250 Gb lık modelden almazsan oyunları hdd'e kurmadan oynaman gerekecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu fiyatların sebebi vergi değil. 200 euro - dolar - pound luk bir mala % 100 bile vergi koysan 900 liranın altında bir fiyata gelir ki olabilcek en yüksek vergi %40 tır. Ps3 slim dede aynı ib...liği yaptılar. Sony malzeme kalitesini düşürdü bir takım ekstraları kaldırdı maliyeti azalttı fiyat ucuzladı bizde ise slim yeni bir ürün diye fat tan daha pahalı sattılar. Ne yazikki kar paylarını olması gerekenden 3-4 kat fazla koyuyorlar sebep budur

Ne fat tan pahalı satması ya.2007 de ps3'ü 1.500 TL verip aldım slim ilk geldiğinde 900 civarındaydı.

Slim buraya ilk geldiğinde fatten pahalıydı. Fatin ilk fiyatından değil.

ekostros ben aslında çok da suçlamıyorum bu durumda mağazayı. Alet 500 lira. 150 vergi versen 650, 800'e satıyorlar. O da ilk getirdikleri için. İlerde 700'e falan düşecek sonuçta. Ama slim konusunda haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Evt sadece hdd farkı var ama buna değer çünkü 250 Gb lık modelden almazsan oyunları hdd'e kurmadan oynaman gerekecek.

Wİ-Fİ olmayacak diyorlardı merak ettim şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Evt sadece hdd farkı var ama buna değer çünkü 250 Gb lık modelden almazsan oyunları hdd'e kurmadan oynaman gerekecek.

Wİ-Fİ olmayacak diyorlardı merak ettim şimdi

Aciklamasini okudum wireless var gozukuyor hdd probleminide 16gb lik usb ile cozulebilir ama dayanamicam bi tane siparis vericem getirsin bakalim sadece online oyun icin alicam zaten single oyunlari jtaglida oynarim...
  • 4-7 ağustos tarihleri arasında Electroworld ürün fiyatını 799 TL'ye düşürdü genel insertte.

almak isteyen hiç düşünmesin bidaha bu fiyata düşmez en azından 1-2 aylık süre zarfında
  • Evet arkadaşlar fiyat yine düştü 799 TL.
  • ben almayı düşünüyorum ürün bölge kodu pal'mı bileniniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

ben almayı düşünüyorum ürün bölge kodu pal'mı bileniniz varmı

Tabiki PAL.
  • beyler elektroworld'de telefonla sipariş verme olayı varmı eğer varsa öyle yapıcam aydında oturuyorum izmirde de mağazası yok.. :S
  • quote:

Evet arkadaşlar fiyat yine düştü 799 TL.

Güzel fiyat.Kaçırmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschash

beyler elektroworld'de telefonla sipariş verme olayı varmı eğer varsa öyle yapıcam aydında oturuyorum izmirde de mağazası yok.. :S

Telefon ile sipariş almıyorlar mağazaya gitmeniz şart.
  • Şu Elektroworld'ün bir sürü ilde mağazası var, İzmir'de yok.Acaba neden açmıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 7 Ağustos 2010; 18:59:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.