Şimdi Ara

ELECTROLUX EDH 3897 SDE 9 kg IRONAID KURUTMA MAKİNESİ İNCELEME (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
18
Favori
36.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EDH 3897
  • İyi günler
    yarın akşama kadar karar vermek istiyorum ama

2014-2015 model Buhar destekli Edh3897sde mi ?
    2016-2017 model ve güncel EW8H 3966IB modeli mi ?

hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolgezer80

İyi günler
    yarın akşama kadar karar vermek istiyorum ama

2014-2015 model Buhar destekli Edh3897sde mi ?
    2016-2017 model ve güncel EW8H 3966IB modeli mi ?

hangisini tavsiye edersiniz ?
    Buhar özelliğine sahip ürün kullananların olmazsa olmaz bir özellik olmadığı yönündeki yorumları üzerine 3966IB modelini satın aldım.
  • greentooth kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürünle ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? ben de almayı düşünüyorum

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gennosukee -- 4 Aralık 2018; 23:56:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memrengin

herkese selamlar,

melih06 kardeşimizin bahsettiği problem bende de var. makine istisnasız her programda 5 dakikada bir duruyor. bende de su tahliye kiti takılı, bir kaba da doldursam, gidere de versem sürekli duruyor. bağlantılar da gayet nizami. zaten servis ne yaptıysa aynen öyle duruyor.

vallahi bıktırdı, her programda 30 kez devam ettirmek için makinenin yanına gidiyorum. tecrübesi olan varsa ne yapabiliriz bahsedebilir mi?

Alıntıları Göster
    ben bu problemi hala aşamadım arkadaşlar. yetkili servis bakım zamanı gelmiştir ondandır dedi, peki dedik, test ettik sorun yok dediler, ona da peki dedik. makine geri geldi hala aynı.

müşteri hizmetleri ile maraton başlasın bakalım. su kabı bomboş olmasına rağmen makine her programda 50 kez duruyor. bıktırdı yani. benzer problemi yaşayan varsa ve nasıl aştığını söyleyebilirse seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: memrengin

ben bu problemi hala aşamadım arkadaşlar. yetkili servis bakım zamanı gelmiştir ondandır dedi, peki dedik, test ettik sorun yok dediler, ona da peki dedik. makine geri geldi hala aynı.

müşteri hizmetleri ile maraton başlasın bakalım. su kabı bomboş olmasına rağmen makine her programda 50 kez duruyor. bıktırdı yani. benzer problemi yaşayan varsa ve nasıl aştığını söyleyebilirse seviniriz.

Alıntıları Göster
    problem çözüldü. ileride okuyacaklara da yol göstersin.

müşteri hizmetlerine mail attım. teknik servisi tekrar yönlendirdiler ama bu sefer teknik servis elinde yedek parçayla geldi. ısı pompası ve sensörleri değiştirdi. problem bıçak gibi kesildi. :)

benzer problemi yaşayan olursa bilginiz olsun.

• Arkadaslar merhaba
    Yaklasik 1 senedir bu makineyi kullaniyorum. Dun makinenin kurutma esnasinda su sizdirdigini farkettik. (Hazne boşaltilmis olmasina ragmen). Alttaki kapagin oldugu kisimda da su birikmisti bir miktar. Benzer sorunu yasayan oldu mu? Servisi cagirmamiz gerekecek galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hknkcr1905 H kullanıcısına yanıt
    su birikintisi sadece, alt kapaktaki, kompresör önündeki minik filtrenin önünde 1-2 yemek kaşığı kadarsa sorun yok. Normalde orda bir miktar su, yoğunlaşma sonucu oluşuyor ama program sonunda buharlaşıyor. Ama su birikintisi dediğiniz, miktarı daha fazla ve makinenin dışına taşıyorsa, bir sorun var demektir, o zaman servis çağırın.
  • Hocam makineyi kullanmaya devam mı sorun var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Hocam makineyi kullanmaya devam mı sorun var mı?
    Kimseyi etiketlemediğiniz için konu sahibi olarak bana uyarı geldi.

Şayet sorunuz banaysa, evet, kullanmaya devam ediyorum. Arada sırada pancar motoru sesine benzer ses çıkarması dışında sorun yok. O sorun da yüksek ihtimalle ayakları tam dengede olmadığı için oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Kimseyi etiketlemediğiniz için konu sahibi olarak bana uyarı geldi.

Şayet sorunuz banaysa, evet, kullanmaya devam ediyorum. Arada sırada pancar motoru sesine benzer ses çıkarması dışında sorun yok. O sorun da yüksek ihtimalle ayakları tam dengede olmadığı için oluyor.

Alıntıları Göster
    Ben de bu makineden aldım. Bir sorum olacaktı. Mesela hızlı 38 dakika programı başlatıyorum. Makine bir dk sonra duruyor ECO yazıyor. Başlat diyorum tekrardan devam ediyor. Bunu neden yapıyor? Bir bilginiz var mı

• Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiç karşılaşmadım bahsettiğiniz durumla.
    EHO arızası benim makinamda 2-3 aydır var son zamanlarda devamlı bu hatayı veriyor servisi aradım akım korumalı priz alın deneyin olmazsa bizi çağırın dediler ben prizi aldım deneyimleri mi yazarım

Evet akım korumalı priz işe yaramadı bendeki cihazda EHO arızası devam ediyor servis geldi kart arızalı değişecek denildi biz çamaşır makinesi sandık akım korumalı prizi çamaşır makinesi için alın denildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmakalem14 -- 22 Temmuz 2020; 0:51:2 >
    Yeni tamir oldu ECO arızası için yetkili servis çağırdim kart değişti 850 TL verdik fakat aynı gün bir arıza daha verdi (program bittikten sonra fişi çekip takmadikca cihaza elektrik gelmiyordu fişi çekip takınca çalışıyordu) çağırdık servisii bir kart daha değişti dediler fakat onun için para almadılar şu an sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizimki de ekran güzelce çalışıyor elektrik geliyor ama makina çalışıp tanbur dönmüyor yani hiç ses seda yok. ne olabilir acaba? Bir hata kodu da vermiyor ki anlayamadık...

• böyle bir hata kodu alıyorum elektronik kartla ilgili olabilir mi? baya masraflı olacak o zaman :(((

• Bu konuda yardımcı olmak isteyen biri yok mu? Elektronik kart arızalı ve servis 1600 TL istiyor yenisini takmak için. Tamiri olmuyor mu bunların. Artık tamir yerine, değiştirmek daha işlerine geliyor sanırım.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt

Pancar motoru gibi ses ilk çalışmaya başladığında bizimkinden de geliyordu, 5 yıldır kullanıyoruz son bir yıldır böyle. Geçen gün çalıştırdığımızda çok yüksek bir ses çıkardı ve kapandı. Bir kaç defa daha açtım ama yüksek sesi çıkarıp çalışmadı. Servis gelip bakacak.

• Makine 3 yıl garantisinin bitmesinden 3 ay sonra arıza yaptı. Motor değişimi gerektiği söylendi. Aldığımda 10 yıl inverter motor garantisi için site üzerinden kayıt yaptırmıştım. Genel merkezle yazışmalarım sonucu garantiden değişim onayı geldi. 1 ay bekleme sonunda motor geldi ve değişimi yapıldı. Makineden genel olarak memnunum ama biraz hassas aletler. Yoğun kullanıma uygun değil. Ayrıca garanti uzatma mutlaka yapılmalı.

• E70 arızası var di servis buhar motorunu değiştirdi çok da rastlanan bir arıza değil dediler
    Buhar motorursuz modelleri tercih etmek lazım çoksa elzem bi özellik değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmakalem14 -- 23 Şubat 2023; 13:45:9 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.