Şimdi Ara

ELECTROLUX EDH 3897 SDE 9 kg IRONAID KURUTMA MAKİNESİ İNCELEME (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
18
Favori
36.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016 yılından bu yana makineyi kullanıyorum. 2.Yıl motor arıza yaptı ve garantiden değiştirildi. 6 yıl boyunca herhangi bir arıza veya sorun çıkarmadı ancak geçen gün motor tıpki bir önceki arıza gibi ses çıkarmaya başladı. Sanki içinde bir şey kırılmış veya dağılmış gibi. Ankara’daki 3 electrolux servisini aradım ve üçüde sıfır motora 2.500 TL dediler(Ağustos 2024). İşçilik olarak bir servis 800 TL, öbür servis 1.400 TL ve diğeri de 2.400 TL ücret talep etti. Aradaki farkı anlamış değilim!!! İnverter motorların 10 yıl garantili olduğunu biliyorum. Electrolux müşteri hizmetlerini aradım ancak ürünü alırken internet sitelerine kaydetmek koşuluyla 10 yıllık garantinin geçerli olacağı bilgisini verdiler. Açık kaynaklardan bu motorun Nidec marka oldukça sorunlu bir motor olduğunu öğrendim. Sorun motor içindeki mıknatısların iyi yapıştırılmaması nedeniyle yerinden çıkması ve kırılmasıymış. Videolardan izleyerek motoru söktüm(oldukça basit) ve içini açtığımda bir mıknatısın yapıştırıcıdan çıktığını gördüm. Yapıştırdım ve yerine taktım motor sorunsuz ve sessiz şekilde çalışıyor şimdi. Eğer yapamamış olsaydım 2.500 TL ye yeni bir motor alıp takacaktım. Konuya vefa olması açısından paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz EH0 hatası verdi. Anakart üzerindeki rölenin bacaklarının soguk lehim yapmasından kaynaklanıyor. youtube da (@Mr Washy Washy) çok güzel anlatmış. Ben bu şekilde çözdüm. bilginize...

• EDH3897SDE  Kurutucunun servis (diagnostic) moduna nasıl girilir. ? Bilen yazabilir mi?

tşk

• ELECTROLUX EDH 3897 SDE  Kurutma makinası servis modu:

1. [on- off (auto-off)] duğmesine basarak cihazı açalım
    2. En sağdaki [start/pause] ve hemen üstündeki [Anti-crease] düğmelerine aynı anda basıp bir süre bekleyelim.
    3. Cihaz diagnostics (servis modu) moduna geçecektir
    4. Eger deneme başarısız olursa tekrar 1 ve2 numaralı işlemleri tekrar edelim

Normal moda geçmek için cihazı on/off düğmesinden kapatın. ELE yazysy görünür

on/off tuşuna basıp tekrar kapatıp açın . Çıhaz servis moddan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 3 Kasım 2024; 18:23:8 >
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hata kodu çıkmaya başladı. Video linkini atabilir misiniz. Bulamadım YouTube da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QNURi Q kullanıcısına yanıt
    Mr Washy Washyyoutube
    How to Fix Electrolux Zanussi Dryer Not Spinning , Simple
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=LdcjHlpiTGU

Zanussi ile aynı makine hocam.

+
    Magic Smokeyoutube
    AEG dryer EHO error code fix Diagnosis and Repair
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aO_jbckAVLo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Ocak 2025; 17:59:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.