Şimdi Ara

ELECTROLUX EN3601MOX MU EN3453MOX MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor sizlerinde yardımını almak istedim. Görüşleriniz benim için değerli.

2 seçeneğim var mutfağımın boyutları nedeni ile en fazla derinlik olarak 65 cm'e kadar tercih edebiliyorum ve tabi bütçeme göre biri lowfrost diğeri nofrost.

Bu 2 seçenek arasında hangisini tercih etmeliyim ve neden? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.electrolux.com.tr/%C3%9Cr%C3%BCnler/So%C4%9Futucu-ve-dondurucular/Buzdolab%C4%B1-ve-derin-dondurucular/Buzdolaplar%C4%B1/EN3601MOX/

http://www.electrolux.com.tr/%C3%9Cr%C3%BCnler/So%C4%9Futucu-ve-dondurucular/Buzdolab%C4%B1-ve-derin-dondurucular/Buzdolaplar%C4%B1/EN3453MOX/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joykill -- 4 Ocak 2017; 9:58:36 >

• güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low Frost sistem basit olduğundan arıza riski çok düşüktür. Bu yüzden tercih edilebilir, ancak ortalama yılda bir buz çözdürme işlemi yapmak gerekecektir.

No frost olan model yine avantajlı. Çünkü çift soğutma sistemli ve soğutucu bölmede nem oranını yüksek tutuyor. Elektronik kontrollü ve şoklama özelliği var. Soğutucu bölmede fan var. Fiyat farkı da çok az olduğundan ben 3453MOX derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Low Frost sistem basit olduğundan arıza riski çok düşüktür. Bu yüzden tercih edilebilir, ancak ortalama yılda bir buz çözdürme işlemi yapmak gerekecektir.

No frost olan model yine avantajlı. Çünkü çift soğutma sistemli ve soğutucu bölmede nem oranını yüksek tutuyor. Elektronik kontrollü ve şoklama özelliği var. Soğutucu bölmede fan var. Fiyat farkı da çok az olduğundan ben 3453MOX derim ben.

Teşekkür ederim yalnız lowfrost 40 db nofrost 43 db, yatak odam ile mutfak birleşik çok ses farkı var mı aralarında bunu da göz önünde bulundurduğunuz da tercih değişir mi?
  • Low Frost dolapta sadece kompresör çalışma sesini duyarsınız. No Frost dolapta ise kompresör+fan üfleme sesini duyarsınız. Hava üfleme sesinin rahatsız edici boyutta bir fark olduğunu düşünmediğimden tercihim değişmeyecektir.

Bu arada ben statik buzdolabı kullanıyorum, Low Frost seçenek de kötü değil, yalnızca Low Frost tercih ederseniz dediğim gibi ortalama yılda bir buz çözme işlemi yapmanız gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.