Şimdi Ara

Electrolux esf6521low bulaşık mak. yorum ve muadil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Electrolux esf6521low bulaşık makinesi için yorum alabilir miyim?
    http://www.electrolux.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k_makineleri/bula%C5%9F%C4%B1k_makineleri_solo/standart_bula%C5%9F%C4%B1k_makineleri/esf6521low/
    Markayı çok bilmiyorum ve ilk bulaşık makinemiz olacak.
    Bu marka / modeli seçmemizin nedeni çelik filtre ve çelik kazan olması. Diğer markalarda bu fiyata (1300tl) çelik kazanlı ve filtreli bir şeyler bulamadım.
    Bu model için yorumunuzu yazar misiniz? Veya bu fiyata başka hangi marka olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyluk ayindan beri bu makineyi kullanıyoruz cok memnunum akliniza takilanlari sorabilorsiniz

• sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Markayı çok bilmiyorum, bildiğim kadarı ile İsveç malı ve bu makine İtalya üretimi. Bunun avantajı veya dezavantajı nedir?
    Ürün linkte yazdığı gibi tamamı çelik tabanlı ve çelik filtreli değil mi?
    Parlatıcı yerine sirke falan kullanmak istiyoruz, dolayısiyle tablet değil sıvı deterjan kullanacağız, bununla ilgili sorun yaşar mıyız?
    Ve son olarak; bu ürün 1300 lira civarında, 1700 civarına ise Siemens/Profilo grubunun aynı standartlarda ürünleri var, acaba 400 lira fark verip onlardan mı almak lazım? Veya Kore (Samsung / LG) ürünlerine bakmak mantıklı mı?
  • Evet hocam celik taban ve filtre kullaniyor acikcasi ben bosch bulasik makinesinden cok cektigim icin annemlerin evinde gittim anneme leydi topladim bir tane ve annem o gun bugun cok seviyor leydi yi
    Bu yuzden benim icin bulasik ve camasir makinesi cok onemliydi

Ikisinide electrolux den yana kullandim

Sirke olayinda sorun olmaz makinenin en sevdigim yani ise 1 saatlik program cok iyi yikiyor uzun programi daha sayili kullandik

Makine her seyi ilr cok iyi tek aklima takilan konu ise bozuldugunda tamir servis isinde sorun yasacakmiyim

Ayrica makine hrpsiburadada daha uygun ve italyan mali (uretim yerini bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunyy2003 -- 15 Şubat 2016; 11:56:37 >
    @sunyy2003 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bakalım başka yorum gelecek mi.
    hepsiburada'da 1299 ve 60 TL BonusFlaş ile bonus var. Sanırım hepsiburada'dan alacağım.
  • Hocam gonul rahatligiyla alabilirsin

kliksa.com dan 1200 liraya lox versiyonunu aldım, bugün teslim edildi ancak kurulumu yapılmadı.
    tavsiyen için teşekkürler, bir de kurulum için ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selman_82

kliksa.com dan 1200 liraya lox versiyonunu aldım, bugün teslim edildi ancak kurulumu yapılmadı.
    tavsiyen için teşekkürler, bir de kurulum için ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz?

Elektrolux servisini ara hocam geloyorlar bagliyorlar imzalayip gidiyorlar hocam baska bir sey yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunyy2003 -- 27 Şubat 2016; 7:05:53 >
  • quote:

hocam bağandı mı makiineniz bu sabah makineyi boşltıyordu eşim baktım ve tekrar ne kadar iyi bir mkine aldığımı bir kez a anladım
    henüz değil, dün (cumartesi) aramıştım pazartesi için randevu vereceklerdi ama evde olmadığımızdan gelecek cumartesiye randevu aldık. biraz bekleyecek yani.
  • Gwnel olarak elektroluxun servis ve parca fiyatlari nasil acaba? Bior diger dueum garanti sureleri ve gg gibi sitelerden alisverislerde garanti icin uzatma vs. Nasil oluyor? Bilenlerden bilgi/yorum alirsak guzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

Gwnel olarak elektroluxun servis ve parca fiyatlari nasil acaba? Bior diger dueum garanti sureleri ve gg gibi sitelerden alisverislerde garanti icin uzatma vs. Nasil oluyor? Bilenlerden bilgi/yorum alirsak guzel olur.

Servis ve parca fiyatlarini bende bilmiyorum ama gg dan vs olmasının bir sorun teskil etmez onemli olan fatura olmasi zaten garanti uzatmayi servis yapiyor aldigin yerle bir alakasi yok

Merhaba tekrar;

makine bugün kuruldu, 1 saatlik programda boş çalıştırdım hem olası arızayı görmek hem de bi tur temizlensin diye.
    Servis 80 TL karşılığı kireç önleyici manyetik bir şeyler taktı. Ayrıca 4 yıl garanti uzatma için 285 TL istediler ancak daha sonra da yaptırabileceğim için sonraya bıraktım.

Kireç önleyici için yorumun nedir? (80 TL)
    Garanti uzatma yaptırayım mı sizce?

Ekleme: manyetik kireç önleyici bimeks'te 32 TL, 50 lira montaj parası verdik boşa
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129852/electrolux-kirec-onleyici-aparat.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senGitBenGeliyorum -- 5 Mart 2016; 14:47:24 >

• miskiab M kullanıcısına yanıt
    geç oldu lakin belki başkası faydalanır.

Servislik işim kurulum haricinde olmadı ancak telefonda bir kaç soru ve kurulum için gayet başarılı. Garanti 3 yıl, 285 TL fark ile 7 yıla çıkıyor, bu konuyu düşünüyorum şimdilik. Diğer markalarda daha ucuzmuş garati uzatma ama electrolux parçaları pahalı olduğundan pahalıymış bunlarda. Birde esf6521lox modelinin zemini (tamamı değil, bir kısmı) Bimeks'teki modelde plastikti, bana gelende ise metal. Bunu sorduğumda aynı model ama farklı seri dediler.

1300 TL'ye alman malıymış diye plastik zeminli Bosch alacağıma bunu tercih ettim. candoğan62'de de bu markanın üst modeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senGitBenGeliyorum -- 5 Mart 2016; 14:43:09 >
  • quote:

Merhaba tekrar;

makine bugün kuruldu, 1 saatlik programda boş çalıştırdım hem olası arızayı görmek hem de bi tur temizlensin diye.
    Servis 80 TL karşılığı kireç önleyici manyetik bir şeyler taktı. Ayrıca 4 yıl garanti uzatma için 285 TL istediler ancak daha sonra da yaptırabileceğim için sonraya bıraktım.

Kireç önleyici için yorumun nedir? (80 TL)
    Garanti uzatma yaptırayım mı sizce?

Ekleme: manyetik kireç önleyici bimeks'te 32 TL, 50 lira montaj parası verdik boşa
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129852/electrolux-kirec-onleyici-aparat.aspx#specs

Hadi hayirli olsun hocam cok memnun kalcan ben kirec onleyici almadim gerek duymadim pek inandirici gelmedi bana garanti de uzatmadim acikcasi maddi durumdan dolayiydi belki garanti bitimine yakin ararlarsa yaptitirim

• 285tl fark cok yüksekmiş, demekki makina bozulsa garanti dışı yaptırmaya kalksan can yakar

güle güle kullanın

• Teşekkürler,
    Evet parçaları pahalıymış servisin dediğine göre.

@sunyy2003, sağolasın hocam.
  • Hortlatıyorum konuyu. Ama aradan geçen süre uzun. Uzun vadeli bir yorum alsak. Ben bu makinenin ikinci elini almayı düşünüyorum. Bir de bu makine ile 5533 arasındaki farkı bilen var mı?

Görüşleriniz faydalı olacaktır. Selamlar.

• oceanblues O kullanıcısına yanıt
    5533 inverter motorlu, kapıyı otomatik olarak açarak kurutuyor, alt sepet tasarımı farklı. Bir de fonksiyon farkı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.