Şimdi Ara

Electrolux ESF8530ROW, EWF1497CDW2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum bulaşık ve çamaşır makinelerini almaya karar verdim. bugun bayilerden fiyat almaya başlayacağım. buzdolabı için henüz karar veremedim. lowfrost-nofrost, bosch-lg-electrolux kararsızlığı içine düştüm.

almaya karar verdiğim modeller hakkında bilgisi olan ve buzdolabı noktasında marka/model önerebilecek birisi olursa çok mutlu olurum.

şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çamaşır ve bulaşık makinesi sınıflarında en iyi modeller.

Buzdolabında bence Low Frost alınabilir, gıda saklama açısından en iyi sistem çift soğutma sistemidir, aynı zamanda arıza riski de az.

Çift soğutma sistemli ve no frost istiyorsanız Liebherr de ayrıca düşünülebilir, müsait olduğumda kodunu veririm.

Bosch siemens no frostlar kullanım yönünden iyi, ancak dediğim gibi tek soğutma devreli olduğundan klasik no frost dezavantajlarına sahip.

LG no frost buzdolaplarında en başarılı markalardan biridir.

Ayrıca Arçelik de uygun fiyata bulunursa düşünülebilir, normal fiyatları çok astronomik.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    bulaşık ve çamaşır makinesine karar vermede sizin yorumlarınız etkili oldu. geçen sene anneme siemens'in alman üretimi çatal kaşık çekmecelisi olanı almıştım ve çok memnun kalmıştı. o model ile electrolux un bu modeli arasında kaldım ama son karar olarak electrolux e karar kıldık.

budolabı konusunda da enerji tasarrufu ve daha sağlıklı olması sebebiyle ilk tercihimiz low frost idi. aslında benim için ilk faktör sessiz olması. sessizlik, daha sağlıklı ve enerji tasarrufu önceliğimiz.
    bosch un bir low frost modeline karar kıldık aslında ama hangi şubeye gittiysek bizi hep no frost modellere yönlendirdiler kafamız karıştı son kararı veremedik.

hangi markanın hangi low frost modellerini öneriyorsunuz? dolapta bahsettiğiniz çift soğutma sistemi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

şimdiden çok teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagl.ar.u -- 22 Şubat 2016; 21:43:06 >
    Bende siz ve lordford50 hocamın tavsiyeleri ile cdw2 ve 8630 elektrolux makinalarını aldım aldım camasır ve bulasık için tavsiyeleriniz benim için cok önemli ışık tutuyor yol gösteriyor :) şimdi sıra buzdolabı(inox) ankastere ocak ve fırında tavsiyelerinizi söyler misiniz limit olarak bulasık ve camasır makinalarına ayırdıgım limitten yola cıkabilirsiniz deger dedikten sonra aslında veremeyecegim para yok ama cok extra özellikler koyuyorlar biz normal kullanıcıların hiç bilmedigi ve ihtiyac duymadıgı o yuzden gerekte duyulmuyor cok büyük paralara buzdolabı için 3000-4000 diyiebiliriz fırın için 1000-1500 ocak içinde 1000 -1500 olabilir tavsiyelerinizi merakla bekliyorum tsk ederim şimdiden her ikinizede :) bunalr bitince tv ye gelecek sıra şimdiden tekrar saolun :)
  • Ben de beyaz 3lu beyaz esya alma arifesindeyim. Forumdan olabildigince okudum. Bayilere gittim urunlere baktim. Ben buzdolabi olarak lowfrost tercih etmeyi planliyorum.
    Size onerim inox ise bosch kge58BI44N
    Beyaz 58aw41n.

Benim planladigim set KGE 58BI44N ,elektrolux cdw2 ve elektrolux 8630 rox.

Alternatif olarak bosch waw 2856xtr ve sms63m38 tr duruyor kafamda. Sizin onerileriniz kiyasiniz nedir. Baska urunler onerir misiniz?

Bir soru da cdw 2 ayarinda inox var midir?

hocam çamaşır ve bulaşık makinesini 9 ay taksitle 3700 e aldım. Buzdolabı konusunda sizin yorumunuzu beklemekteyim. Ona göre o konuda da son kararı vereceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagl.ar.u

hocam çamaşır ve bulaşık makinesini 9 ay taksitle 3700 e aldım. Buzdolabı konusunda sizin yorumunuzu beklemekteyim. Ona göre o konuda da son kararı vereceğiz.

çamaşır makinesinden memnun kaldınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.