Şimdi Ara

Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix (Peşin 1850 TL ye Yetkili Bayiden Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

AEG ile elektrolux aynı mı beyler ?

Fabrikası, servisi vs. aynı. Ürün kalitesi de aslında aynı, sadece donanımda ve panel yapısında bazı farklılıklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

AEG ile elektrolux aynı mı beyler ?

Fabrikası, servisi vs. aynı. Ürün kalitesi de aslında aynı, sadece donanımda ve panel yapısında bazı farklılıklar var.

Elektrolux lerde olan o sarsıntılı ve sesli çalışma AEG'de de var mı peki ?
  • griaragorn G kullanıcısına yanıt
    Parafla nereden aldınız ???
  • brkylmz87 kullanıcısına yanıt
    n11 tekzen mağazasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: griaragorn

tekzenden almıştım bugün kuruldu
    2 yıl garanti 140 4 yıl 280
    neocal tüv onaylı 70 tl
    made in italy yazıyor makinenin kapağında
     Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix (Peşin 1850 TL ye Yetkili Bayiden Alındı)

ek garanti için belge verdiler mi?

• 1900tl fiyat aldım makine için, sizce uygun mudur?
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Gayet uygun gibi, nerden aldınız fiyatı?
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    ankarada bayisinden aldım. ama bunun yanında 6 parça daha eşya alıyorum ve nakit ödememde bu fiyata veriyor. bunun etkisi de var tabi
  • Geçen hafta aldım,yıkamasından memnunuz ama yıkama ve sıkma sırasında videodaki gibi tak tak sesi gelmektedir. Yarın servisi arayacağım ama bilgisi olan var mı?

• Makinayi kullanan arkadaslar yikama yaparken cama ellediginizde sicaklik hissedebiliyormusunuz. Benim cam soguk acaba suyu isitmiyor mu diyecegim ama camasirlar hep temiz cikiyor. Ayrica hangi programda ne kadar sure yikiyorsunuz
  • benim 1,5 yıl önce aldığım makine ki çok az kullandık, sıkma yapmıyor. servis çağırdık, gelmiş bir cihaz takmış, sorun yok deyip gitmiş. aradım, merkezi arayın diyor. şuan E20 hatası veriyor. video çekip merkeze göndereceğim. bakalım ne yapacaklar.

EKLEME:
    Ayrıca ses vardı, servis gelip kazanı değişti. ses kesildi.
    bir önceki mesajda arkadaşın belirttiği gibi kapak camı yıkama boyunca buz gibi, ısıtmada yapmıyor her halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 16 Ocak 2017; 10:55:45 >
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    • E10 = there is no water filling • E20 = the water is not drained • E40 = door open

su basıncı yokmuş senin sıkıntın. çeşmeden kuvvvetli su akımı oluyor mu? su alma hortumunun ucunun tıkalı olmadığından emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

• E10 = there is no water filling • E20 = the water is not drained • E40 = door open

su basıncı yokmuş senin sıkıntın. çeşmeden kuvvvetli su akımı oluyor mu? su alma hortumunun ucunun tıkalı olmadığından emin olun.

teşekkürler hocam, kontrol edeceğim akşam.
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    hangi programda yıkıyorsunuz çamaşıraları? ve ne kadar sürede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

hangi programda yıkıyorsunuz çamaşıraları? ve ne kadar sürede

Fark etmiyor. kısa (14dk) programda da denedim. uzun programlarda da(pamuklu) sonuç aynı. ilk zamanlar sadece 5 kilo ve üzeri yükte sorun oluyordu sonradan kısa program (14dk) sıkma yapmamaya başladı.
  • aktif kullananalar yokmu makineyi? bir kaç sorum olacak
  • Bir de buradan sorayım;
    Bu Electrolux EWF1497CDW2 den eşim şikayetçi. Hiç deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyor çamaşırlarda diyor.
    Servisi çağırıyoruz bir arıza göstermiyor ki ben ne yapayım diyor, merkezi arıyoruz deterjan bayattır diyor. Toz-sıvı çeşitli marka kullandık hiç bir şey değişmiyor.
    Var mı fikri olan?
    Sizin makinede de durum aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliersan -- 10 Şubat 2017; 0:44:54 >
  • aliersan A kullanıcısına yanıt
    Son yikamada suyu bosaltmayin camasirlar suyun icinde beklesin sonra bosaltin suyu

Dipnot.

Camasirlarin yumusatici kokmasi algi olarak temiz zannetmenizi saglayabilir fakat kimsayallar insan sagligina zararlidir. O koku teninize degdikce cildiniz kimsayal emiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    ek garanti yaptırmadım
    çünkü şimdiye kadar hiçbir garantinin bana olumlu dönüşü olmadı.
    bozulan eşyalarım her ne hikmetse hep kullanıcı hatası sonucunda bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliersan

Bir de buradan sorayım;
    Bu Electrolux EWF1497CDW2 den eşim şikayetçi. Hiç deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyor çamaşırlarda diyor.
    Servisi çağırıyoruz bir arıza göstermiyor ki ben ne yapayım diyor, merkezi arıyoruz deterjan bayattır diyor. Toz-sıvı çeşitli marka kullandık hiç bir şey değişmiyor.
    Var mı fikri olan?
    Sizin makinede de durum aynı mı?

Merhaba;

Çamaşırların nasıl kurutulduğu da yumuşaklık ve koku konusunu ciddi oranda değiştiriyor. Çamaşırlarınızı nasıl kurutuyorsunuz? Benim AEG çamaşır makinemde sadece su jeti var, karıştırma yok. Ona rağmen yumuşaklık ve koku yönünden şimdiye kadar kullandığım makineler arasında en iyisi. Bu makinenin daha da iyi olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.