Bildirim
Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix (Peşin 1850 TL ye Yetkili Bayiden Alındı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam nasıl makineden memnunmusun bir aksilik yaşadın mı hala tavsiye ediyormusun ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
hocam nasıl makineden memnunmusun bir aksilik yaşadın mı hala tavsiye ediyormusun ??
şuan yaşamadım
eski arçelik 5500 makine vardı
giysileri 3-4 yıkamada eskitiyordu şuan giysilerde eskime yok
elektrik ve su 300- 350 tl den 180 - 220 tl ye düştü içimden oha dedim + deterjan + yumuşatıcı az miktarda kullanıyorsun (1 yılda kendi fiyatını çıkartır keşke daha önce alsaydım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 31 Mayıs 2016; 1:25:50 > -
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş aynı makinadan bende aldım kullanıyorumm sesolayı benim makinad da vardı ben sorunu cözdüm
sen fiyat falan yazmısısnn . tel yazmısısın satmak maksadındamısın onu anlayamadımmm caremi arıyorsun satmakmı istiyorsun. öneriyormusun anlayamadım
pm yazarsan bana yardımcı olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: Hayrettin
kardeş aynı makinadan bende aldım kullanıyorumm sesolayı benim makinad da vardı ben sorunu cözdüm
sen fiyat falan yazmısısnn . tel yazmısısın satmak maksadındamısın onu anlayamadımmm caremi arıyorsun satmakmı istiyorsun. öneriyormusun anlayamadım
pm yazarsan bana yardımcı olurum
1- satıcı değilim
2- bu fiyata nereden aldın diye soru soran oluyordu (buradan kopyala yapıştır yaptım)
3- aldığım ürünü niye satayım iyi ki de almışım (kesinlikle tavsiye ederim)
4- en ucuz fiyat veren yetkili bayi ankarada 3 yerde satılıyor
en ucuz 1900 + 100 tl kargo (30 kg dan fazla olan ürünü üst katta oturuyorsanız ürünü yukarı taşımayabilirler)
http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-electrolux-ewf1497cdw2-fiyati,5564300.html
ses olayını 1200 -1400 devirde nasıl çözdünüz (düşük devirlerde ses olayı iyi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Haziran 2016; 13:30:42 >
-
bundan 7.8. ay önde ben aldım hepsi burada dan bursadan bi bayi yolladıı makina süper bişeyyy
ses olayına gelincee bu serinin kuronik sıkıntısı buuu burda tanıdık bi servis arkadasım vardıı arka kapa söktürüpp kazannı doldurupp callıstırdımm
oraya kadar zaten tahmin ediyordumm gözümle görünce dogruladımmm
bunların kazanıı 69 luk diye geciyorr sende bilidigin üzere
ancakk makinaların özgün capı aynıı 60x60 standart buuu adamlar makinayı 60z60 yapmıslar ama içine piyasanın en büyük kazananını sıkıstırmıslarrr buda neyapıyorrr
BUUU İÇERDE SAG ÜSTEN CIKAN SU TAHLİYE HORTUMUNA TEMAS EDİYORR SERT PİLASTİK TİTREYEN KAZANA CARPINCA TIG TIG ITG SES YAPIYORR
TANIDIGIN Bİ SERVİS VARSA GİT ADAMA SÖYLE KABLO BAGI DEDİGİMİZ O CIRT CIRT LARDAN 4.5 TANE ALL O HORTUMU KAs
ANIN YANINDA MEVCUT OLAN DELİKLERE HERYERDEN BAGLA KAZANDAN UZAK DURMASINI SAGLLAAA
SORUN KALMIYACAKK ;D
benim sorunu 3 kablo bagıyla cözüldüü makinadan sescıkmıyorr en yüksek devirde olması gerektigi kadar ses cıkıyorr haa bu eski makinaya kulagımız alıskın oldugundan bu makinannın sesi ckmıyorr diye biliyorumm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin -- 2 Haziran 2016; 20:05:14 >
-
-
Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Yıkama performansından gayet memnunuz. Ses ile ilgili çekincelerimiz vardı ancak kullandıkça herhangi bir ses sorunu olmadığını anladık.
Açık mutfakta kurulu ve çalışırken televizyon seyredebiliyorum ve sıkma sesi hiç rahatsız edici değil.
Buhar programları dışındaki diğer programları denedik ve tatmin edici sonuçlar aldık. Makine ile ilgili gözlemlerim şimdilik bu kadar. Kullandıkça güncelleyeceğim. -
Guncel bilgi bekleniyor kullanicilardan memnuniyet\sizlik
EWF1497CDW2
Bugün kurulum yapıldı.Servis ve makineden memnun kaldık.İlk yıkama da gayet başarılıydı.Zaten epeyce bir araştırma sonrası iyi bir kampanyayla 1800 tl ye almış oldum.1 gün sonra da zamlandı.20 yıllık bir makineden sonra farklı oluyor.Soracağınız detaya yardımcı olabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: aprmo
EWF1497CDW2
Bugün kurulum yapıldı.Servis ve makineden memnun kaldık.İlk yıkama da gayet başarılıydı.Zaten epeyce bir araştırma sonrası iyi bir kampanyayla 1800 tl ye almış oldum.1 gün sonra da zamlandı.20 yıllık bir makineden sonra farklı oluyor.Soracağınız detaya yardımcı olabilirim?
Belli programlarda belli kg sinirlamasi varmi yorgan programinda 2.5 kg gibi toz deterjan kullaniminda bir sikinti yasadinizmi birde nereden aldiniz makinayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 3 Aralık 2016; 22:45:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
quote:
Orijinalden alıntı: aprmo
EWF1497CDW2
Bugün kurulum yapıldı.Servis ve makineden memnun kaldık.İlk yıkama da gayet başarılıydı.Zaten epeyce bir araştırma sonrası iyi bir kampanyayla 1800 tl ye almış oldum.1 gün sonra da zamlandı.20 yıllık bir makineden sonra farklı oluyor.Soracağınız detaya yardımcı olabilirim?
Belli programlarda belli kg sinirlamasi varmi yorgan programinda 2.5 kg gibi toz deterjan kullaniminda bir sikinti yasadinizmi birde nereden aldiniz makinayi
sanırım 2.5 kg sınırı var.servis demişti.
deterjanda sıkıntı yaşamadım.
N11 den ancak şu anda fiyatlar değişti. -
Hayirlisiyla urunun siparisini gectik şuanda komboyla en uygunu n11den alabilirsiniz
Bizimkide dün geldi bugün kurulumu yapldı. Hem getiren horoz lojistik elemanları, hemde kurulumu yapan Electrolux servis elemanı oldukça kibar ve ilgiliydi. 80 Tl verip birde kireç önleyici taktırdık Sanrıp piyasada da 70 tl filandı. Makinaya gelince 2 parti çamaşır yıkadık şu an oldukça güzel görünüyor. Ancak makinadan tam olarak yararlanabilmek amacı ile hangi çamaşırı hangi proğramda ve ne kadarlık sürede yıkamak gerektiğini tam olarak bilmek gerekir onuda öğreneceğiz zamanla -
Ne zaman nereden aldiniz makinayi ayrica servisi arayip cagirdiniz mi makina aldim diye kendisimi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: maxser
Bizimkide dün geldi bugün kurulumu yapldı. Hem getiren horoz lojistik elemanları, hemde kurulumu yapan Electrolux servis elemanı oldukça kibar ve ilgiliydi. 80 Tl verip birde kireç önleyici taktırdık Sanrıp piyasada da 70 tl filandı. Makinaya gelince 2 parti çamaşır yıkadık şu an oldukça güzel görünüyor. Ancak makinadan tam olarak yararlanabilmek amacı ile hangi çamaşırı hangi proğramda ve ne kadarlık sürede yıkamak gerektiğini tam olarak bilmek gerekir onuda öğreneceğiz zamanla
bimeksin 18TL ye sattığı aleti siz 80TL'ye mi aldınız ?
https://forum.donanimhaber.com/m_116571920/tm.htm
servisler iyice ahlaksızlaştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Aralık 2016; 3:11:39 >
-
almayı düşünen varsa kaçırmasın fiyat 2000 tl ye düştü
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Aldık ama umarım sorun yaşamayız Tekzende. -
yok bi sıkıntı yaşamazsınız 70 tl kardan zarar ettik bizde tekzen sayesinde.
Benzer içerikler
- kurutma makinesi kapalı dolaba konur mu
- arçelik çamaşır makinesi suyu ne zaman ısıtır
- arçelik çamaşır makinesi kapak ışığı sürekli yanıyor
- arçelik bulaşık makinesi yoğun 70 kaç dakikada yıkar
- bosch mu beko mu
- en iyi çamaşır makinesi
- beyaz eşya markaları
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X