Şimdi Ara

ElectroWorld Apple iPad Smart Cover Siyah 49,99 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
4.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gD

Benimkisi geldi bugün. Yeni ipadde sorunsuz çalışıyor.

Ürün orjinal mi?
  • quote:

Benimkisi geldi bugün. Yeni ipadde sorunsuz çalışıyor.

ürün orjinal mi ?
  • Bana orjinal gibi gözüktü. Üstünde 99 lira fiyat etiketi var. Kesin olarak nereden anlıyoruz?
  • Beyler urunler orjinal bizzat gordum. Gecen ay 229 du. Ardindan 99 ve son olarak bu fiyata indi. Apple in urunudur. Orange yada baska x marka urunu degildir.
    Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal olması mumkun deil gibi geliyor bana kısa bir süre once aynı kılıf + kalemi 90 tl den satıyormus elektroworld . Deri olan smart cover 200 tl nin altında hiç satıldığını gormedim 100 tl bile olmadi deri olan modeli
  • Herkese merhaba,

Ben bu aksam koyu mavi Smart Cover satın aldım. Ürün %100 Apple ürünü. Ancak bu ürün "Smart Cover" olarak geçiyor. Bir de "Smart Case" diye bir şey çıkarmış Apple. Smart Case, ipad'i arkalı önlü tamamen sarıyor. Fiyatı ise 149 TL. Tahminimce Smart Case çıktığı için Smart Cover fiyatları inmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXyBuLL -- 10 Kasım 2012; 22:30:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat anormal iyi bence saldırın

• Derilerden siyah ipad 2 icin hangi rengi onerirsiniz
    Kırmızı bitmis normal magazadada mi bu fiyatta acaba? Kırmızıda gozum kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 10 Kasım 2012; 23:23:06 >
  • 25 liraya satılanlarla ayn sanırım çakması ile orjinali arasında ambalaj farkı yok desem yeridir,,50 liraya orjinal satması mümkün değil
  • İpad 2 de smart cover uyku moduna gecırıyormu cıhazı ? Ona gore alıcam. Bırde Sıyah ıpad ıcın hangı renk onerırsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

İpad 2 de smart cover uyku moduna gecırıyormu cıhazı ? Ona gore alıcam. Bırde Sıyah ıpad ıcın hangı renk onerırsınız ?

Uyku modundan kastınız tuş kilitleme ise, evet kapak kapandığında tuş kilitleniyor. Bununla ilgili bir ayar da mevcut cihazın menüsünde

• quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Herkese merhaba,

Ben bu aksam koyu mavi Smart Cover satın aldım. Ürün %100 Apple ürünü. Ancak bu ürün "Smart Cover" olarak geçiyor. Bir de "Smart Case" diye bir şey çıkarmış Apple. Smart Case, ipad'i arkalı önlü tamamen sarıyor. Fiyatı ise 149 TL. Tahminimce Smart Case çıktığı için Smart Cover fiyatları inmiş.

200 tl den 50 tl e inmesi mumkun deil biraz gerçekci olalım . Simdi fark ettim ilan başlıgında deri yazıyor açıklamada Poliüretan malzeme deniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 11 Kasım 2012; 10:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

quote:

Herkese merhaba,

200 tl den 50 tl e inmesi mumkun deil biraz gerçekci olalım . Simdi fark ettim ilan başlıgında deri yazıyor açıklamada Poliüretan malzeme deniyor .

Ben bizzat gidip Astoria EW'den görerek aldım. Bunun üzerine yorum yaptım. Siz ürünü yerinde gördünüz mü?

• Orjinal mi degil mi alanlar söylese rahatlayacagız

• Bende aldım 1 adet taba rengi hadı hayırlısı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

quote:

Herkese merhaba,

Ben bizzat gidip Astoria EW'den görerek aldım. Bunun üzerine yorum yaptım. Siz ürünü yerinde gördünüz mü?

ok bende bir kac saat sonra gidip elektroworld e bakacağım

• quote:

Herkese merhaba,

Hocam ürünün resımlerini gönderirsen anlatım orj olup olmadıgını. Kutusu özellikle

• Urunler gercekten deri mi? Baslikta deri yaziyor ama ilan detayinda poliuretan yaziyor.

• Zaten Smart Cover'ın iki tane farklı seçeneği var. Poliüretan ile Deri. Benim aldığımın üstünde MD306ZM/A kodu var.

http://store.apple.com/ca/product/MD306ZM/A/ipad-smart-cover-dark-gray
  • quote:

Zaten Smart Cover'ın iki tane farklı seçeneği var. Poliüretan ile Deri. Benim aldığımın üstünde MD306ZM/A kodu var.

http://store.apple.com/ca/product/MD306ZM/A/ipad-smart-cover-dark-gray

Siz nerden aldınız peki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.