Şimdi Ara

ElectroWorld Apple iPad Smart Cover Siyah 49,99 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
4.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmethan26

ElectroWorld de kampanya bitmiş fakat GrupFoni de 26,90 TL yazıyor hiç alanınız oldumu, fiyat çok komik orjinalliğinden şüpheliyim.

http://www.grupfoni.com/alisveris_firsatlari/smart-cover-kilif-arka-kapak-2

valla bugün önce hdd soora bu, hiç güven vermemeye başladı bu grupanya grupfoni vs
  • Bugun grupfoni kampanyasından smart cover siparisini verdim, 10 gun icerisinde gelecekmis.Yapı kredi musterilerinede ekstra %5 indirim var.Ilk giris icinde 10 lira bonus verdi, bana toplam 15,5 liraya maloldu,bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata orjinal cover olmasi imkansiz :) electroworld elemani bize gelisi 49 lira degil ki dedi :) ki dogru soyledi apple store fiyatini biliyoruz..24 saat icindede fiyatlar 119-149 seviyesine cikti.

E bunlarin uzerine grupfoni bu kilifi 25 liraya hemde coverla falan birlikte veriyorsa %10000 cakmadir

Zaten farkettigim uzere grupfoni ilaninda asla APPLE veya orjinaldir kelimesi gecmiyor Cakma oldugunu kendi kendine tescillemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 19 Kasım 2012; 20:22:53 >
  • Bende öyle düşündüm ve Grupfoni ye mail attım Müşteri Hizmetleri size konu hakkında en kısa zamanda dönüş yapacak diye mail geldi ama şu ana kadar ses soluk yok. Zannetmiyorum orjinal olduğunu. Zaten şu anda favorim Orjinal Apple Smart Case Mavi. Forumda da yazdım bakalım denk getirirsem alacağım.
  • O fiyata cakmasi bile iyi. Ben 1 senedir kullaniyorum 35 liraya mi ne almistm. Cakma ama hala dagitmadi kendini :)
  • Yok zaten bende orjinal olmayacağını bilerek sipariş verdim , yurtdışında bile en az 40 dolar olan smart cover o fiyata satılmaz fakat tahminimce kaliteli bir çakma bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.