Şimdi Ara

ElectroWorld Apple iPad Smart Cover Siyah 49,99 TL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
4.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sorum olacaktı smart coverlar sadece on tarafı mi koruyor? Bir de ürünlerin bazıları iPad smart cover bazıları da iPad 2 + new iPad olarak tanıtılmış. Hepsi de yeni ipad a olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

Bi sorum olacaktı smart coverlar sadece on tarafı mi koruyor? Bir de ürünlerin bazıları iPad smart cover bazıları da iPad 2 + new iPad olarak tanıtılmış. Hepsi de yeni ipad a olur mu?

Evet sadece ön tarafı koruyor. Hem ön hem arka koruyanlar smart case. Evet hepsi new ipada uyumlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

Orjinal olanlarda metal tutunma kısmının içinde seri numarası mevcuttur. Buna dikkat edin.

ElectroWorld Apple iPad Smart Cover Siyah 49,99 TL!

güzel bir bilgi dikkatimi çekmemişti hic fakat sahte olandada var bu seri numarası var . elimde sahte smart cover var orjinalde mevcut . orjinaldeki gibi belirgin deil yazı karakteri . elektroworld sattıgı %100 orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 11 Kasım 2012; 19:28:54 >
  • 25 liraya aldığımın aynısı olduğunu iddia ediyorum halen,1. kalite replika yani.
    Sonuçta artık her ortamda apple ürünlerinin sahtelerinin satıldığını biliyoruz,mağazadaki belki orjinaldir ama internet sitesindeki replika arkadaşlar.

Nerden biliyorsun derseniz paketten tutun da o fotodaki seri numarası bile çok titizlikle kopyalanıyor artık 2. ve 3. kalitelerde ise pek dikkat etmiyorlar o yüzden olmuyor olsa da belli belirsiz oluyor ve poşet içerisinde satılıyor.

49 TL ye hele de deri satılması mümkün değil,yine de siz bilirsiniz...
  • smart cover orjinalde replikada kullandım cok . elektroworld teki kesin %100 orjinal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 11 Kasım 2012; 20:24:17 >
  • Mağazaya gittim aldım etiketinde 219TL yazıyordu orjinal

• Amerika'da 69 USD (%7 vergisi dahil yaklaşık 132 Tl e denk geliyor) e satılan bir ürünün Türkiye'de 49 TL 'ye (içerisinde 9 TL KDV ve diğer vergiler) satılıpta ne kadar orjinal olabileceği tartışılır... Tedavülden kalkmış bir ürün için üretilen aksesuar olsa birşey demeyeceğim ancak böyle bir durumda yok. Ben birinci sınıf replika olduğunu düşünüyorum...

Zaten en büyük saçmalık deri ile poliüretan ın aynı fiyata satılması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 11 Kasım 2012; 21:46:16 >
  • Kesinlikle orjinal 1 sene önce falanda konyadaki electro worldde aynı yerde duruyordu şimdi gittim aldım yine aynı yerde etikettede 219TL yaziyor

• ipad 3 de deneyen oldumu?
  • Lacivert deri smart cover'ım elime ulaştı. Elimdeki kırmızı ve maviden hiçbir farkı yok, kesinlikle orjinal. Ağırlık, malzeme kalitesi, mıknatıs gücü kırmızı deri olan ile aynı, sleep / wake özelliği diğer iki smart cover'ımdaki gibi kusursuz çalışmakta.

Edit: iPad 2 ve yeni iPad kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 12 Kasım 2012; 11:50:40 >
  • ben gözümle görmeden inanmam arkadaş..
  • Valla ben de inanamıyorum ama yine de dayanamadım siparişimi verdim bakalım hayırlısı:) geldiginde ben de yorumumu eklerim.

• Son taba rengi de ben almış bulunuyorum

• inanmıyıp almayan kaçırır bu fırsatı bende gozumle gormeden inanmamıstım gittim gordum aldım
  • Bugün bostancı electro worldden bir adet siyah deri de ben aldım. Görmeden almam diyordum o yüzden gidip görmeyi tercih ettim. Hali hazırda orjinal poliuretan smart cover kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirm electroworlddeki ürünlerin orjinalliği hakkında kafanızda en ufak bir şüphe olmasın. iPad 3 ile herhangi bir uyum sorunuda yok zaten orjinal ürünler son 3 nesil ile de uyumlu. Çevremdeki herkese haber verdim böyle firsat birdaha gelmez yurdışınfaki fiyatın yarısı nerdeyse.

• Smart Cover uyumlu şeffaf arka kapak önerebilir misiniz arkadaşlar. Çok pahalı olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Smart Cover uyumlu şeffaf arka kapak önerebilir misiniz arkadaşlar. Çok pahalı olmasın

Bu fiyata deri smart cover aldıktan sonra bize bütün arka kapaklar pahalı gelir hocam:))
  • Ew' de bugun denk geldim. Siyah deriden bir tane aldım. Orjinalligi nasıl anlaşılıyorsa kutudan vs foto çekebilirim.

Ayrıca ipad3(new ipad)'de akıllı kapat zımbırtısı çalışıyor. Bir sorun yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 12 Kasım 2012; 23:48:28 >
  • Valla ben inanmamıştım gercek olduguna bir tane krem aldım teşekkürler

• ürünü biraz önce kargodan aldım. ürün %100 orjinal arkadaşlar haber veren arkadaştan allah razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.