Şimdi Ara

ElectroWorld Apple iPad Smart Cover Siyah 49,99 TL! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
4.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Smart Cover uyumlu şeffaf arka kapak önerebilir misiniz arkadaşlar. Çok pahalı olmasın

Bu fiyata deri smart cover aldıktan sonra bize bütün arka kapaklar pahalı gelir hocam:))

:)))))) dogru diyorsun
  • TÜkenmiş:( Mağazalarda bulabilir miyiz acaba?
  • Bi lacivert deride ben kaptim :) Yanina 50 liraya philips iphone dock almistim. Bugun geldi ikiside.
  • Bu arada taba deri beyaz ipada cok yakışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayfim

TÜkenmiş:( Mağazalarda bulabilir miyiz acaba?

Konyada 20-30 tane fln vardı :)

• Benimde bugün kargom geldi,konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler, değil %100, %1000 orjinal.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler sayesinde kaptım bir tane

• Online siparisle verdigim lacivert deri kalitesini gorunce hemen electroworld kurtkoye (viaporta) gittim. Pederin ipad Taba beyaz deriyi kapip kasaya gittim.Birde ne goreyim 129 TL :)

Sonra reyondaki elemana durumu anlattim.Eline 4-5 tane smart cover alip barkodlarini okuttu fiyatlar 119 ile 149 arasinda degisiyordu. Bitane siyah deri 49 tl gozuktu. Onuda hemen git kasaya cikisini yap cunku fiyatlar merkezden degisiyor bizede haber vermemisler dedi :)

Isin ozu orada suan 49 lira yazan reyonun altinda 20-25 tane smart cover var fakat kasadan o fiyata gecemeyecekler.

Bence electroworld durumu ayikladi.Apple storeda 79$ + tax olan coverlari 49 liraya kapattim mutluyum :)

Malzemelerin orjinalliginden kimsenin suphesi olmasin cunku uzerindeki 229 tl ve 179 tl lik etiketleri duruyor bir cogunda. Cocuk kendide soyledi biz uzun suredir bu fiyatlara satiyoduk su an zararina dedi.

Haydi kolay gelsin herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 13 Kasım 2012; 21:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Smart Cover uyumlu şeffaf arka kapak önerebilir misiniz arkadaşlar. Çok pahalı olmasın

Bu fiyata deri smart cover aldıktan sonra bize bütün arka kapaklar pahalı gelir hocam:))

• Pendik viaport da sürüyle var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadan alıp gönderebilecek olan var mı? Bende poliüretan cover var deri almaya değer mi aralarında çok fark var mı?

• Kalite duskunuyseniz ciddi fark var.Ama islev olarak poliuretan daha kullanisli bile olabilir,cizilme ve darbelere karsi iz olmasi acisidan..
  • Kampanya bitmiş, bugün gordion electroworld'e gittiğimde kampanyanın bittiğini söylediler.
  • Geç kaldığım için ancak yeşil renk bulup alabildim:)

• Bugün siparişim elime ulaştı. Ben hala ew nin ciddi bir hata yaptığını düşünüyorum:) Bu zamanında mavi bilgisayarın yaptığı zararına satışa benzedi. Hayırlısı bakalım:)
  • Kesinlikle ew hata yapti fiyatlarda. Sonucta 99 tlye bile verseydi aninda satilirdi. Sonucta 79 dolar amerika satis fiyati. Ebayda bile 2. Elleri 30 35 dolara gidiyor poliuretan modelleri hemde

• Son kontrol ettigimiz 6 coverin sadece 1 tanesi 49 lirada kalmisti.Oda siyah deri coverdi :)

Kampanya bitmistir.

Haber veren arkadasa ciddi tesekkurler 98 liraya 2 tane deri coverim oldu
  • benim taba renkli deri smart cover ım geldi az önce :) %100 orjinal ve müthiş görünüyor.

Başlık sahibine teşekkür etmeyi unutmayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 14 Kasım 2012; 16:13:40 >
  • 3-4 kere gördüm konuyu ama mobilde olduğumdan yakalayamadım bir türlü :( Bitmiş ne yazık ki. Gerçi 119 TL de iyi fiyat bence.. Ama 49 gördükten sonra alası gelmiyor insanın..
  • ElectroWorld de kampanya bitmiş fakat GrupFoni de 26,90 TL yazıyor hiç alanınız oldumu, fiyat çok komik orjinalliğinden şüpheliyim.

http://www.grupfoni.com/alisveris_firsatlari/smart-cover-kilif-arka-kapak-2
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.