Şimdi Ara

Elekronik yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elektronikle ilgilenen arkadaşların bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
    Arabamla ilgili güvenlik problemlerim var ne yaptıysam yapayım şu oto farelerinden kurtulamıyorum. evimin önünden arabamı götürmeye çalıştılar.
    Şimdi benim yapmak istediğim şey; arabamda mevcut alarm var ama tam hassas ayarlayamıyorum hassasa ayarladığımda ota b.ka öttüğü için bütün mahalle rahatsız oluyor hassas ayarlanmayıncada alarm ötene kadar devre dışı bırakmış oluyorlar. elimde kullanmadığım modacar marka bir alarm daha var bu alarmı aracımın bagajına montajlamak istiyorum akünün dışında kendi besleme sistemi olacak (besleme sistemini çözdüm) alarmı en hassas seviyeye ayarlayacağım fakat alarm sirene bağlı değilde bir rf vericiye bağlı olacak. alarm sisteminin siren çıkışı 12 volt veriyor, öyle bir sistem yapmak istiyorum ki alarm devreye girdiğinde sirene giden kabloya bağlayacağım bir rf verici evimde bulunan alıcıya sinyal göndererek bir roleyi açacak role çıkışına bluzer,ışık, kamera gibi şeyler bağlayabilirim. evimle arabayı park ettiğim mesafe 150 mt civarında böyle bir sistem yapmak mümkünmü? veya hazır halde var olan bir sistemi kendi sistemime entegre edebilirmiyim.
    bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşa inanın çok dua ederim beni büyük bir dertten kurtarmış olacak.

Not: lütfen baston kilit, motor blokaj sistemleri ile ilgili önerilerde bulunmayın adam imobilizeri devre dışı bırakmış.

• Bizim rc araclarda kullandigimiz sistem 150 metrede etkili.Ona gore bir seyler olabilir.
  • Aklıma gelen bağlantı söyle:
    Öncelikle araba alarmlarında kullanılan darbe sensöründe genelde 3 uç olur.Bunlar + - ve çıkış uçudur.
    Eğer sen bu çıkış ucunu transistör röle vs. ile kullanmadıgın alarmın kumandasındaki siren butonuna bağlarsan ve alarmın alıcısını+sirenini eve koyarsan araba darbe aldığında eve koyduğun alarm öter.hatta arabanın içindeki kapılar açılınca yanan tavan lambasındanda bir kablo çekip kumandaya bağlarsan kapılar açıldığı zamanda alarm öter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.