Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
104
Favori
32.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

📌 27-28-29 Kasım tarihlerinde, tüm Beefull DC istasyonlarında elektrikli aracınızı yalnızca 1 kWh = 1 TL’ye şarj edin!

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

27-28-29 Kasım 2024 tarihlerinde tüm Beefull DC (Yüksek Hızlı Şarj) istasyonlarımızdan yapacağınız elektrikli araç şarj işlemleriniz 1 kWh/1 TL olarak fiyatlandırılacaktır.

Katılım Koşulları

–Kampanya, 27 Kasım Çarşamba saat 00.01 ile 29 Kasım Cuma saat 23.59 saatleri arasında Beefull tarafından işletilen tüm DC araç şarj istasyonlarında, Beefull mobil uygulaması üzerinden yapılacak işlemlerde geçerlidir.

-Kampanya, sadece Beefull tarafından işletilen DC araç şarj istasyonlarında, Beefull mobil uygulaması üzerinden yapılacak işlemlerde geçerlidir.

-Kampanyadan her kullanıcı, kampanya şartnamesinde belirtilenler hususlar haricinde kullanım kısıtlaması olmadan yararlanabilir.

-Kampanya ile ilgili sorularınız veya sorunlarınız için lütfen Beefull müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.

*Bu şartname, Beefull Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Kampanyası ile ilgili katılım koşullarını belirler ve bu koşulların ihlali durumunda Beefull’ün haklarını koruma hakkını saklı tutar. Kampanya süresince ilgili tarihler ve koşullara uygun şekilde hareket edilmesi gerekmektedir.

NERELERDE İSTASYON VAR HARİTALI??

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]beefull | enerjin hiç bitmesin.
    DC Şarj İstasyonları | Beefull Ürünleri
    https://beefull.com/urunler/elektrikli-arac-sarj-istasyonlari/dc-sarj-istasyonlari/

• Son kalede düştü. 😊 Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Puanlık Astor, Magicline EvTech ve ınterenergy devam ediyorum

Astor dc 8.90 tl, Magicline 120 kw dc 7.99, ınterenergy aç 6.10 tl, EvTech 5.99 ac

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Bugün Ankara Bilkent’te şarj etti . Tesla ve Citroen kullanıcısı arkadaşlar ile sıra yaptık. Geldiğimizde 2 tane Togg %98 ve %95 de inatla bekledi. Düşüncesizlik yapmayalım artık, herkes yararlansın indirimlerden.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Watt 7.99 da kalan son firma idi. O da zam yapmış oldu. O sebeple son kale dedim.

Magicline i ilk defa sizden duydum. Türkiye genelinde istasyonları yok sanırım. Daha çok bölgesel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 29 Kasım 2024; 23:30:45 >
    Evet hocam yok anladım onu :)

• Schneider Electric 22Kw Evlink Wallbox Duvar Şarj İstasyonu Evh2S22P0Ck

Ürün Altındaki 4.000 TL' lik Kuponla Sepette 26.499 TL'ye Düşüyor

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]www.n11.com
    Schneider Electric 22Kw Evlink Wallbox Duvar Şarj İstasyonu Evh2S22P0Ck Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/schneider-electric-22kw-evlink-wallbox-duvar-sarj-istasyonu-evh2s22p0ck-39854100
  • Daha araç almadım sıradayım, kullanmadım hiç. Gördüğüm kadarıyla şarj aleti olarak mobil olarak Khons 22 Kw almak daha mantıklı, hem gittiğiniz yerlerde monofaze 220v ile kullanılabiliyor hem 3 fazlı yerlerde 11kw / 15kw kadar şarj edenler var. zaten bireyselde çok fazla tam 22kw çıkan yok, eve gelen voltaja filan çok bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 5 Aralık 2024; 15:11:4 >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    22 kW 32A güç ve 380V trifaze gerilim ile olabileceksiniz. Bunu da her yerde alma ihtimaliniz çok çok düşük ayrıca güvenli mi? Açıkçası o minnacık plastik kutunun içerisinde ne gibi koruyucu devre elemanları var. Ben güvenemiyorum. O sebeple mobil cihazların 3.5kw destekli olanları bence yeterli. Eğer kendi garajinizda 22kw destekli bu alt yapıyı yapma imkanınız var ise 15k civarı Vestel wallbox alıp üzerine de 6500tl Tesla Mobil Şarj cihazı almak bana daha mantıklı geliyor. Yoksa alt yapı yapmadan Khons dan da en fazla 3.5kw alacaksınız.

haklısınız, dün biraz daha araştırımda khons a 20-22bin vermektense tesla mobil e 6-8 e almak daha mantıklı. 10-12 bin olsa alınabilirdi ama bu kadar paraya gerek yok hiç.

• Astor yeni üyeliklere 100 tl kupon veriyor

• Powerşarj 22Kw Elektrikli Araç Şarj Cihazı

14499₺

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]www.n11.com
    Powerşarj 22Kw Elektrikli Araç Şarj Cihazı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/powersarj-22kw-elektrikli-arac-sarj-cihazi-52311345?magaza=bycomuhendislik
  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    Doğrudan üye olmak yeterli mi yoksa bir linkten mi gitmek gerekiyor? Sitelerinde böyle bir bilgi yok.

• JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    Kuponlarım kısmında gördüm:) otomatik tanımlanmış

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    O beklemeyi geçtim, toggların istisnasız her şarj hatasında, ki beefulda 3 kere denk geldim, araçları 15 dklığına sistemlerini kitliyor ve araçları hareket etmiyor. Bu yüzden hareket edip şarj alanından uzaklasmalarını bekliyoruz

• bonusavcisi B kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı olmadı. Bayramda sıkıntı çekenlerin hepsi Citroen ve BMW kullanıcıları idi. Geçiniz

• bonusavcisi B kullanıcısına yanıt

Bana gelmemiş maalesef

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.