Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
97
Favori
30.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bundan almıştım. farklı ülkeler için yine ebay den bakılabilir.

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]ebay
    16/24/32A 22KW Typ2 EV Ladegerät Ladekabel 240V/480V CEE EU Mobile Wallbox 5M | eBay
    https://www.ebay.de/itm/204965716085
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Bende aynısı 3.5kw şarj eden 220v olan var. Bu tarz olanlar bana çok mantıklı gelmiyor. Zira 380v her yerde bulunamayacak onzaman da 3.5kw tan fazla hızla şarj etmeyecek. Kendi otoparkima hat döşeyip pano yapayım desen bu alet maalesef kaçak akım yada yüksek akım için güvenilir değildir. Içerisinde ki devre elemanlarından dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

380v dediğiniz 3 fazlı elektrik. artık bir çok binada yaygın kullanılıyor.

ben de 2 senedir evimde aracımı bu alet ile 22kw ile sorunsuz şarj ediyorum. tesisatı düzgün yaptığınız sürece problem yaşamazsınız.

yok illa avrupa üretim olsun diyen varsa NRGkick veya GO-E ürünlerine de yönelebilir.

3 faz olmayan yerde ise 220 V'a çeviren adaptör mevcut. joker eleman gibi her yerde şarj edebiliyorum.

• ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Evde şarjda zaten sıkıntı yokta mobil gittiğim hiçbir yerde(iş yeri hariç) 3 faze priz görmedim. Binalarda kullanılıyorda, ortak alanlarda 3 faz priz yok.

Ayrıca elektrikli cihazlarda sorun zaten 1 kere olur onda da zararı büyük olur. O sebeple ben sabit kaliteli bir şarj aleti ile gittiğim yerlerde kullanmak için 220v şarj aletini tercih ediyorum.

Inanın bendeki sabit aletin içerisinin fotoğrafını görseniz, bunlar bunun içerisine neler koymuş dersiniz. Ki ben zaten ayrıca bir de 40A/30ma kaçak akım, 63A gerilim ve akım koruma rölesi ve parafudr kullandım. Aynıları bendeki şarj aletinin içerisinde ekstradan var. Ama bunların o aletin içerisinde olduğunu sanmıyorum. Zor bir ihtimal ama olsa bile minnacık bir plastik kutuda uzun yıllar çok verimli olacağını sanmıyorum. Tabi bu benim fikrim. Güle güle kullanın.

• Bu arda bu alet gerçekten iyi. Tesla şarj aleti var, toprak olmayan yerde şarj ediyor. Bu alet toprak olmadığı için şarj etmiyor.

• Vestel Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Soketli EVC04-AC22

14.588 TL

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

https://app.hb.biz/zqjwA7ZCAt0t

• Eşarj ile Şarj İşlemlerinizde Kazanın,

1 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında sizin için AC soketler 8,90 TL yerine 7,12 TL'ye 60 kW'a kadar DC soketler 9,90 TL yerine 7,92 TL'ye ve diğer tüm DC soketler 11,90 TL yerine 9,52 TL.

Fiyatlardan yararlanmanız için tek yapmanız gereken Eşarj İstasyonlarından şarjlanmanız.

Enerji Dolu Günler Dileriz

• hezeyan01 H kullanıcısına yanıt

Hocam bu fiyatlar size özel mi geldi?

Genel bir indirim mi?

• Sms ile geldi

• UYGUN FİYATLI İSTASYONLAR (kart kampanyaları hariç)

E4 Şarj DC 7.20 (Kadıköy Acıbadem TELEKOM binası)

B-CHARGE 7.35

Powerşarj : 7.95 TL

Watt Mobilite DC şarj : 7.99 TL

• Kullandığım uygulama ve kampanyalar şöyle:

1- akbank uygulaması ile debit kartlara %20 iade veriyor.
    zes,trugo,esarj,360enerjide geçiyor.

2-voltrun evim iş yerim uygulaması %20 indirim yapıyor.

3- epsis yine seçili 5 istasyon için %10 indirim yapıyor

4- chargeup (interenergy ) gördüğüm en uygun ac şarj istasyonları. Fiyatı 6.10 tl.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    AC de en ucuz onlife charge 5,79TL. Sadece Marmara bölgesi. Onur market varsa, yanında vardır :)

• moozcan kullanıcısına yanıt
    Ankara’da yok hocam. Epsis’de ucuzlardsn bir tanesi. Bölgesel olanları listeye dahil etmek doğru olmaz.

Hocam İstanbul u bir kenara koyarsak. Epsis, voltrun ve chargeup da Trakya da hiç yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 7 Ekim 2024; 23:26:43 >
    Chargeup dışında yok mu ? Sadece o farklıdır. 360enerjide gördüğüm için yazdım.

Voltrun a haksızlık etmişim. Edirne, Lüleburgaz ve Tekirdağ birer istasyon varmış. %20 indirimle fiyat iyi. Kırklareli merkezde yok maalesef

Anladım hocam. Umarım daha fazla yaygınlaşırlar

• Trugo ile akbank kampanyasina cekimler paycell üzerinden gerceklestiginden iade olmuyor bilgisi geldi

Edit: iade alabildim. Kasim 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezeyan01 -- 14 Kasım 2024; 12:58:33 >
  • 29 Ekim için kampanya gören var mı arkadaşlar :-)

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey dolanıyor ama bilmiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.