Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
85
Favori
26.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanmam geçede zes böyle bir çalışma yaptı.

• Arkadaşlar e:c4x için monil şarj cihazımı, wallbox mı almayalım? 7.4 kw ile şarj oluyor en mantıklı seçim nedir?
  • curufperlit C kullanıcısına yanıt
    Sadece eC4X içinse fazlasına gerek yok. Ama artık Elektrikli ile devam ise, uzun vade, yer sizinse yapmışken 1 kere yapın, tam olsun. Bende de eC4X var. Sabit yerim olduğu için ben kablomu da, tesisatımı da 22kw a göre yaptım. Sabit cihaz da 22kw destekli. Bir tane de basit 220 den şarj eden aldım ayrıca. Bu aletlerin çok uzun süre kullanılabileceğini sanmıyorum. Kolay bozulabilecek gibi duruyorlar. O sebeple. Tabi benim dediğim Çin işi olanlar. 3.2kw destekli 1 tane aldım onlardan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 21 Temmuz 2024; 18:31:1 >
  • Maximum kredi kartları için şöyle bir kampanya mevcut.
    Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • 30 Ağustos için birşeyler var mı arkadaşlar ben göremedim olursa buradan paylaşalım
  • Akbank uygulamasinda yeni bir bolum açılmış, kampanyalar firsatlar bolumunde elektrikli araci olanlara ozel, debit kartla şarja %20 yilsonuna kadar aylik max 500 tl, iyi oran.
  • hezeyan01 H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam faydalandım

Ben şarj ettim. hiçbirine iade gelmedi. Toplu olarak kayıt açtıracağım uzun yolum bitsin.

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt

Yok galiba? :(

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Kosullara uyulduktan sonra iade alinir diye dusunuyorum, gariptir, oldubilde de %5 iade vardi, ancak sacmalik "tesla" sarj istasyonu olarak sistemlerinde gorunmediginden iade alamamistim, o yuzden iyice takip edilmeli.
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Bana iade geldi hocam..ama sadece aşağıdaki istasyonlarda geçerliymiş.
    Trugo

Esarj
    Zes
    Monokon
    Rhg
    360 enerji
    Voltrun
    Tuncmatik
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nereden aldiniz acaba.
    Hocam Akbank müşteri hizmetlerinin söylediği bilgi aynısını bana da söylediler
  • annegeddes A kullanıcısına yanıt
    Ben de sordum musteri hizmetlerine cevap veremediler kayit açtırdım.
    Bu söylenilen markaların bazılarını ben yaptım iadesini aldım diğerlerini de çeşitli Togg sayfalarında iade ettiklerimi söylediler
  • Merhaba,
    Şarj cihazlarının bu kadar pahalı olmasının bir mantığı var mı merak ediyorum. Ya da mesela Tip 2 şarj kablosunun 2 metrelik olanı 3-4 bin TL. Sanırım trendi yakalamış bazı yatırımcılar. Bu fiyatlar bence hızla düşecek. 15 metre tip 2 baktım 8000 TL fiyat veriyorlar.
    Duvar şarj üniteleri 20.000 TL civarında. Bu aletler elektriği kendi mi üretiyor. Çinde satılan bir ürünü, bireysel müşteri alamıyor limit geldi diye 4-5 katına satan site var. Bir de yazmışlar sipariş temin süresi asgari 20 günmüş.
    Yazık biz elektrikli araba alanlara. Ben yeni aldım. Bu paraları bu adamlara vermek yerine bir müddet dışarıda şarj ederim. Ucuzlayınca alırım bu parçaları.
    Vaktinizi aldım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 15 Eylül 2024; 22:27:20 >
  • verser V kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre ucuzlayacagini pek sanmıyorum.
    Ben hem şarj aletini hem de type 2 kabloyu yarı fiyatından düşüğe Avrupa dan getirttim. Kendiniz gidebiliyorsaniz yahut gelen gidenle getirebilecek varsa tavsiye ederim.
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt

Hocam Merhaba, nereden aldınız bir de hangi marka, payalaşabilir misiniz? Benim Avrupaya giden gelen akrabalarım oluyor.  

illa şarj aleti almanıza gerek yok araçtan çıkan kablo ile para harcamadan şarj edebilirsiniz

Aliexpress'ten yakınlarınızın gidip geldiği ülkedeki adrese gönderin. Ben 220v şarj aletini öyle aldım. Bu arada Tesla araca geçtiğim için wall connector şarj aleti aldım.

Isteyen varsa 22kw destekli, garantisi devam eden şarj aletimi 2.el satıyorum. Isteyen olursa sıfırına göre uygun fiyata verebilirim.

https://www.hepsiburada.com/electrise-22kw-home-tipi--arac-sarj-istasyonu-p-HBCV00005JB3WE?ftid=fa25ex99zpm6ce2s&magaza=ARB+G%C3%9C%C3%87+S%C4%B0STEMLER%C4%B0&url_src=and-product-detail

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.