wings konusu geçmişken dh forum telegram veya whatsap grubu bulamadım bu karta özel? |
Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Voltrun’dan Bayram Kampanyası!
Bayram boyunca keyifle seyahat etmeniz için 15-23 Haziran tarihleri arasında aracınızı tüm Voltrun şarj istasyonlarında tek fiyattan, 4,95TL/kWh’ye şarj edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timarsizsipahi -- 14 Haziran 2024; 11:35:21 > -
Istanbul-Bodrum yaptim 700 km ortalama tuketim 14.8.
103 KW harcadim 5 TL den aliyorum KW sini total 500 TL.
Sarj icin sadece 1 saat 20 dk harcadim.%80 ile yola ciktim %20-70 arasi kullandim hep 160 km de bir mola 20-70 arasi MG4 Comfort'ta 25 dk da doluyor.Hiz radar vs haric 105.Son 150 km falan 130/h normalde 14.3 le gidiyordum sonlara dogru biraz agresif kullandim :)
*20 dk istasyon sorunluydi total 1 saat 40 dk durdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Haziran 2024; 3:1:40 > -
Bedavaya geziyorsunuz... tüketim değerleri güzel. Fabrika veriisi menzili kaç km -
Hangi istasyondan alıyorsunuz 5tl ye ve kaç kw şarj ediyor? -
-
Şu ortamda alınabilecek en mantıklı arabalardan bir tanesi. Hala insanların içten yanmalı araç almaları ilginç. Şarj etme imkanım yok mazeret gibi geliyor bana. Bu kadar imkan varken.
Bende 313km İstanbul - Çanakkale yaptım. %100 ile başlayıp %19 ile vardım. 37.2kw harcama yaptım. 11.9kw ortalama enerji harcadım. Citroen eC4X. Şehiriçi değerinden daha iyi bir değer ile geldim. Sürat ortalaması 80km civarı. İstanbul çıkışında 1 saat kadar kaybettiren bir trafikte kaldım. Kalan surede100km ile gittim. Orada da 13kw gibi bir ortalama oldu. Bu değerler ile 340km bir menzil aldım. Ben dolum yapmadığım için maliyet 85 TL gibi oldu. Çok memnun kaldım. Şu sıra inanılmaz da bir kampanyası var aynı MG4 ler gibi. Düşünenler kaçırmasın. Tabi ihtiyaç varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Haziran 2024; 22:14:29 > -
Arkadaşlar merhaba,
Ülkedeki bütün şarj istanyonlarını marka bağımsız görebileceğim bir uygulama var mı?
Bu vesileyle iyi bayramlar diliyorunm.
-
Lixhium -
350 km. -
Arac maks 88 kw aliyor zaten.60 a kadar 70-80 kw 60 dan sonra 55 kw ye dusuyor 70 uzeri 40 kw o yuzden ben 10-70 kullaniyorum bu aralik 25 dk da doluyor ve 170-190 km yol goturuyor. -
lixium, voltla, sarj@TR
-
hocam hiç ses etmeyin, kimseye de tavsiye etmeyin ben etmiyorum hatta kötü şarjı çabuk bitiyor vs. diyorum. Almasın onlar ben keyifle sürüyorum şarj istasyonları sanki sadece bana çalışıyormuş gibi oluyor :) Biz bize yeteriz. varsın onlar fosil e devam etsinler.
-
Arkadaşlar iyi bayramlar herkese.
En iyi rota planlama uygulaması hangisi acaba?
Bir de rezervasyon-ödeme için her şarj şirketinin uygulamasını indirmemiz gerekiyor mu?
teşekkürler.
-
Abrp ve lixhium en iyileri. Yol güzergahı üzerindeki, arabanız özelliklerine uygun bir menzil belirleyip, gideceğiniz istasyonu belirleyin. Google haritalar ile devam edin. Ben öyle yapıyorum.
Hangi istasyonu kullanacak iseniz onun uygulamasını önceden kurun. Hepsini ayrı ayrı kurmanız gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 16 Haziran 2024; 18:6:24 > -
İndirim değil de zam geliyor fiyatlara. Kampanyalar önemli. Burayı güncel tutmalıyız -
Ankara'da oturan arkadaşlar karşılaştınız mı bilmiyorum ama ben şöyle bir sorun yaşadım;
Sitemizde henüz şarj sistemi kurulmadı. Çevreye baktığımda en ucuz EPSIS şirketinin birkaç istasyonunu gördüm. Gittiğimde sistenin içine yerleştirildiğini fark ettim. Güvenlik görevlisi yardımcı oldu üniteler boş olduğu için içeri aldı. Ama şarjı başlatamadım. Epsis de sitede oturanlar için bir kısıtlama mı yapılıyor?
Böyle bir durumla karşılaşmamak için kısıtlamaları bir yerden görebiliyor musunuz? -
Sitedeki elektrikli araç sahiplerine o cihazlarda kullanılabilir giriş kartı verilmiş olabilir. O kart olmadan şarj yapamayabilirsin. Tamamen tahmin.. -
akbankta voltla kampanyası var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X