Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
101
Favori
30.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım ilk firma..

https://beefull.com/blog/29-ekim-dc-kampanyasi/

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin diye biliyorum.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

sadece beefull a ait DC şarjlarda geçerli ! Astor vs. yada ac ler için geçerli değil.

• Beefull benim favori istasyonum şu ana kadar. Hiçbir şeyi es geçmeyip çat diye bedava yaptılar. En son Ağustos yada Eylül başında da 3. yılına özel 1 lira yapmıştı. Trugodan da böyle bir kampanya bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla SC istasyonlarında, Tüm araçlar, 29.Ekim'de ücretsiz şarj imkanına sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 25 Ekim 2024; 21:33:39 >
  • Bayram Gibi Kampanya!

26-29 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Bayramı'na özel tüm Eşarj istasyonlarında şarj işlemleriniz %29 indirimli.

Enerji Dolu Günler Dileriz!

Esarj

---------------------

Değerli Kullanıcımız,
    Cumhuriyetin aydınlık yolunda enerjimiz hiç bitmeyecek! Cumhuriyetimizin 101. yılına özel, 27-28-29 Ekim tarihlerinde geçerli olacak fiyat tarifemizle WAT ile iyi yolculuklar dileriz.

AC Tarife: 6,20 TL yerine 4,40 TL
    DC Tarife: 7,99 TL yerine 5,67 TL

WatMobilite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wyatt_ -- 25 Ekim 2024; 19:8:27 >
  • Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba.
    BMW i4 için wallbox bakıyorum. Bmw”nin kendi wallboxu ile mesela vestelin farkı var mı? Ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    BMW de uzaktan erişim modülü olabilir. Arabanın değil, şarj cihazının. Vestel'de yoktur. Onun dışında BMW'de şarj cihazı uygulamasından şarj başlatır durdursunuz, vestel'de yapamazsınız. Gerçi BMW araç uygulamasından, araç 2024 Mart sonrası ise, şarj işlemlerini takip edebilirsiniz.

• Yeni araç alan arkadaşlar bana ulaşşsın yüzde 10 indirim kodum var. Kasko 10, trafik 5. Ücretsiz.

• Ben yeni aldım, kasko 10,trafik 5 nedir

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Türkiye’ye gelenlerde yokmuş malesef , olanları ise getirmemişler . Vestel’de ise yeni çıkan Smart modellerinde bu özellik var.

• elano68 kullanıcısına yanıt
    En ucuzu hangisi ise onu alin gecin.Hatta wallbox yerine eger arac gece sarja takip durma imkani varsa normal portatif feyree tarzinda urun alin wallbox'a gerek bile yok.En azindan gittiginiz yere goturursunuz.
    Bende feyree var schuko girisli yetiyorda artiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Kasım 2024; 13:13:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum ay sonuna kadar pek çok şarj istasyonunda %10 puan veriyor

• copela kullanıcısına yanıt

Slm 2.el satın alacağım yarın. Kasko ve trafik Sigortası yaptıracağım.Kodu verebilir misin bana eğer kullanılmadıysa?şmdiden. Tşk

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.