< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
sadece beefull a ait DC şarjlarda geçerli ! Astor vs. yada ac ler için geçerli değil. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 25 Ekim 2024; 21:33:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wyatt_ -- 25 Ekim 2024; 19:8:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni araç alan arkadaşlar bana ulaşşsın yüzde 10 indirim kodum var. Kasko 10, trafik 5. Ücretsiz. |
Türkiye’ye gelenlerde yokmuş malesef , olanları ise getirmemişler . Vestel’de ise yeni çıkan Smart modellerinde bu özellik var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Kasım 2024; 13:13:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum ay sonuna kadar pek çok şarj istasyonunda %10 puan veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Slm 2.el satın alacağım yarın. Kasko ve trafik Sigortası yaptıracağım.Kodu verebilir misin bana eğer kullanılmadıysa?şmdiden. Tşk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |