Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
85
Favori
26.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam teşekkürler

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin diye biliyorum.
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

sadece beefull a ait DC şarjlarda geçerli ! Astor vs. yada ac ler için geçerli değil.

• Beefull benim favori istasyonum şu ana kadar. Hiçbir şeyi es geçmeyip çat diye bedava yaptılar. En son Ağustos yada Eylül başında da 3. yılına özel 1 lira yapmıştı. Trugodan da böyle bir kampanya bekliyoruz.
  • Tesla SC istasyonlarında, Tüm araçlar, 29.Ekim'de ücretsiz şarj imkanına sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 25 Ekim 2024; 21:33:39 >
  • Bayram Gibi Kampanya!

26-29 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Bayramı'na özel tüm Eşarj istasyonlarında şarj işlemleriniz %29 indirimli.

Enerji Dolu Günler Dileriz!

Esarj

---------------------

Değerli Kullanıcımız,
    Cumhuriyetin aydınlık yolunda enerjimiz hiç bitmeyecek! Cumhuriyetimizin 101. yılına özel, 27-28-29 Ekim tarihlerinde geçerli olacak fiyat tarifemizle WAT ile iyi yolculuklar dileriz.

AC Tarife: 6,20 TL yerine 4,40 TL
    DC Tarife: 7,99 TL yerine 5,67 TL

WatMobilite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wyatt_ -- 25 Ekim 2024; 19:8:27 >
  • Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba.
    BMW i4 için wallbox bakıyorum. Bmw”nin kendi wallboxu ile mesela vestelin farkı var mı? Ne tavsiye edersiniz.
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    BMW de uzaktan erişim modülü olabilir. Arabanın değil, şarj cihazının. Vestel'de yoktur. Onun dışında BMW'de şarj cihazı uygulamasından şarj başlatır durdursunuz, vestel'de yapamazsınız. Gerçi BMW araç uygulamasından, araç 2024 Mart sonrası ise, şarj işlemlerini takip edebilirsiniz.
  • Yeni araç alan arkadaşlar bana ulaşşsın yüzde 10 indirim kodum var. Kasko 10, trafik 5. Ücretsiz.

• Ben yeni aldım, kasko 10,trafik 5 nedir
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Türkiye’ye gelenlerde yokmuş malesef , olanları ise getirmemişler . Vestel’de ise yeni çıkan Smart modellerinde bu özellik var.

En ucuzu hangisi ise onu alin gecin.Hatta wallbox yerine eger arac gece sarja takip durma imkani varsa normal portatif feyree tarzinda urun alin wallbox'a gerek bile yok.En azindan gittiginiz yere goturursunuz.
    Bende feyree var schuko girisli yetiyorda artiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Kasım 2024; 13:13:5 >
  • Maximum ay sonuna kadar pek çok şarj istasyonunda %10 puan veriyor

• Vestel EVC04'yi ios uygulamasına eklemek istiyorum.

Master kartı okutun mavi yansın bluetoothun bulmasını bekleyin diyor, ancak ne yaptıysam master kartı okuttuğumda sadece yeşil yanıyor.

• copela kullanıcısına yanıt

Slm 2.el satın alacağım yarın. Kasko ve trafik Sigortası yaptıracağım.Kodu verebilir misin bana eğer kullanılmadıysa?şmdiden. Tşk

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Feyree ve muadillerinin 11kw ve 22kw versiyonları var. Yanında da çeviri var ev tipi fiş şeklinde. Ben bu cihazla normal ev prizine bağlayıp 11kw güç alabilir miyim

220v Prize takip 11kw güç alamazsınız. Alabileceğiniz en yüksek güç teoride 7kw olur. O da evlerde imkansız. Zira 32A akım ve 380V gerilim olması lazım ki 7kw ve üzeri güç alabilesiniz. Evlerde 16A'e göre kablolama ve sigorta kullanılır. Istisna vardır ama ben %1 olacağını düşünüyorum.

O sebeple cihaz ister 11kw ister 22kw desteklesin alabileceğiniz güç 3.5kw civarı olur.

Benim fikrim taşınabilir cihazlarda 3.5kw üzerine verilen para çöpe atılmış paradır. Tabi eğer çoğunlukla 220v priz ile şarj edecek iseniz. Yok ben trifaze priz ve 32A tesisat yaptım, bunun için bir pano yaptırdım diyorsanız ve bunun içinde ortalama 10-15 bin harcadıysaniz. O zaman sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 14 Kasım 2024; 12:17:30 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Trifaze priz tesisat pano yaptırdım yan taraflarda monofazeler mevcut. 11 / 22 kw lık taşınabilir bir şarj aletim var dediğinize göre bu şarj aletine dönüştürücü takıp monofaze(ev prizi) kısmına taktığım zaman 7kw mı alacağım?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.