Elektrikçi arkadaşlar yardım ederse çok memnun olacağım. Ev girişinde 2 tane elektrik anahtarı var. Biri portmanto içinde, biri dışarıda. Ve ikisi birbirine yakın. Dışarıda olan anahtar pasif durumda, hiçbir yere bağlı değil.
Ben, dolap içinde olan anahtarın elektriğini dışarda olan anahtara aktarmak istiyorum. Yani dolap içindeki işlevsiz olacak. Uzatmalarla falan yapılabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
zeynepferda06Z
kullanıcısına yanıt
Uzatma ile olur,, yalniz yeni kullanacaginiz anahtarin baska yerle baglantisi olmasin,, cektiginiz kabloya baglayin.. Eski kablolarida guzelce bantlayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: zeynepferda06
Elektrikçi arkadaşlar yardım ederse çok memnun olacağım. Ev girişinde 2 tane elektrik anahtarı var. Biri portmanto içinde, biri dışarıda. Ve ikisi birbirine yakın. Dışarıda olan anahtar pasif durumda, hiçbir yere bağlı değil.
Ben, dolap içinde olan anahtarın elektriğini dışarda olan anahtara aktarmak istiyorum. Yani dolap içindeki işlevsiz olacak. Uzatmalarla falan yapılabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Dolabın ve anahtarın fotoğrafını çekip eklerseniz yardımcı oluruz.
Saygılar..
resmi ekledim.
biraz da açıklayayım:
sağdaki bağlantı dışarda olan bir anahtara ait ama kabloları olmasına rağmen elektrik gelmiyor. solda ise bir anahtar vardı ve işler durumdaydı. ben bu işe kalktığım için söktüm yerinden. şimdi yapmak istediğim, soldakinin elektriğini sağdakine aktarmak. dolap içi olduğu için uzatma yapmak sakıncalı olabilir mi? aradaki mesafe 50 cm kadar. teşekkürler. https://store.donanimhaber.com/0e/94/64/0e9464907ad23c19979e0dd29781d9ea.jpg