Şimdi Ara

Elektrik / Elektronik / EE. Mezun, okuyan ya da konuya hakim arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: duivel

şimdi benimde kafamı karıştırdınız . bana şunun ceavbını verin .
    1-EEM ,EM,EHM üçünden hangisini seçmek daha avantajlıdır
    2-iş imkanları ve iş duyuruları ayrı bişe zaten bu olayı bi anlayamadım
    3-elektronik okursam bu alanda mezun sayısı çok az bu nedenle iyi para kazanabilrimiyim
    4-ve gerçekten işi bilen birisi yanıtlars sevinirim. bi bilgisayarın işlemcisini üretebilecek kapasitede eleman hangisinden yetişiyor
    çok teşekkürler

1-EEM ve elektroniği tavsiye ederim.
    3-Kesinlikle kazanabilirsin yukarıda yazdım.
    4-Elektronik muhendisliğinden yetişir.

süper işte olay budur
    peki gyte uludağ maltepe sırasıyla yazsak yanlışlık olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: duivel

şimdi benimde kafamı karıştırdınız . bana şunun ceavbını verin .
    1-EEM ,EM,EHM üçünden hangisini seçmek daha avantajlıdır
    2-iş imkanları ve iş duyuruları ayrı bişe zaten bu olayı bi anlayamadım
    3-elektronik okursam bu alanda mezun sayısı çok az bu nedenle iyi para kazanabilrimiyim
    4-ve gerçekten işi bilen birisi yanıtlars sevinirim. bi bilgisayarın işlemcisini üretebilecek kapasitede eleman hangisinden yetişiyor
    çok teşekkürler

1-EEM ve elektroniği tavsiye ederim.
    3-Kesinlikle kazanabilirsin yukarıda yazdım.
    4-Elektronik muhendisliğinden yetişir.

Arkadaş bu konuda bilgi sahibi ama bazı eksik noktaları var. Ben tercih döneminde ODTÜ ve İTÜ'de okuyanlara, akademisyenlere sordum.

Elektrik-Elektronik seçersen
    4. sınıfta elektronik, elektrik, haberleşme gibi genel alanlar birini seçiyorsun ve bunlardan birisini oluyorsun.

Elektronik ve Haberleşme seçersen
    3. sınıfta elektronik ya da haberleşme gibi genel alanlardan birini seçiyorsun ve bunlardan birini oluyorsun. Elektrik-Elektronik'ten tek farkı elektrik müh.

Elektronik seçersen
    sanırım sadece elektronik.

Elektrik Seçersen
    sadece elektrik

Kısacası

elektronik istiyorsan:"elektrik-elektronik", "elektronik ve haberleşme" ve "elektronik" bir farkı yok. Tek fark olarak "elektronik ve haberleşme" ile "elektronik"te bölüm elektronik derslerini 1.sınıftan itibaren görüyorsun. 4 yıla yayılmış.

Haberleşme istiyorsan: "elektrik-elektronik" ile "elektronik ve haberleşme" arasında bir fark yok. Tek fark olarak "elektronik ve haberleşme"de haberleşme derslerini 1. sınıftan itibaren görüyorsun. 4 yıla yayılmış

Elektrik istiyorsan: "elektrik-elektronik" ile "elektrik" arasında bir fark yok. Tek fark olarak "elektrik"te elektrik derslerini 1.sınıftan itibaren görüyorsun. 4 yıla yayılmış

yani öyle iş bulma durumu , alanı geniş meselesi hikaye: en sonunda hepsinden ya haberleşmeci ya elektronikci ya da elektrikci oluyorsun. "ee'nin üstün olduğu bilinçsiz yorum." Bunu bizzat odtü Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesinden duydum.

1- Yapmak istediğin işe göre değişir. Bu bakımdan bir avantaj söz konusu değil. Haberleşme istiyorsan EHM biraz daha önde, elektronik istiyorsan Elektronik ve EHM Biraz daha önde, elektrik istiyorsan Elektrik biraz daha önde olabilir: daha ayrıntılı bölüm dersleri aldığın için
    2-duyurular bu genel alandan mezunlar için direk ee olarak verilir. Elektrik alanında çalışacak EE diye iş ilanı = Eğer sen 4.sınıfta elektroniği seçen ee' mezunu olsan bile elektrikte çalışamassın.
    3-ehm ve elektronik daha az olması bir anlam ifade değil. yukardakinleri iyi anlarsak bu soru ortadan kalkar.
    4-işlemci için ehm ya da elektronik okumak daha iyidir. çünkü 1 .sınıftan itibaren bölüm dersi gördüğün için daha ayrıntılı bilirsin.

ben de 2180.yim. İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini seçtim. 've'yi büyük yazdım çünkü bu bölümün adını söyleyince sadece haberleşme olduğunu sanıyorlar. orda koskoca ve var. elektrik ve elektronik gibi.

geçen sene türkiye 2.'de itü ehm'yi yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray93teiz -- 28 Temmuz 2011; 17:50:09 >

• Arkadaş yukarıda sadece elektroniği sormuş ben ona ilişkin yazdım tabiki kendini çalışma alanına göre hepsinde yönlendirebilirsin.
  • +
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.