Şimdi Ara

Elektrik-Elektronik Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben istanbul içinde devlet üniversitesinde okumak isteyen biriyim. Hedefim aslında inşaat mühendisliği ama sıralamamın 60-65 bin civarı geleceğini düşünüyorum. O yüzden istanbul içinde bi devlet üniversitesinde okuma hayali suya düşüyor. Aynı zamanda devlet üniversitesinde okumak istediğim için hem bana oldukça yakın olan yeni açılmış devlet üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi nde elektrik elektronik mühendisliği bulunuyor. Oraya gideceğim gibi duruyor sizce inşaat mühendisliğine ilgi duyan biri elektrik elektronik mühendisliğine gidince alışabilir mi ?
    Tuhaf bir psikoloji içinde olduğum için cümleleri pek anlamlı kuramadığımın farkındayım. Umarım anlamışsınızdır.

• hacı istanbul şartmı dibinde gebze var olmadı kocaeli var bence inşaat ile e.elektronik alakasız şeyler bide üniversite yeni bi üniversite o kadar iyi biyer değil
  • bagshot kullanıcısına yanıt
    Sigara içiyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben elektrik mühendisliğinden bu sene mezun oldum ve çocukluktan beri istediğim inşaat mühendisliğini kazanmak üzereyim , elektrik elektronik her alanda mevcut inşaat biyomedikal tıb vs. Elektrik okursan hayatta neler yapabileceğine başkalarının karar vermesinden yana kendin de bi işler başarabilirsin yani her daim önü açık bi meslek yağmur çamur kardan etkilenmezsin fakat devre hazırlamak yüksek gerilim analiz dersleri biraz zorlar benim inşaat okumak istememdeki sebep çocukluk hayali ve ilk iki sene dersler mühendislik için her bölümde ortak olur aldığım dersleri saydırarak iki senede bitirmeyi planladığımdan dolayı

• reis netlerini yazabilirmisin acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomasız bilişimci -- 29 Haziran 2016; 3:21:16 >
  • hsnhsynctnlp H kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi mesela elektrik mühendisligi var elektronik mühendisligi var bide elektrik-elektronik büyük farklar var heralde arada bu farklar nedir
  • birisi he elektrik hem elektronik alanlarından ikisinide görüyon ve birinde uzmanlaşıyor fakat öbürü sadece elektrik alanında uzmanlaşa biliyor DİYE BİLİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elektrik elektronik müh yazın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrik elektronik mühendisi , elektrik mühendisinden fark derslerini alıp elektrik mühendisinin imza atma yetkisine sahiptir.Elektriğin her alanda imza atma yetkisi vardır 1kv altı ve üstü çünkü her alandan dersler görmektedirler buna yüksek gerilim de dahil , ee ise 1kv altıdır eğer fark derslerini almazsa ,elektronik alanında geliştirmek istiyorsa kendini o dersleri almalı tıpkı haberleşme alanında geliştirmek istiyorsa da , elektrik mühendisliği okuyan her alanda kendini geliştirebilir fakat elektrik elektronik okuyan da elektronik konusunda daha bilgili olduğu için yani dersleri daha kapsamlı olduğu için sıkıntı çekmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.