Şimdi Ara

elektrik elektronik muhendisligi hangi unv yazmali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce dokuz eylul elektrik elektronik muhendisligi mi yoksa kocaeli elektrik elektronik muhendisligimi? Lutfen nedenleriyle birlikte yazar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kocaelide elektrik muhendisligi ve elektronik muhendisligi ayri.
    Ben olsam dokuz eylul secerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok bir farkı yok fakat bölge olarak baktığımda,kocaeli sanayi olarak gelişmiş bir şehir bu bağlamda staj imkanları ve sahaya yakınlık açısından bir elektronik müh. öğrencisi olarak kocaeli derim.Akademik manada aralarında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.Öte yadan bunu ne için istediğin,bununla alakalı olarak geleceğe dair planlarının ne olduğuda önemli.TIP Diş Eczacılık gelemeyince mühendisliği fasulyeden bir seçenek olarak mı gördüğün yoksa mühendis olmak mı istediğin önemli bir faktör,benim fikrimce.
  • FERMİ F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :) arada gidip gelmelerim oldu meslekler arasında fakat sonradan elektrik elektroniğe karar verdim bir bayan olarak çok zorlanır mıyım bilmiyorum ama her meslegin zorlugunun oldugunu biliyorum. İngilizcem gayet iyi dokuz eylül ünvde ingilizce okunuyormus sanırsam üniversitede ingilizce okumanın ne kadar avantajı olur ?
  • Zagor0167 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir karar vereceğim inşallah :)
  • duy.gu.81 D kullanıcısına yanıt
    Ben bölümü ingilizce okuyorum ki benim girdiğim sene itünün %100 ve %30 ingilizce olarak iki programı vardı fakat şunun farkına vardım ki %100 okumak daha dezavantajlı onu belirtmek isterim.İngilizceyi çat pat konuşan kendini doğru dürüst iffade edemeyen hocalar sahip olduğu bilgiyi ne kadar iyi aktarabileceği düşündürücü ki bir bilgiyi en iyi şekilde kişi anadilinde aktarır.Aynı zamanda bölümü ingilizce okumak senin ingilizce seviyene bir şeyin katacağını düşünmüyorum,sadece ekstra birkaç mesleki terim belki.Ve tercih yapmadan önce şunu sakın unutma,her sene türkiyeden bir kaç bine yakın elektrik yada elektronik mühendisliği bölümü mevzunu çıkıyor,bu bir kaç bin içinde sıradan bir elektrik müh. olacaksan hiç bu topa girme derim.Çünkü bunların bir çoğu hiç birşey bilmeden kendine birşey katmadan mevzun oluyorlar ve neredeyse teknisyen maaşı ile çalışıyorlar.Gerçekten mühendis olmak istiyorsan,kendini sürekli geliştirmeyi sürekli yeni kalabilmeyi başaracaksan ve en önemlisi bu işten zevk alacaksan tercih et.Yoksa kendine yazık etmiş olursun.Benim nacizane fikirlerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok aydınlatıcı oldun fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim.İnsanlar düşündüğü meslek olmadığı zaman sevemeyeceği meslekler yazıp gidiyorlar üniversiteye.Ben mühendis olmayı yürekten istiyorum ve bunun içinde elimden geleni yapacağım sonrası hayırlısı artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Uni Elektrik-Elektronik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duy.gu.81 D kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakalı olarak,şimdi yada müh.öğrencisiyken(kısmetse diyelim)herhangi sormak,danışmak istediğin bir şey olduğunda seve seve cevaplarım.zamanında tercih sürecinde bende danışma amaçlı bir başlık açmıştım buraya,kimse cevaplamamıştı.Şimdi ben sorularımın bir çoğuna cevap buldum ve mümkün olduğunca burada insanların sorularını cevaplamaya çalışıyorum.Yolun açık olsun umarın sevdiğin mesleği yaparsın,yada elektrik mühendisliğini seversin.
    yardımların için tekrardan teşekkürler sevdiğim mesleği yaparım inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.