Şimdi Ara

Elektrik kesilince internet çöker mi ????? 1 AYDIR İNTERNET YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim 5 kişilik bi ağımız var. İnternet 1 kişi üzerinden dağılıyor. Bi ara sörf yaparken bi anda elektrikler kesildi. Yarım saat sonra felan geldi. Fakat internete girilemiyo, girmeye çalıştığımızda dns bulunamıyor diyo ,msn de de dns hatası veriyo tam 1 aydır internetimiz yok lütfen yardım edin çok kötü durumdayız

• hocam modemin reset düğmesi(açma kapama değil) var mı varsa onu bi dene diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrechelik -- 6 Ağustos 2006; 18:27:50 >
  • Öyle bi düğme yok sanırım varsa da ben bilmiyorum modem inca 5 kişilik yer var üzerinde
  • Modem Reset Düğmesi Olmaz mı?? yaww Wardır Wardır !!!
    İnt Özelliklerinden Ip ve Dns Numaralarını Ootomaik yapp
  • Abi denemediğim şey kalmadı herşeyi denedim yine de aynı hatağı veriyo bu arada modemde RxR diye bi ışık var internet varken o ışık yanardı ama şimdi nedense yanmıyo Türk telekomla ilgili bi sorun olabilir mi acaba??
  • ufacık bi düğmedir o delik gibi bi şey iğneyle falan basman lazım reset düğmesine !
  • kablolarını kontrol et tel hattında parazit falan var mı ona bak !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşaallah dediğin gibidir kardeş bu bikere daha olmuştu modemi kapatıp açınca gelmişti internet ama bu sefer çok nazlı 1 aydır gelmiyo
  • modeme gelen telefon kablosunu yeniledik ama tık yok telefonla da çok net bi şekilde konuşuluyo
  • ya cok gariptir...bızede bı ara cok oluyodu bu.. 2 kısılık agımız war bızımde..elektrik gıdıyordu sonra nette gıdıyodu...sonra bı ara gelıo du kafasına göre..acaba ağla ılgılı bır seymı uzun zmndır olmuyuo gercı bana ama cok enteresan bı sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algnor -- 6 Ağustos 2006; 18:48:24 >
  • modem ethernet le mi bağlı kabloyu bağladığında ağ kablosu takılı değil diye bir hata falan veriyo mu peki?
  • bi kere ben de elektrikler kesilmişti....geldikten sonra 1 hafta falan bağlantı sapıtmış bi vaziyetteydi....ve yavaştı...sonra düzelmiştiii...

dün öğlen,bi de bugün öğlen gibi elektrikler kesildi burda da.....

tedaşın da,telekomun da...

• Ağda felan hiçbir sorun yok çok rahat dosya paylaşımı ve multiplayer yapabiliyoruz tek sorun internete bağlanırken yaşanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

Abi denemediğim şey kalmadı herşeyi denedim yine de aynı hatağı veriyo bu arada modemde RxR diye bi ışık var internet varken o ışık yanardı ama şimdi nedense yanmıyo Türk telekomla ilgili bi sorun olabilir mi acaba??

Modemde Normal 3 Tane Işık Yanması Lazım!!! Senin KaÇ tane Işık Yanıyo Modeminde???

Adsl Hattın Modeminden Silinmiş Olabilir!!

Modem Sayfasından Kullanıcı adı ve Şifrene ßi Göz At ßakalım Yerli Yerinde mi????(onlar Yoksa İnt ßağlantısıda Yok)
  • elektrik kesintisi modeme zarar vermis olabilir.
  • bizim kuzeninde modem patladı dün etnernet modemdi tabiki
    forever usb
  • elektrik kesintisinden dolayı modemin bozulmuş olabilir (başıma geldi ordan biliyorum)
    -başka bir adsl hattına modeminizi bağlayın(mesela bir arkadaşının ya da bilgisayarcının orda dene). eğer orda da bağlanmazsa (ki benim aynen böyle olmuştu) sorun modemdedir. yetkili servise yollayın, bir ay sonra gelir (hatta benimkini firm upgrade yapmışlar da yollamışlar)
  • Merhaba Arkadaşım;
    Senin sorunun Şu "Siz Modemin ayarlarını kaydetmeden internete bağlanmışsınız.Elektrikler kesildiğinde girmiş olduğunuz ayarlar kaydetmediğiniz için kaybolmuş."
    Yapmanız gereken modeme bir reset at ve Adsl kullanıcı adı ve şifreni tekrardan gir.ve Ayarları kaydet."
    Kolay gelsin İyi günler...
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

Abi denemediğim şey kalmadı herşeyi denedim yine de aynı hatağı veriyo bu arada modemde RxR diye bi ışık var internet varken o ışık yanardı ama şimdi nedense yanmıyo Türk telekomla ilgili bi sorun olabilir mi acaba??

• Modem yanmış bu kadar basit.. "Ayarların kayıtlı deiLdir" bana biraz saçma geldi.. Her seferinde elle mi girio bunlar?
  • benim de elektrik kesintilerinden,ve telekomun son 1 haftadır rezalet olan bağlantısından dolayı modemde bi problem oldu heralde....diğer başlıkta da söylediğim gibi 2 gündür ne yaptıysam,IP almıyo modem kafayı yicem....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.