Bildirim
Elektrik Kesintisi _ Receiver Bozulması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cetinoz
Elektrik kesildi sonra tekrar gelince Vestel marka receiver ın sadece power ışığı sarı yanıyor ne saat görünüyor ne de açılıyor.Ne yapmak lazım yine servise para mı bayılacağız. Daha önce başına gelen var mı?
cihaz ve sari isik ne demek cihazin dokumanlarina bakarak belki bilgi edinebilirsiniz. benim eklemek istedigim, eger elektrik kesintisi, ev icinde ya da bina icindeki bir aksaklik kaynakli degilse ve size hizmet veren elektrik dagitim sirketi tarafindan duzeltimis bir problem kaynakli ise, bu durumda servis araciligi ile cebinizden para cikmadan cozebilirsiniz. yapmaniz gereken oncelikle servise basvurup cihazin probleminin elektrik problemi kaynakli oldugunu gosterir bir rapor tutturmalisiniz, sonrasinda bu belge ile dagitim sirketine basvurarak zararinizin tazminini isteyebilirsiniz. Olayin yasandigi zamani kaydetmeyi unutmayin, o saatte sizin bagli bulundugunuz trafo ya da santralde calisma yapilip yapilmadigini da ogrenmek icin dilekce verebilirsiniz. Sonrasinda dagitim sirketinin tavrina gore tuketici hakem heyeti, tuketici mahkemelerine kadar gidebilir ama benzer durumlarla cokca karsilastiklari icin bunlara gerek kalmadan halledilir sorununuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X