Şimdi Ara

Elektrik kesintileri garanti kapsamındamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce aksiliklerlede olsa online oldum bir anda sigorta attı evdeki.Hep ütü açıkken yapıyor pazar akşamlarım zehir oluyor.Bu yüzden açmıyorum.İlk kez makinadayken elektrikler gitti.Korktum bir an.Acaba makina bu yolla bozulmuşsa garanti kapsamındamıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 7 Mart 2010; 19:57:53 >

• Bir cevap arkadaşlar.Tehlikeli sayı kaçtır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clanox

Bir cevap arkadaşlar.Tehlikeli sayı kaçtır ?
    kolay bozulmaz ama bozulursa garantiden yapılır kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hani bu kadar korkmamın nedeni daha önceki aletlerimi hep kesintiden kaybetmiş olmam.Doğalgaz kombimiz elektrikler gitti chipi yandı.Bilgisayarımda elektrikler gidip geldi adaptör bozuldu.Tabi hepsi çok önceden oldu ama işte insanın içine kurt düşüyor.
  • quote:

quote:

Hani bu kadar korkmamın nedeni daha önceki aletlerimi hep kesintiden kaybetmiş olmam.Doğalgaz kombimiz elektrikler gitti chipi yandı.Bilgisayarımda elektrikler gidip geldi adaptör bozuldu.Tabi hepsi çok önceden oldu ama işte insanın içine kurt düşüyor.

Alıntıları Göster
    eğer ço keksiliyorsa ups al derim 1000 va lik cihazı korumuş olursun.

• quote:

Elektrik kesintisi bizim burada çok olan birşey değil 1 yılda 3 kez gitmişliği var çalışma olduğunda gün boyunca gidip geliyor o ayrı.Ups su anlık alabileceğim birşey değil öğrenciyim malum.Ancak bu pazar günleri ütü yüzünden açmaya korkuyorum.
  • quote:

quote:

Elektrik kesintisi bizim burada çok olan birşey değil 1 yılda 3 kez gitmişliği var çalışma olduğunda gün boyunca gidip geliyor o ayrı.Ups su anlık alabileceğim birşey değil öğrenciyim malum.Ancak bu pazar günleri ütü yüzünden açmaya korkuyorum.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım.

Ben de ne zamandır başıma gelecek diye bekliyordum. Kısmet bu C.tesi günüymüş.

Elektrikler gidince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Neyse ki makinede bir sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Geçmiş olsun arkadaşım.

Ben de ne zamandır başıma gelecek diye bekliyordum. Kısmet bu C.tesi günüymüş.

Elektrikler gidince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Neyse ki makinede bir sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    ütü açıldığında yapıyorsa elektrik tesisatında sorun var. ya tesisatı yaptıracaksın, ya da ütü kullanılacağı zaman ps3 ü kapayacaksın. voltaj dalgalanmaları ve ani kesintilerde oluşabilecek hatalar (sadece ps3 lerde değil, bütün elektronik aletlerde) garanti kapsamında değil bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

ütü açıldığında yapıyorsa elektrik tesisatında sorun var. ya tesisatı yaptıracaksın, ya da ütü kullanılacağı zaman ps3 ü kapayacaksın. voltaj dalgalanmaları ve ani kesintilerde oluşabilecek hatalar (sadece ps3 lerde değil, bütün elektronik aletlerde) garanti kapsamında değil bu arada.

Kombide elektrikten gitmişti ertesi gün değiştirdiler
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Malesef garanti kapsamında değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı:Vordronor

şanslıymışsın, çünkü voltaj dalgalanması üreticinin sorunu değildir, hiçbir elektronik alette voltaj dalgalanmasından oluşabilecek hasar garanti kapsamında değildir. eğer varsa kombinin garanti belgesini açıp garantinin neleri kapsadığını neleri kapsamadığını görebilirsin.
  • quote:

quote:

şanslıymışsın, çünkü voltaj dalgalanması üreticinin sorunu değildir, hiçbir elektronik alette voltaj dalgalanmasından oluşabilecek hasar garanti kapsamında değildir. eğer varsa kombinin garanti belgesini açıp garantinin neleri kapsadığını neleri kapsamadığını görebilirsin.

Benim bildiğim kadarıyla da garanti kapsamında değildir.Çoğu elektronik aletin garanti belgesinde böyle yazar.Sen yine de garanti koşullarını oku dostum.

Buarada,ütü çalışınca kesiliyorsa,sigortanın değişmesi gerekiyor dostum.Bizim evde de aynı sorun var.Çok elektirik yakan aletler çalışırken,ben de açmıyorum 360'ı.Çünkü 2-3 tanesi aynı anda çalıştığı zaman sigorta atıyor genelde.Çözüm sigortanın değişmesi

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

Benim bildiğim kadarıyla da garanti kapsamında değildir.Çoğu elektronik aletin garanti belgesinde böyle yazar.Sen yine de garanti koşullarını oku dostum.

Buarada,ütü çalışınca kesiliyorsa,sigortanın değişmesi gerekiyor dostum.Bizim evde de aynı sorun var.Çok elektirik yakan aletler çalışırken,ben de açmıyorum 360'ı.Çünkü 2-3 tanesi aynı anda çalıştığı zaman sigorta atıyor genelde.Çözüm sigortanın değişmesi

Saygılar..

İşte tam bu noktada sorumlu TEDAŞ tır çünkü sizin evinize 220 volt vermek zorunda abone olduğumuz için tüketici kanunu bizim yanımızda tabi sizin bina ve daire tesisatlarınız yeni ise

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

quote:

quote:

quote:

Saygılar..

İşte tam bu noktada sorumlu TEDAŞ tır çünkü sizin evinize 220 volt vermek zorunda abone olduğumuz için tüketici kanunu bizim yanımızda tabi sizin bina ve daire tesisatlarınız yeni ise

Valla dostum bizdeki sorunu elektrikçi söylemişti.Sigortanın değişmesi gerekiyormuş.Banyoda ani su ısıtıcılarından kullanıyoruz.O açıkken,kettle çalışırsa sigorta atıyor mesela:)

Bina ve tesisat 15 yıllık buarada.

Saygılar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

quote:

quote:

quote:

Saygılar..

Valla dostum bizdeki sorunu elektrikçi söylemişti.Sigortanın değişmesi gerekiyormuş.Banyoda ani su ısıtıcılarından kullanıyoruz.O açıkken,kettle çalışırsa sigorta atıyor mesela:)

Bina ve tesisat 15 yıllık buarada.

Saygılar..

Alıntıları Göster
    Birazcık kurnaz olun.Yurdum insanı çakal zaten anında senmi bozdun şüphesi ile yaklaşır bu bir gerçek.Ama sen garantiye yollarken makinayı kapattım,ertesi gün açtım açılmadı dersen böyle bir ağrıza olduğunda kalkıpta bunun sigortası atmış,sen attırmışsın demezler.Tamir ederler paşa paşa garanti kapsamında.Ama gider adamlara anlatırsan,pazar günleri evde ütü oluyor evin sigortaları atıyor,bende oynarken böyle oldu sonra makina bidaha açılmadı,işte o zaman seni direk kapıdan yollarlar.Biraz bu konularda hani yalancı değilde,garanti koşullarını kendinize göre kullanınSonuçta o makinanın sigortasının atması ya da güç bölümünde oluşan herhangi bir sorun tamamı ile garanti kapsamındadır.

Son olarakta evde 2-3 elektirikli alet aynı anda çalışırken sigorta atıyorsa yapılacak iş belli.Sigortalar belli watt"a göre ayarlıdır ve standart olanları 15"tir.Bunu 25 veya 40 olanlar ile değiştirirseniz atma işlemi olmaz.Ama bu noktada başka bir sorun doğar,eğer evin elektirik hatta zayıf ise,sigorta atmayacağından dolayı kablolarda erime ve buna bağlı yangın olasılığı yüksektir bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextGenCeo -- 8 Mart 2010; 4:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

quote:

e o zaman neden soruyorsun arkadaşım? sony senin kombinle aynı servis içinde yer alıyorsa neden soruyorsun?????

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    geçenlerde bir günde 10 kereden fazla gitti elektrikler inatla açtım ps3 ü oynadım. bi halt olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

geçenlerde bir günde 10 kereden fazla gitti elektrikler inatla açtım ps3 ü oynadım. bi halt olmadı.

Alıntıları Göster
    elektrik kesintileri nedeniyle ortaya cikan arizalar garanti kapsami disindadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

elektrik kesintileri nedeniyle ortaya cikan arizalar garanti kapsami disindadir.

Alıntıları Göster

Elektrik gitti-geldi PS3 bozuldu gönderin yetkili servise düzgün çalışıyordu bir anda puf oldu deyin 1 ay sonra yeni konsolunuza kavuşun.Neden elektrik gitti-geldi voltaj yüzünden bozuldu vs demenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Elektrik gitti-geldi PS3 bozuldu gönderin yetkili servise düzgün çalışıyordu bir anda puf oldu deyin 1 ay sonra yeni konsolunuza kavuşun.Neden elektrik gitti-geldi voltaj yüzünden bozuldu vs demenize gerek yok.

Alıntıları Göster
    kim diyor garanti kapsamında değil sizede götürüp veririsiniz servise bişey söylemezsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.