Şimdi Ara

Elektrik müh. mi Makine müh. mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki bölüm arasındayım makineye çok ilgim var ama piyasada çok makineci oldu ben mezun olana kadar zaten her yer makine ci olur diye korkuyorum bundan dolayı elektrik mühendisliği ile makine mühendisliği arasında gidip geliyorum bide elektrik mühendisliği 3 üniversitede tek var mezun az ve bitirdiği gibi iş buluyor ancak makinede de çevrem var.Bide elektrik okursam ingilizce eğitim yok kocaelide ama makine okursam çukurovada %100 ingilizce var.Bende ingilizce eğitim istiyorum işte bu yüzden bu ikisi arasında kaldım bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firazor007 -- 31 Temmuz 2010; 3:45:17 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalite -- 7 Ağustos 2010; 16:27:37 >
  • Kendini yetiştiremediğin sürece ikisi de işsiz olaram mezun olur.Yabancı dilin ii olsun gerisi bence hikaye.Yıldız elektrikten mezun oldum bildiklerim (Meslek lisesi çıkışlıyım) kimse ilgilenmiyor.Yabancı dilin süper olsun kolay iş bulursun bence.

Ayrıca niye makine? niye elektrtik? niye inşaat değil? Kendine bence bu soruyu sor.Başkalarında değil içinin sesini dinle.
  • elektrik iş alanı geniş işsiz kalman çok zor ve az mezun veriyor diye,makine ise ilgiye dayanıyor bide ingilizce ve çevre var.
  • Elektrik-elektronikte elektriğin işini yapabiliyor hatta daha fazlasını yapıyor. Ülkemizde elektrik-elektronikten mezun olanların sayısıda fazla. Bana sorarsan makina
  • elektrik müh. sayısı az ama eem'lerde elektrikçilerin işini yapabiliyor özelde..

elektriğin avantajı kamuda,40-50'lerle atanıyorlarmış bence özel sektör düşünüyorsan>makine,kamu düşünüyorsan>elektrik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.